![]() |
| | #1421 (permalink) | ||
|
vino cu poze
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #1422 (permalink) | ||
|
Sa stai pana te prinde si-ti taie picioarele. Quote:
Last edited by C.@M.; 27-07-2007 at 00:18.. | |||
|
| | #1428 (permalink) | ||
|
a aparut Q4Max 0.80 care include meniuri imbunatatite, HUD mult mai customizabil, boti etc. ![]() a fost reparat si un bug al HUD-ului care reducea performanta jocului cu ~25% (!!) ![]() bug-ul asta a fost propagat chiar din Doom3.. incredibil cat poate costa o asemenea scapare http://www.q4max.com./
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #1430 (permalink) | ||
|
salutare toti..am si eu o mica mare intrebare...sunt undeva intr-o misiune unde la un moment dat vine un patruped dala imens si eu sunt undeva inauntru...si pe oriunde ma refugiez ori cad ori ma bag in colt ceva si tot mor pana la urma,...
__________________ [/\] Past - A610,S6500FD | Present - 450D | Future 5D [/\] ("-") Past - Celeron 2.4Ghz (128kb cache),P4 2.4Ghz,AMD A64 3000+,A64 4000+,A64 x2 3800+ | Present - E5200 | Future - Unkown ("-") | |||
|
| | #1432 (permalink) | ||
|
nu mai tin minte exact, dar daca nu apuci sa faci nimic inseamna ca esti in momentul in cate te iau prizonier si iti baga niste table in loc de membre ... adica cum spunea foxx: te "stroggogifica" ideea e sa ai rabdare dupa ce "mori" ca o sa inceapa cutscene'ul
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |