![]() |
| | #29 (permalink) | ||
| Id warns media over leaked Quake IV art -------------------------------------------------------------------------------- An official statement from legendary developer id Software has warned both print and online media that the company will refuse to work with any publication which reproduces a number of leaked images of forthcoming PC first person shooter Quake 4. more @ http://quake4.ravengames.com/ PS: delete them fast!
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Daca vor face ce au facut cu D3 nasol....ei au scos un nou engine pe piatza si un joc mediocru...la joc nu prea sa lucrat pt ca asta se vede.... intunericul din joc ascunde texturi din era q2(uitatziva si voi , peste tot unde e intuneric sunt texturi patratzoase ,spalacite etc) oamenii au lucrat mult la engine si adevarul ca se poate face mult cu el.....its all about the money. Sperantza mea este ca atunci cand va aparea q4 sa nu apara pe un nou engine revolutzionar pt anu 2006...sau macar lucreze cum trebuie si la joc nu numai la engine. Odata cu apritzia d3-ului enginu a fost si vandut...iar Id nu si-a facut griji ca lumea nu o sa cumpere jocu pt ca se numeste DOOM3....iar jocu nu este chiar atat de infect....cred
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Mi-ar fi placut mai mult o continuare a povestii din quake 1 nu 2. Mie mi-au placut la nebunie monstrii din q1 (fiend, shambler), si fazele cand se luau la bataie intre ei si atmosfera...chiar daca povestea era = 0...Oricum nu prea cred ca o sa rupa quake 4 gura targului, astia de la id se pricep la facut engine-uri si cam atat...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Din ceea ce am vazut pe GGmania...cei de Raven Software mai au muuuuult de lucru pana sa ne arate un Quake 4 ca la carte! tipul din imaginea nr. 6 seamana izbitor demult cu eroul din Doom 3 ...stiu ca foloseste acelasi engine dar ma asteptam la o schimbare radicala de look .
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |