![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| F.E.A.R Review @ ComputerGames.ro | F.E.A.R Combat @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #962 (permalink) | ||
|
fetita aia e maica'ta....in joc ![]() ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- ..
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 Last edited by Sir Dracu; 12-06-2008 at 21:07.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #963 (permalink) | ||
| Vad ca ai reusit sa pui spoiler in semnatura te rog eu incearca sa pui si la postul asta ...
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #965 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Super tare jocu! L-am terminat impreuna cu expansion pack-uriile lui inafara de Perseus Mandate. Tin minte ca nu am mai iesit afara vre-o 2-3 zile pana nu le-am terminat pe toate,dar tot nu m-am lasat....le-am dat de cap si la cel mai mare nivel de dificultate. Erau niste chestii care ma enervau,mereu imi mureau oamenii :/ ce mila mi-a fost de negroteiu ala care ma ajuta,nu-mi mai era frica de nimic cand eram cu el dar cand a murit.....si cum a murit ( R.I.P.grafica 9/10 gameplay 10/10 sunet 9,5/10 story 10 | ||
|
| | #966 (permalink) | ||
|
Tocmai am terminat expanion pack-ul Perseus Mandate si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult. A avut intr-adevar si anumite momente plictisitoare, iar inceputul (in opinia mea) a fost inferior celor din FEAR si FEAR: Extraction Point, dar pe de alta parte a avut si momente tari. Mie mi-au placut mult capitolul 4 (Devastation), cand mergi prin tunelurile alea iar apoi ajungi la metrou, si capitolul 6 (Exploration), cand mergi prin acele mine si catacombe.
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |