![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| F.E.A.R Review @ ComputerGames.ro | F.E.A.R Combat @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
pai...logic devreme ce demoul FEAR este un beta exclusiv fileplanet spre deosebire de demoul BF2 care a aparut pe absolut toate site-urile de specialitate. Parerea mea este ca si in stadiul actual FEAR da clasa la orice shooter MP pe care l-am jucat.
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
eh spre deosebire de BF 2* - FEAR e doar BETA ... *a aparut la cateva zile dupa demo ... PS: cine se indura si de mine sa imi dea un cd key - nu am reusit sa ma inregistrez nici de acasa ( evolva / rds ) nici de la servici ( rds ) ... nu ma prind din ce motiv ( datele au fost furnizate corect de fiecare data - evident alte date de identificare, dar cat se poate de reale )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Am uitat sa mentzionez ca din alea 66 in afara de vreo 20 pe restu nu erau jucatori si asta pe la 8 seara,in fine eu nu stiu cum a reusit sa va impresioneze...ca se gauresc peretzii de la un glont de pistol de ex.,sau haos'u din timp'u jocului...,sau ca merge extrem de prost ,in mp nu se poate compara cu nici un joc relativ bun din ultima vreme,e pur si simplu penal si haotic,ca sa nu mai zic ca te luptzi cu framele si dupa aia cu jucatorii . A stat 25 de min pe calc meu,dintre care 10 sa-l fac sa mearga cat de cat decent,5 sa vad filmuletzul ala de testare(cred ca ala e motivu de suntetzi asa impresionatzi),8 min sa-mi dau seama ca in mp=0 si restul dezinstalatul.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
BAD-GUY, ce pc ai tu? Eu joc cu absolut tot la maxim, mai putin aa, aniso si soft shadows (asta toaca RAU de tot din performanta) si merge foarte bine. 2500+ barton (@2000mhz), 6800 si 1 giga ram. In 1024*768. Mie imi place jocul, mai ales pt haosul ala, dar ma enerveaza ca se moare foarte repede si ca ai cam putine arme, asta daca luam in calcul ca sunt 3 mitraliere in joc care sunt extrem de asemanatoare. In nici un caz cel mai bun mp ever, dar dat fiind ca m-am saturat de UT2k4 si CSS, iar altceva nu prea e, merge si asta si e distractiv. Doar ca nu cred ca o sa ma tina asa mult. Last edited by Dead Ghost; 22-06-2005 at 19:24.. | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Se pare ca e ultima zi azi. In cursul zilei se va inchide Beta-ul si doar cei care au preorder la FEAR vor mai putea sa-l joace + vor avea acces la harti noi, bla bla...this sux
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Salut baieti, eu am downloadat demo-ul de vre-o 3 zile de pe CG....dar nu am avut timp sa il instalez , tocmai astazi am incercat sa il instalez si am vazut ca imi cere acel cd-key .....mi-em facut cont pe fileplanet....si am observatca NU mai pot sa primesc acel cd-key pt ca este closed ![]() Poate cineva sa imi dea si mie un cd-key PLEASEEEEEEEEEEEEE ???Nu pot sa il instalez...si il am in HDD de 3 zile.... ![]() Please HELP! | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Vreau si eu CD-KEY. Mikaell, eu il am de 1 sapt aproape si nu l-am instalat. . PLS PM cu CD-key. Thanks1
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Hmmm, l-am jucat si eu putin. Grafica nu m-a dat pe spate, se mishca cam ciudat, ca performante l-am put cu totul la maximum in 1280x960 dar fara FSAA si era ok. Nu mi se pare un pas inainte.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
3D Performance with F.E.A.R. beta http://www.firingsquad.com/hardware/...nce/page12.asp
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |