Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Battlefield 2 v1.4 Patch

Battlefield 2 v1.4 Patch Full Install

Battlefield 2 v1.4 Dedicated Windows Server

Battlefield 2 v1.4 Dedicated Linux Server

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-10-2007, 00:29   #1001 (permalink)
Registered User

G-paul vezi ca are la magazin o versiune care merge perfect si care gaseste toate serverele,mai ales alea valabile....

cristi_tnt is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 00:19   #1002 (permalink)
Registered User

Daca nu ajuti nu te baga in seama.:fuckoff:

G-Paul is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 14:45   #1003 (permalink)
Registered User

Zaelu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Candyman View Post
Zaelu, pe ce server joci? Şi oarecum offtopic, Operation Flashpoint sau Armed Assault ai încercat?

sorry de delay, nu am mai dat pe forum de ceva zile.

Joc pe serverele care au cel putin 40 de jucatori... de regula stau la coada sa intru pe alea full. Thors Brigade parca sint cele pe care intru cel mai des. Numele in joc este RO zaelu... sint ala care da cu pastile si pansamente pe la singerinzi .

OFP si ArmA nu joc din pacate (le-am incercat), mi se pare putin prea artificiale... or something. La ArmA acum as avea "Free Track" ca sa ma uit stinga dreapta pe linga arma dind din debla...

Zaelu is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 11:37   #1004 (permalink)
Registered User

Zaelu's Avatar

Tam tam ta-tam tam

http://www.pixelrage.ro/news/Se-scur...ld-3/5259.html

sorry de double post dar...

Old 10-10-2007, 12:27   #1005 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

sper sa creasca numarul de jucatori la 128.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 12:33   #1006 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Eu sper sa nu, e de ajuns ca se bat in medie 10 jucatori pe 2 avioane si alti 10 pe 2 heli.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 12:38   #1007 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

pai stai un pic, cresterea numarului de jucatori ar trebui sa vina, logic, si cu o crestere a numarului de vehicule. ei spun ceva de 24 vehicule per side, dar nu-mi dau seama ce inseamna exact asta - tipuri de vehicule, vehicule care se spawneaza pe harta etc.

Old 10-10-2007, 12:46   #1008 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Pai da, 16 de jeepuri, 4 blindate si restul pe aer . Oricum cred ca exista si o limita tehnologica, eu nu cunosc joc sa suporte 128 de conectiuni.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 12:50   #1009 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Joint Operations (Delta Force) suporta "150 or more" . desigur, de la 64 in sus apar tot felul de probleme...

Old 10-11-2007, 15:39   #1010 (permalink)
Registered User

am si eu o problema si poate se gaseste cineva sa ma ajute:
am jucat vreo 3 saptamani fara probleme jocul dar de cateva zile dupa ce imi incarca harta, mi se blocheaza cursorul in pagina in care trebuie sa imi aleg kitul si spawn point-ul...prin urmare, nu mai pot sa intru in joc...
am incercat sa intru cu alt cont si cu ala merge...aveti vreo idee de rezolvare? precizez k am reinstalat jocul in speranta k o sa mearga, dar tot asa face...

maxxhl is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2007, 16:10   #1011 (permalink)
Registered User

Zaelu's Avatar

Mi s-a intimplat si mie. Mai ales in PR Mod si e foarte enervant.

Se apuca sa acceseze hardul ca nebunu... nu-s ce isi face in folderul lui acolo...

Incearca sa stergi (muti safer) Folderele de tipul: "{D7B71E5E-41D5-11CF-0B62-0C0205F3CB35}_2965_3" care apar in: "My Documents\Battlefield 2\mods\bf2\cache"

O sa faca iar "optimizarea" shaderelor dar... poate le face mai bine .

Old 10-11-2007, 23:45   #1012 (permalink)
Registered User

am facut ce mi-ai zis si e aceiasi problema...are cineva alte idei?
repet :daca ma loghez cu alt cont tot de pe calculatorul asta merge...deci poate e ceva legat de contul meu...

Old 13-11-2007, 17:31   #1013 (permalink)
Registered User

acum se pare k merge...am resetat setarile video, dar nu cred k asta era problema, pt ca inainte imi mergea cu setarile respective...

Old 25-11-2007, 22:24   #1014 (permalink)
Registered User

calin_banc's Avatar

Ce draq are hit box-ul la jocul ăsta? Trag întrun tip aproape un încărcător şi nimic. El se întoarece, se aruncă la pământ şi trage direct în mine. Dintro rafală dead. La fel şi dacă sunt pe sprint. Îmi şi pare rău că am dat banii pe un gunoi ca ăsta de joc....

calin_banc is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 00:06   #1015 (permalink)
Registered User

Zaelu's Avatar

, daca abia ti-ai luat jocul e posibil sa ti se para ciudat hitboxul la inceput... recunosc mie nu mi s-a parut dar...
Am un amic care mi-a cerut sa ii recomand un sniper care trage "corect" in jocul asta de la distanta medie macar... am ramas cam blocat dar, i-am spus sa il incerce pe cel de la americani... mi-a raspuns pe un ton superior ca e "varza". Omu' mare in ale CS-ului dar, cu probleme mari de adaptare la conceptul... "aim down the sight" .

Anyway... din cite am vazut si citit exista oaresce intirzieri in hitbox movement uneori... ceva gen Quake 3, uneori frustrante. Cea mai "faina" e faza cu datu cu knife-ul in inamic degeaba but hey, oleaca de realism, nici in realife nu lasi lat un inamic dintr-o impunsatura... heck, eu nu impung oamenii cu cuntitul deloc chiar .

Old 26-11-2007, 00:40   #1016 (permalink)
Registered User

calin_banc's Avatar

Am văzut şi pe net că e tare ciudat; la CSS la fel. Damn EA, falimentul să te mănânce pentru asta, iar Valve, bagă-ţi naibi minţile-n cap şi fă un joc cu cap!:fuckoff: La B2 tre' cică să tragi în spatele omului puţin. Totuşi, cum trag armele e puţin spus ciudat. Foarte abramburistic, iniţial ţinând de noroc. Cred că trebuie să bagi luni bune să devi bunicel cu un gun. La Snipere putea lua lecţii cu nemiluita de la Sniper Elite, chiar că e un joc bun la capitolul ăsta. . Nu joc în disperare CS, ce să mai zic de awp-ul de acolo care nu-l folosesc deloc, dar ce e aici devine bătaie de joc la snipere. Nu ştiu unde naiba au văzut ăştia ca soldaţi cu tot echipamentul pe ei să sară ca nişte broaşte. Dacă se mai reducea un aspect două devena un joc bun, aşa doar o mare bătaie de cap pentru un game care are poteţial şi te prinde, dar care-ţi cauzează riduri şi peri albi. Dă Doamne un Battlefield 3 mai bun şi fără EA la conducere!
Să nu mai zic că la depărtare când loveşte când nu ţinta. Culmea draq că ăla mi-o dă de fiecare dată. Oricum, strange e totul şi păcat că în definitiv e un FPS. Ar trebui ca măcar asta să meargă bine, balistica.

PS: Aruncatul grenadelor e de departe cel mai funny! Parcă toţi sunt nişte pui de Hercule.
PS2: Mda, moare din unul două cuţite, dar îi trebuie 3-5 gloante de AK să moară. Al naibi armă şi cuiţitul ăsta şi cine l-o implementat că numai reală nu e toată faza.

Last edited by calin_banc; 26-11-2007 at 01:00..

Old 26-11-2007, 23:29   #1017 (permalink)
Registered User

Storion's Avatar

Quote:
Originally Posted by calin_banc View Post
Ce draq are hit box-ul la jocul ăsta? Trag întrun tip aproape un încărcător şi nimic. El se întoarece, se aruncă la pământ şi trage direct în mine. Dintro rafală dead. La fel şi dacă sunt pe sprint. Îmi şi pare rău că am dat banii pe un gunoi ca ăsta de joc....
Fiecare arma in propriu are recoil-ul si damage-ul ei. Nu ajuta cu nimic daca tragi tot incarcatorul pentru ca nu nimeresti mai nimic. Cel mai bine se folosesc in single s-au burst fire mode. Atunci e normal sa tragi mai bine cand stai pe loc s-au la pamant. De ex. cand folosesti sniper rifle,avand bullet drop,este greu sa faci un head shot la distanta mare.
Dar in cazul tau cred ca e numai nevoie de ceva practice si din cauza asta nu trebuie sa faci jocul rau daca nu ti se potriveste. Totusi jocul are o comunitate destul de mare si activa chiar si dupa mai multi de doi ani de la release.

Storion is offline    Send Message via Xfire to Storion Reply With Quote
Old 27-11-2007, 14:49   #1018 (permalink)
Registered User

calin_banc's Avatar

Dude, jocul îmi place tare mult, mai ales că l-am achiziţionat într-o perioadă în care finanţele îmi erau la pământ. Nu ştiam de bullet drop-ul acela, ms de info. Şi nu e vorba că trag un încărcător întreg (ştiam deja ce ai zis), ci de simplul fapt că dacă mă arunc la pământ înaintea unui individ şi trag în el, el iese învingător şi datorită faptului că EL e cel care trage full auto - gen mitralior. Mai sunt şi tipi care trag înainte să atingă pământul, probabil vreo scăpare, pe când mie până ce nu ajung "jos" nu trage un glonţ.
Anyway, după un viitor upgrade la sistem se va mai îndulci şi viaţa în close combat.

PS: Funny cum aleargă ăştia să te killărească cu cuţitul.
AD for teleshoping:" Our knifes do more damage than a bullet".

Old 27-11-2007, 21:28   #1019 (permalink)
Registered User

Storion's Avatar

Quote:
Originally Posted by calin_banc View Post
Mai sunt şi tipi care trag înainte să atingă pământul, probabil vreo scăpare, pe când mie până ce nu ajung "jos" nu trage un glonţ.
Cand tragi din mers si te pui direct pe burta, trasul merge fara intrerupere. Cand tragi de la pamant si te ridici in picioare trasul face ca. 1 sec. pauza.
Aceasi impresie i-ti da animatia care o face jucatorul cand se arunca la pamant. Crezi ca trage din cadere s-au cand face o rola.

Quote:
Aruncatul grenadelor e de departe cel mai funny! Parcă toţi sunt nişte pui de Hercule.
Pai poti sa arunci si tu asa. Grenada zboara mai departe daca apesi W(walk)+SPACE(jump)+LMOUSEBUTTON(shoot) <-----[default] exact in acelasi timp

Storion is offline    Send Message via Xfire to Storion Reply With Quote
Old 27-11-2007, 23:11   #1020 (permalink)
QD
Cooler's Master

QD's Avatar

Ai verificat ce ping ai tu si ce ping are oponentul? Si de aici e o diferenta din pacate.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by danilox View Post
Serverul este a baietilor din =UslA=Clan , din care fac parte si eu. va asteptam pe toti cu mare placere. acu 2 zile am deschis si al 2-lea server doar de infanterie si doar Karkand.
va scriu serverele:

Normal Mod - 194.97.167.1:16567 - Dragon Valey only (pentru moment)

Infantery Mod - 194.97.167.105:16567 - Strike at Karkand only

posted by =UslA=DENIS2
Da , FOARTE TARE!
Noi jucam zilnic 3-4 oameni (ne strangem pana la 6 insi) si facem conferinta pe skype. De obicei jucam pe jimbuktu, da incerc sa-i redirectez aci.

Last edited by QD; 27-11-2007 at 23:11.. Reason: Automerged Doublepost

QD is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules