Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
F.E.A.R Review @ ComputerGames.ro | F.E.A.R Combat @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-08-2004, 20:16   #1 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Fear FEAR - First Encounter Assault and Recon + Add-ons

Boys & girls, tocmai am vazut un trailer de aprox 14 minute din cel mai nou joc al baietilor de la Monolith (No One Lives Forever, Aliens vs Predator, Shogo), intitulat F.E.A.R - First Encounter Assault and Recon, si trebuie sa va spun ca e out of this fuckin world si scary as hell ...

Iluminare dinamica, urme pe pereti lasate realistic, slow motion, fizica de zile mari, AI la fel de bun ca cel din Far Cry, inamici cu camuflaje termo-optice (ceva in genul Predator), ce mai, the works ...

Nici nu ma mai chinui cu alte descrieri, fiindca trailer-ul asta trebuie vazut ...

Din nefericire, el este luat de pe Gamespot, cantareste vreo 345MB, asa ca nu poate fi pus pe CG ... in schimb, cine e interesat sa vada filmuletul poate sa-i dea PM lu' Assassin si sa revina aici cu pareri

Eu de abia il astept

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2004, 20:26   #2 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Am vazut cum s-a sfaramat o masa sub greutatea unui tip pe care tocmai il impuscase, cum s-au miscat picioarele unuia prins intre usile liftului, cum un cadavru plutea intr-o baie de sange.
Actiune furibunda la greu, fizica, AI smecher, se aud pasii, dupa ce arunci cu o grenada asurzesti pt. cateva momente and so on.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2004, 22:22   #3 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Ok ... impresiile tale m-au facut sa-mi dau drumu'. Pana la urma puneti traileru' ala pe CG ?
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2004, 23:10   #4 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Exclamation

N-avem cum, că e luat de pe Gamespot

Old 06-08-2004, 23:50   #5 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

OMFG !!! Tare de tot grafica, sunt unele faze cu slow motion care sunt absolut dementiale (mai ales aia cand explodeaza grenada, efectul e bestial), modelarea corpurilor mi se pare foarte bine facuta. Si ajungem la punctul tare: feelingul, e absolut bestial, e exact atmosfera aia de stii ca e ceva in neregula in locul asta si asta nu din cauza ca sunt o gramada de cadavre pe jos. Au fost unele faze cu luminile cand m-am speriat de umbra mea , prima data cand mi se intampla asta la un joc, si cea mai tare faza a fost aia din lift cand se opreste lumina si apare pt o fractiune de secunda o fetita (gen aia din The Ring), pentru fractiunea aia de secunda mi-a ramas inima in loc. In concluzie jocul promite foarte mult.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2004, 23:52   #6 (permalink)
Registered User

Herete's Avatar

ce pot sa zic... ruleaza ! se anuntza un fps ce va candida la fps-ul anului. are fizica vis-a-vis de alte jocuri noi care n-au, exploziv in unele faze, slow motionu r0x, efectele la fel... abia-l astept.

Herete is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2004, 23:52   #7 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Si e filmulet din joc, e filmat un intreg nivel, cum se parcurge si tot te-ai speriat

Old 07-08-2004, 00:14   #8 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Lightbulb

Dă Doamne să apară în Early 2005, că e pentru a 4-a oară când văd trailer-ul şi nu mă satur ...

Old 07-08-2004, 01:13   #9 (permalink)

pacat ca n-am banda sa-mi permit sa iau 335MB asa numa ca sa vad un film
dar am vazut niste screenshoturi

grafica draguta, imi place cum arata, sigur o sa incerc jocul

Lord is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2004, 03:16   #10 (permalink)
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

10x Assasin. Acum instalez quick time (bleah) special pt filmul asta, ar face bine sa merite !! Cand apare jocul totusi?

Last edited by W@R; 07-08-2004 at 04:28..

W@R is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2004, 03:47   #11 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

E TBA, asteptam impresii

Old 07-08-2004, 04:16   #12 (permalink)
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Oh shit !!!
Ei bine.. DA, a meritat sa instalez qt.
Jocul promite multe, va fi misto, dar am cateva critici.
Pe grafica se vede clar ca este engine monolith, cu toate ca este cu tehnologia la zi (efecte ps2&stuff) personajele sunt cam de kkt, no bumpmapping, macar daca erau high-res textures si high-poly. Nici interioarele nu sunt exceptionale, in afara de niste efecte de transparenta pe sticla nu prea difera de NOLF2. In fine, grafica nu prea se apropie de doom3.
Ca feeling insa, e cu totul altceva, jocul are un alt tip de horror (superb de altfel) in comparatie cu doom-ul. Ambele sunt bune, de ce sa ne kk pe noi.
Nu stau sa comentez toate chestiile cu slowmotion sau saritura aia in "yoko" , sunt misto. Ragdoll-ul e cam aiurea, nu inteleg de ce cand ii bagi ditamai shotgun-ul in piept, inamicul moare inspre tine (ca impuscat din spate) in loc sa fie proiectat pe un perete ceva (sau sa-l loveasca pe ala din spatele lui si sa-l darame, how cool would be that? ).
Tipul a jucat prost si probabil (sigur) avea god, altfel nu s-ar mai avanta asa de smechereste in lupta. Ai-ul nu m-a impresionat foarte tare (dar in comparatie cu doom3 jocul asta chiar are AI , sper ca pe nivelele mari de dificultate sa nu creasca doar damage-ul, oricum nu asta e stilul celor de la monolith). Pacat ca este aceeasi chestie... the bad mother fucker care-i impusca pe toti, m-am plictisit de asta, macar doom-ul continua o traditie. Ar fi misto sa se poata juca in cooperativ .
Si cam atat imi vine in minte... Astept sa vad ce-o iesi... deja nu mai am asteptari de la un joc de mult timp... Voi ce naiba v-ati aprins asa? Doar sunteti review-eri... ia mai domol

wtf is tba ???

Last edited by W@R; 07-08-2004 at 04:26..

Old 07-08-2004, 04:44   #13 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

To Be Announced Gata, am plecat la mare

Old 07-08-2004, 10:04   #14 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Lightbulb

E, grafica oricum e la început, probabil că o s-o mai finiseze, dar oricum, feeling-ul e prea mişto ...

Old 07-08-2004, 11:40   #15 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

10 hours 20min 47 sec.....OMG sper sa merite....

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2004, 13:07   #16 (permalink)
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Asta e engine-ul de monolith, ce sa mai schimbe la el ?! Oricum jocul pare aproape gata, in stadiul asta de dezvoltare nu se mai fac mari schimbari, cu atat mai putin la grafica. Poate rezolva si ei treaba aia cu ragdoll.
Parerea mea este ca daca nu erau atatea hoarde de inamici pe acolo prin nivel era mai misto... mai spre realitate. Ce am observat, in mai multe jocuri se tipa "MEDIC !!!", da' n-am vazut nici un medic... la ce dracu mai tipa aia ?

Old 07-08-2004, 14:35   #17 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Holly shit, jocul se anunta a fi demential. Pacat de grafica aia, ca pare invechita rau, si odata ce m-am obisnuit cu bump mapping si specular, chiar daca jocul pare sa aibe realtime shadows, nu stiu cat o sa imi placa din punctul asta de vedere. Dar ca elemnt horror pare absolut superb, iar soldatii aia invizibili care se urcau pe pereti si prin gaurile de ventilatie m-au dat gata.

42 is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2004, 14:41   #18 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Lightbulb

E, nişte texturi high-res tot mai pot să bage ... oricum, nu ştiu ce nu-ti place la modelarea personajelor, tipii ăia 3 din trupele Delta de la sfârşit erau mişto făcuţi, ca şi colegii tăi de echipă ... mie unu imi place cum arată jocul, deşi texturile de pe coridoare parcă sunt prea simple ... în rest, no fuckin comment ...

A, btw, referitor la chestia cu shotgun-ul ... din câte ţin eu minte, dacă tu fugi spre cineva şi ăla trage în tine cu shotgun-ul, tu te dai peste cap, dar din inerţie te duci tot înainte ... mă rog, poate că ragdoll-ul nu e perfect, dar în afară de unele scăpări, nu ai ce să-i reproşezi ...

Oricum, jocul pare foarte promiţător şi nu ne rămâne decât să aşteptăm noul an ca să-l jucăm ... şi oricum, Monolith au dat ca dată doar 2005 ... n-au zis exact când, deci poate să apară şi la sfârşitul anului ...

Old 07-08-2004, 15:09   #19 (permalink)
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Nu mi-au placut texturile de pe personaje. Sunt nedetaliate, daca nu bagi bump macar bagi texturi mari.
Revenind la chestia cu shotgunul... LOOOOOOOOL.. ce inertie ma?!?!?! tu stii ce putere are shotgunul... ia incearca !
Revenind la chestia cu texturile... repet, in stadiul in care se afla jocul ca mai stau ei sa le schimbe, no way!

Old 07-08-2004, 15:11   #20 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Lightbulb

Noi nu ştim în ce stadiu se află jocul, asta e un simplu nivel pentru E3 2004 ...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules