![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 |
Quake 4...bleaaaah S-ar putea totusi sa fie ceva mai interesant decat Doom3 pe care l-am terminat cu greatza si nu cu groaza. Si half-life 2 la fel... mult zgomot pentru nimic(no ai,no feeling). Parerea mea e ca producatorii de pac-pac-uri din astea ieftine ar trebui sa o lase mai moale pe viitor si sa puna accentul si pe alte aspecte, cum ar fi crearea unui mediu de joc cat mai credibil si interactiv. Uitati-va mai bine la Chronicles of Riddick si o sa intelegeti ce vreau sa spun. Jocul asta a aparut de nicaieri si a reusit sa faca o impresie mai buna decat toate fps-urile care au aparut anul trecut la un loc.Nu stiu ce ziceti voi dar eu de la Kingpin incoace n-am mai intalnit o asemenea atmosfera superba. Last edited by mariusV; 09-02-2005 at 22:36.. | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Mai mult, nu pricep de ce dracu nu s-au mai scos jocuri gen Doom2!!! Ma refer la optiunea Cooperative Multiplayer care avea save. Nimic nu se compara cu noptile in care asteptam sa se conecteze vecinul pe serial si sa mai facem un nivel. Nu imi vine sa cred ce poor judgement au cei din industria jocurilor.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
first post...din cate am vazut, Q4 nu se compara ca feeling cu primul Q, si eu care speram...nu stiu altii cum sunt, dar mie toata telenovela Strogg mi se pare apa de ploaie. Q1 era tehnogotic si original...Q4 va fi din pacate tot un sf ieftin. Si ce potentzial avea un sequel adevarat Q1, dupa ratarea de Q3!
| |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Fara spatii inchise,va fi de rau,va trebuii gf 7 cred. In doom 3,cand eram in spatii largi si apareau 2-3 cacodemons,automat scadea de la 35-40 de fps-uri la 20-25. Daca vor exista si vehicule,e clar. Oricum Id(Raven si Nerve acum) nu au excelat in spatii deschise,cam tot ce-au facut ei a fost indoor. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| http://pcmedia.ign.com/pc/image/arti...346310-000.jpg mie nu mi-a placut Quake2 prea mult nici singleplayer (omg! boring), nici multiplayer (omg! slow), iar Q4 arata prea asemanator cu Doom3. wtf? no more ideas? macar Quake2 avea un look aparte fata de primul.. asta nici macar design-ul original nu pare sa-l aiba. zici ca e mod de Doom3.. cat despre poveste: mi se pare penibila (poveste mai buna avea si Quake3 ) e tipul de poveste trasa de par specifica unui sequel. "wait a sec! they're not dead.. you have to do the job again in a BRAND NEW GAME! omg! send us MONEY!" pfft..
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
Strange...mie mi s-a parut THE BEST shooter evar ...chestie de gusturi, desi, dupa cum spune si domnul de mai sus ( Shaolin ), 99% din cei care l-au jucat au doar cuvinte de lauda la adresa lui...
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |