![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| F.E.A.R Review @ ComputerGames.ro | F.E.A.R Combat @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Super. Singurul film care a reusit sa ma impresioneze in halul asta a fost cel de la Half-Life 1 (tot E3 acum 100 ani in care se prezenta o lupta dintre Freeman si marines de am zis ca e multiplayer) Si filmul de la F.E.A.R. creeaza cam acelasi feeling. Ma enerveaza fazele cu fetita. Ma oftica rau hororr-ul cu fantome (sau ma rog ce dracu sunt) ce in mod normal trebuiau sa fie pe lumea cealalta. Dar nu, ele mai raman putin pe aici sa faca rau avand o motivatie numai buna pt o internare la Socola. Abia astep sa vad ce problema are fetita cu soldatii ![]() Bossman si grenadele alea sunt cam sf Adica nici urma de frag grenade ci mai degraba sonic impact(sau ceva de genul asta care genereaza o unda de soc ce rupe totul in raza de actiune)
| ||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Pai duda, grenada aia am impresia ca e una normala, de fragmentare, cu singura mentiune ca vezi efectiv unda de soc ... ma rog, cel putin asa zic eu, who knows ... Cat despre faza cu fantomele ... n-ai de unde sa stii daca fetita aia e chiar o fantoma sau ... altceva alltoghether ... vom afla cand lanseaza jocul ... Oricum, mi-a placut foarte mult prima lupta dupa ce intra ala in cladire, cand trage dupa gigelul de la etaj, spargand toate geamurile care sunt pe acolo ... mai ceva ca-n filmele de actiune ... ca sa nu mai vorbesc de "thud-ul" sec care-l face soldatul cand aterizeaza pe podea ... iar bullet time-ul + modul in care sunt lasate urmele pe pereti mi-a adus aminte de Max Payne ...
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
acu reushi si eu sa vaz filmu.... and i'm speechless. nu ma intereseaza daca e sf, horror, psihologic or uatevar, daca reusesc sa-l mentina la nivelul ala de intensitate pe tot parcursul o sa fie un joc grozav. si parol, daca asa o sa fie si versiunea finala eu il cumpar. am vazut la un moment dat cum gloantele lovesc un tablou mare pe un perete, si ala incepe sa se balanseze. nu raman urme de gloante in el, da' se misca. ok, replay. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Nu sh ce nu intelegi voi la faza cu grenadele, atunci cand bubuie e pur si simplu bagat slow motion si vezi sonic boom-ul ala pe care il creaza.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Burghy, reply-ul tău putea mai bine să lipsească ... adică ştiu că nu suporţi să vezi că ne place alt joc mai mult decât Doom 3, dar totuşi Auzi, "lupte complet cretine", fără nici un argument, nimic ... ce, vrei să te credem pe cuvânt? Bine, probabil că o să vii cu vreo super explicaţie din care o să reiasă că luptele din Doom 3 sunt mult mai cool decât cele din F.E.A.R, dar oricum, zic aşa, ca idee ...
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Sunt multe faze in care adversarii vin dupa el, la echipe de mai multi oameni nu e normal ca unii sa traga si unii sa se se deplaseze? Sau in momentul cand se ascundea dupa un zid sa rupa colturile pe unde ar fi putut iesi? Sa dea o grenada, o soseta murdara ceva? Ca sa nu mai vb de aia invizibili care mi-au lasat impresia ca dansau pe acolo sa li se observe mai bine camuflajul. Luptele sunt spectaculoase, e drept, dar total stupide. Si eu cel putin, cand vad inamici umani, super echipe antitero, ma astept la niste lupte mai strategice, nu la un pac pac de duzina. OT: Si mai scuteste-ma cu doom 3. Putin ma intereseaza ca va place alt joc mai mult decat Doom 3, mai ales ca dupa parerea mea genul fps mai bine s-ar lasa de sp. La doom 3 e clara situatia: cat timp atmosfera te "prinde" e joc de 9 cel putin, cand nu te "prinde" e undeva la 7-8 fiindca e foarte bine realizat tehnic. Am comentat doar fiindca tot apareau programatori suparati gen ala pe pixel rage (care btw trecae neobservat daca assassin nu-i acorda calificativul de "opinie interesanta") care inventau defecte. Plus geniala scuza, daca nu te prinzi ce inseamna gameplay uita-te la FEAR. La ce mama masii de gameplay sa ma uit, la alt pacpac cu efecte speciale smechere si havok pana-i sar capacele? | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Burghy, brusc de cand ai vazut filmuletu' din F.E.A.R. iti crescura pretentiile privind AI-u' in FPS-uri? Aaaa, am inteles, Doom 3 n-are nevoie de AI, acolo lipsa lui e scuzabila. In ceea ce priveste luptele cu echipele antitero, pe langa faptu' ca habar n-ai cum se desfasoara ele, jocu' nu e Rainbow Six 4, daca intelegi diferenta. Astept sa imi spui si mie ce intelegi tu prin gameplay, si dc Doom 3 are si F.E.A.R nu. PS: aia nu erau trupe antitero, ci trupe paramilitare - asa se intampla daca dai skip la primele minute.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
LOL la precizarea aia ![]() Eu nu am zis ca doom 3 are super gameplay. Si pt mine nu e mare diferenta intre doom 3 si ce-am vazut in FEAR la capitolul asta. Tocmai de asta intrebam ce mari progrese ati vazutin gameplay in ultimii ani in genul FPS. Plus ca filmul l-am privit destul de critic fiindca dupa 350MB de download ma asteptam la o revelatie, la cine stie ce inovatii. Mai curand i-a fost confirmat postul lui cowboy in care se referea la noobizarea jocurilor (vezi luptele + faza de la inceput cand il anunta ca mai e o intrare, care a dreq era 2 pasi mai la stanga). Mi se pare ca niste monstri stupizi lovesc mult mai putin atmosfera decat niste oameni stupizi. Ca idee asa, mi se cam rupe de ai, poate fi scriptat 100% daca-si face treaba cum trebuie. In plus mi s-a parut ca atmosfera din scena cand fetita ii asasineaza pe aia se potriveste ca nuca in perete cu stilul de joc lejer la care va referiti voi. Ca sa nu mai vb de negroteiul ala.... | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Nu, nu ai zis ca Doom 3 are SUPER gameplay, ci doar ai zis ca are gameplay, si FEAR nu are. Repet, define "gameplay" intr-un FPS. "AI"-u' daca e scriptat, nu mai e AI. Confunzi. E chiar hilar sa te iei de realismu' din FEAR si din cel din Doom 3 nu. Citeste partea cu AI-u' http://pc.gamespy.com/pc/untitled-mo...html?fromint=1
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Acu o sa te rog sa dai citat unde am zis ca FEAR NU ARE gameplay. Si btw in momentul cand zici ca doom 3 are gameplay doar ca e invechit si dai exemplu filmul din FEAR admiti 2 lucruri: 1. doom 3 are gameplay 2. fear are un gameplay asa de impresionant ca te lasa masca din filmul demonstrativ. Nu confund, tocmai de aia am zis ca mi se rupe de ai. (ce-i drept exprimarea a lasat de dorit, dar in general cand te referi la ai in jocuri in cea mai mare parte te referi la scripturi, so....) Bine ar fi sa fie cum zic ei in articolul ala, doar ca in filmuletul asta nu se vede nimic de genul. Last edited by Burghy; 12-08-2004 at 22:36.. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Deci, am repetat de nu stiu cate ori pe threadul cu doom 3 ca as dori niste exemple de gameplay modern in domeniul fps, cel mai bun raspuns a fost sa ma uit la filmul asta ca ma prind. Si eu in film n-am vazut nimic special la gameplay. Apoi incepi sa-mi explici cum ca am zis ca doom 3 are gameplay mai bun decat FEAR. Ai-ul l-ai adus tu in discutie, eu ma refeream doar la faptul ca adversarii nu se comporta asa cum mi se parea firesc sa o faca. Oricum te pricepi sa rastalmacesti vorbele..... | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Burghy, din moment ce tu ai zis că Quote:
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Voi chiar nu intelegeti ca ai-ul poate fi super dar rezultatul sa fie aiurea? Chiar credeti ca e mai complex de implementat actiunea de a sta pe loc si a trage foc de acoperire decat cea de a ataca? Nu m-am referit la ai ci la modul cum e folosit de producatori. La modul cum sunt gandite luptele.
| |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Eu zic ca nu ajungeti nicaieri cu discutiile astea, doar sa adunati posturi. Si apropo Doom 3 e cu "impuscat monstrii", ce super AI le trebe monstrilor ?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |