![]() |
| | #202 (permalink) | ||
|
Exista... a aparut la mine pe retea are 2.7 giga si nu e compatibil pe lan cu versiunea cu hl2 in ea ... it annoys me toti distrusii joaca ver aia fara patcuri pt ca au harduri minuscule si eu si mai cativa tragem de ei sa bage macar patchurile god damn rau i sa ai lan de 100(users) degeaba (oricum in afar de cs nu stie nimeni nik a si fifa sa nu uit fifa .. BAZAAA) | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
pablos: e ala cu emporio9. ia update-ul de undeva si intra. numai pe ala stau. dar vezi ca nu-ti mai merg serverele cu serial dupa aia. eu am 2 versiuni ![]() in alta ordine de idei, CSS habar nu are de eax. In schimb cum am turnat un audigy2 cu boxe 5.1 in computer, imi zice asa in consola : "DS 5.1 Configuration Detected : Enabled" Si merge exact 5.1! Se aude bestial ! | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
deci lumea e cretina daca e css dc draku nu sunt servere ? cica din sezonul urmator trece si pgl pe css, vreau sa vad SERVERE !!!!!!!! in fine, in urm 3 sapt o sa fac si eu un server, pe evolva, pe langa cel de 1.5 asta de 1.5 e RIC.EVOLVA.RO, are cd si tot ce ii trebuie
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Eu il am original. Inainte imi mergea si pe cele cu emporio, acuma pauza. Nu am jucat in viata mea counter pe net, dar source chiar imi placea. Este incredibil cum pot exista zeci de servere pt obositura aia de counter vechi, cu jegu ala de engine, iar pt. asata nu e nici unul. Si nu inteleg, desi am vorbit cu o gramada de amici. Nu inteleg cum lumea poate sa fie asa de reticenta la nou. L-au instalat, s-au jucat odata, back to old counter. Ce sa mai zic...
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Ploiesti | Quote:
srcds_run -game cstrike -maxplayers 16 +map cs_office | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Sa faci cont STEAM e gratis . http://www.steampowered.com/index.php?area=getsteamnow Si in el adaugi ce CD-KEY ai/vrei pentru ce joc facut de ei ai/vrei . Ideea este ca daca cumperi pachetul HL2 de $59.95 primesti access si la jocurile vechi pe langa cele actuale : Half-Life 2 Counter-Strike: Source Day of Defeat: Source Half-Life: Source Half-Life 2: Deathmatch Condition Zero Condition Zero Deleted Scenes Counter-Strike Team Fortress Classic Day of Defeat Half-Life Deathmatch Classic Opposing Force Ricoch Te ajuta raspunsul meu ? ca nu prea ai fost clar in formulare si am raspuns asa cum am inteles eu ca te rezolva . | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Ba cred ca se poate,o licentza de cs 1.5-1.6 e 500 de mii stiu sigur,vorbeste cu astia de la computergames.ro ca ei vand licentze din cate am intzeles sau oricum pot sa-tzi spuna de unde le potzi cumpara.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Ca sa joci CS:Source ai nevoie de licenta de Half Life 2. Adica sa cumperi pachetul ala minim prin Steam (silver parca ii zice) sau din orice magazin ce vinde jocuri (e cam 1.2 milioane). La fel era si pentru CS-ul vechi, era nevoie de licenta (cd key) de Half Life si nimic mai mult.
__________________ In cervisiam veritas | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
la 1.2 cumperi jocul real, nu varianta download. eu vreau sa dau ceva gen 500k pe o licenta de source si atat. daca erau baieti destepti, faceau niste cartele la 15$ bucata. aveau mult mai mult succes. oricum hl2 il joci o singura data..sau deloc ca mine | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|