![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #3368 (permalink) | ||
|
in cazul jocurilor astora, tu pierzi daca nu le joci pe net in varianta originala si pe serverele oficiale; pierzi fiindca in peste jumatate din cazuri ajungi sa joci cu trisori, fara sa poti face nimic pe tema asta; cand jocul e cumparat, respectivii trisori risca sa isi ia ban pe cd-key, lucru care ii alunga de obicei pe servere neoficiale.
__________________ entuziast maniac disperat | |||
|
| | #3369 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #3370 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Eu pe asta jucam, ca e oficial sau nu, asta nu stiu, dar puteam sa joc pe orice server..
__________________ | |||
|
| | #3371 (permalink) | ||
|
Se mentine si acum Crysis Multiplayer in voga? Eu dupa ce l-am terminat am renuntat sa mai zabovesc si pe partea de MP. Nu ma gandeam ca o sa aibe atatia protagonisti. O intrebare legata de Warhead. Este un expansion de sine statator, are legatura cu finalul primei parti sau vor sa ne bage baietii in ceata de data asta? (nu am reusit sa citesc despre warhead, in fact - nici nu stiam ca apare pana nu l-am vazut pe un site extern).
__________________ Born in sin, come on in ![]() | |||
|
| | #3377 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Stiati de chestia asta?????!!! http://forums.ngemu.com/game-console...6-footage.html Uitati-va la primele poze si uitati-va si mai jos, la cele doua imagini "asemanatoare" cum arata Crysis in faza conceptuala si la ce au trebuit sa-l reduca pentru a rula pe PC-urile noastre de care suntem asa mandrii....Mi se pare incredibil.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| | #3379 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | http://www.gametrailers.com/player/u...es/127682.html Totusi cum naiba pot fi editate setarile pentru a debloca ultra high? Video-ul de mai sus mi se mare incredibil, de nemaivazut la un joc. Sa mai zica cineva ca mama ce placi puternice se fac si vai nu sunt jocuri pentru ele...
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| | #3380 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Am gasit niste setari de ultra high, mai exact TripleCPack Ver 1. Am facut o captura exact in furtuna de zapada, de la iesirea din pestera.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/96556-crysis.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Crysis PC Review | This thread | Refback | 30-09-2008 19:18 | |