![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... |
Se misca fluid, si da asa ar trebui sa fie...la ce grafica are totusi ma asteptam sa sacadeze, insa vad ca baietii au facut un engine extraordinar, exact ca si precedentul.Gandeste-te cate jocuri au grafica oribila fata de crysis, si totusi se misca prost cu placile high-end de la vremea lor, primul care imi vine in minte este gothic...apoi stalker, care merge bine pe dx8, dar cand pui dx9 si hdr full si pe un 8800gts merge cam greu...sper ca ai inteles ce am vrut sa spun | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Parca se zicea ceva pe topicul asta...
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
Dap se misca greu, personal nu am 8800gts, am 7600gt si imi merge cu 70fps+ pe static(dx8), pe dynamic(hdr) scade la 10 fps max... Si am vazut pe site-uri ca le merge greu pe 8800gts cu tot la maxim, da e adevarat!Se vede ca jocul a fost facut pe dx8, parerea mea...avand in vedere ca in 2000 nu exista dx9, cred ca nici 8.1 nu era, nu stiu exact... PS:in postul precedent ma refeream la gothic 3 EDIT pt reactiv:acum se discuta despre cat de bine se misca crysis pe sisteme comparabil cu alte jocuri, si atunci discuta si tu despre crysis, nu doar atentiona Last edited by sprite06; 25-04-2007 at 22:49.. | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
vad ca nimeni n-a comentat in nici un fel multiplayerul din Crysis. suna oarecum interesant, sa vedem ce va iesi.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer sa fiu am fost mai mult impresionat de editorul de nivele cu "What u see is what u play". Ma intreb pe ce configuratie jucau oamenii de se misca cum se misca in filmele de pe net ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
Inca nu a aparut un demo.Versiunea aia din filme probabil este(ce am vazut pe forumuri din afara)pe un singur 8800gtx, pe windows vista, ram presupun ca macar 2 giga, iar procesorul cel mai probabil x6800(am auzit ca inca nu e optimizat complet pt. quadcore)
| ||
|
| | #94 (permalink) | ||
Stiu sigur ca a fost folosit un singur gpu din seria 8800, cel mai probabil e 8800gtx(nu GTS), iar de procesor stiu ca era x6800@3.3ghz.La memoria ram va puteti imagina si voi, 2giga, poate 4 desi nu cred
| ||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Jocu a fost testat de nush ce revista din america parca...sau ma rog un mic demo...nu stiu ce configuratie aveau baietii..dar se misca oribil cand apareau exploziile...cred ca e pe youtube filmul respectiv. Arata bine engine-ul dar sa vedem cum o sa fie cu cerintele....eu unu nu as investi intr-o noua configuratie doar pt.un joc. Last edited by Flame; 02-05-2007 at 20:06.. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
Ai dreptate, cryengine1 a fost chiar revolutionar...gandeste-te ca era cea mai faina grafica la ora actuala, dar mergea cat de cat si pe geforce 4 mx440...era scalabil.Sa speram ca asa va fi si cryengine2, eu oricum sunt foarte optimist.Si apropo pe fansite-ul de crysis scria ca 7600gt este la <recommended> la dx9.Deci cei cu placi 7600gt vor juca destul de bine, si eu zic ca va fi ca un ati 9600pro pe farcry.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/96556-crysis.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Crysis PC Review | This thread | Refback | 30-09-2008 19:18 | |