![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
Cineva,un ajotor pls sa trec mai departe,ca mie-mi place jocul? :P
__________________ YD: Nikopol_69 Tel:0744.688199 - Orange 0763.907014 - Cosmote | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
mie mi se pare chiar foarte urata grafica (art direction-ul, mai exact). nici un pic de atmosfera (sunt abia la inceput), texturi spalacite (era greu sa le satureze un pic mai mult, macar pana la nivelul imaginii din filmuletze?!) si o senzatie prea mare de neseriozitate. intr-o lupta in care sunt alaturi de marines aud numai "ouch!"-uri si onomatopee de desen animat. cam asa era si primul Halo, dar parca de atunci mi-au mai crescut pretentiile. sau poate universul in care are loc Halo e unul mai glumetz - nu stiu, n-am citit cartea .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Eu am varianta pentru Vista (a fost facut special pentru Vista, nu?), care merge fara complicatii. Si eu am fost dezamagit la inceput, poate sint putin atipice personajele, dar dupa vreo 2 ore de joc devine captivant si peisajul e spectaculos chiar daca ii lipsesc detaliile marunte din alte jocuri. Eu traiesc din plin jocurile si incerc sa intru cit mai profund in atmosfera lor. In ansamblu, seria HALO mi se pare una dintre cele mai reusite povesti SF jucabile. Nu degeaba HALO 1 si 2 au primit la lansare printre cele mai mari note.(9.5+ Critic Score!)
| ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
halo 2 a primit 9.5? ciudat... nu prea citesc review-uri de jocuri, dar daca o fac ma rezum la 1UP si Gamespot (candva imi placea si Avault). 1UP ii da un 6.0 iar Gamespot ii da un 7. Bossman, care e un fan al seriei (si la nivel de beletristica) ii da un 75/100 pe CG. eu zic ca merita un 6.5 si in nici un caz mai mult de 8, darmite 9.5 .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | http://www.gamespot.com/xbox/action/...summary;review La lansare in 2004(pe xBox),a primit de la GameSpot 9.4, intre timp au crescut unele pretentii... | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Ce sa ii faci,toata lumea spera la grafica de crysis si fov 135.Cum astea lipsesc,jocul nu merita. Si tot nu am priceput:Elfen Lied:unde anume iti cere cd-ul?la sfarsitul nivelului 3?PE xp sau Vista?
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Am o problema.HELP!!! Am instalalt in xp jocul si nu merge sa incep campania de single player. Am creat un profil dar cand imi cere sa scriu un nume pt jucator la "create new player" imi da urmatoare chestie: "we've run out of space! Delete unneeded players or variants within the game" Alti jucatori nu sunt ca sa ii pot sterge si nu pot creea nici unu ca sa incep jocul.... | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Trailerele din Halo 3 sugereaza un salt spectaculos in ceea ce priveste grafica si in special cinematica jocului. Sper sa-l scoata cit mai repede si pe PC. Strangelove spune ca Halo 2 are culori spalacite, la mine sint chiar saturate si intense, sint curios de unde e diferenta, mai ales ca eu am "moderat" saturatia, contrastul si luminozitatea monitorului pentru ca il utilizez la prelucrari grafice pentru printing.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |