![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 |
Mda engine grafic absolut demential insa fizica lasa destul de mult de dorit, probabil pentru ca este dezvoltata in-house (si imi veti da dreptate in cazul in care ati observat in trailerul de la GDC ce comportament aiurea au armele la contactul cu solul dupa ce pica din mana inamicilor ). Sper ca isi vor da seama in timp util ca engine-ul lor fizic nu se compara cu cel de la Ageia si ca il vor implementa pe acesta din urma (cu suport hardware & sfuff), desi sunt constient ca sansele ca acest lucru sa se intample nu sunt tocmai favorabile... Last edited by mariusV; 20-04-2006 at 22:00.. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Arata super la grafica jocul, dar dupa parerea mea asta nu e de ajuns sa te faca sa i ti schinbi tot PC ul , sa vedem ce jocuri pe DX 10 vor mai aparea si apoi ma mai gandesc..... investitie mare pt romanasi parliti ca noi
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
imi face figuri ![]() Se incarca in 10 min si nu se vad personaje si obiecte...
__________________ E4500@ 3ghz+Scythe Ninja+; Gigabyte GA-P35-DS3R; 2x2G A-Data Vitesta Extreme 800+ ; Galaxy 8800GT ; 2x WD AAKS 320G; Asus 1608P3S @Pio 111L; Samsung 226BW; Microlab FM-6662; Speeze 500W | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
sa inteleg ca nu a mai avut nimeni probleme cu demo-ul?Ce sa fie?? Driverul e Cat 6.4.Setari am incercat mai multe...
__________________ E4500@ 3ghz+Scythe Ninja+; Gigabyte GA-P35-DS3R; 2x2G A-Data Vitesta Extreme 800+ ; Galaxy 8800GT ; 2x WD AAKS 320G; Asus 1608P3S @Pio 111L; Samsung 226BW; Microlab FM-6662; Speeze 500W | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
x264 codec
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Crysis nu va rula decat pe PC !!!!
Doamne ce veste proasta pentru unii !!! Desi pe mine nu ma afecteaza !!! Va zic pe scurt : Crysis nu se va putea juca nici pe consolele next gen deoarece tot nu au destula putere de procesare !!!! wow !!!! Play Station 3 nu are destula putere de procesare ?? Asha se pare !! Crysis va fi lansat NUMAI pentru pc in 2 varianate ; pt dx 9 si pt dx 10 Va las sa discutati ......... PS : traiasca pc-ul doamne , traiasca masina care ne mananca viata !!!!
__________________ Astept revolutia , astept Direct X 10 !!! ![]() Razboiul continua : Intel vs AMD Nvidia vs ATI Coca Cola vs Pepsi | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Doamne ce necredinciosi sunteti toti !!!!! Domnul sa va odihneasca !!! Am baut prea multa cafea .....vreau zahar !!!! http://www.xpc.ro/modules.php?name=A...d_articol=3339
__________________ Astept revolutia , astept Direct X 10 !!! ![]() Razboiul continua : Intel vs AMD Nvidia vs ATI Coca Cola vs Pepsi | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Sper ca cu sistemul meu o sa mearga macar la 1024 cu detalile pe medium... normal in dx9. Promite multe sincer ... dar sunt rezervat ... o adevarata idee ne vom forma dupa demo care banuiesc ca o sa fie lansat cam de craciun.
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/96556-crysis.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Crysis PC Review | This thread | Refback | 30-09-2008 19:18 | |