Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Crysis Resources @ ComputerGames.ro | Cerinţele de sistem pentru Crysis | Crysis Single-player Demo | Crysis Basic Tweak Guide #1 | Crysis Tweak Guide #2 (with images) | Crysis Review | Crysis v1.1 Patch Download

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 02-05-2007, 23:34   #101 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

pe mine FarCry-ul m-a plictisit groaznic dupa cateva ore de gameplay. foarte frumoasa grafica, dar degeaba. sper ca nu cumva Crysis sa repete istoria, ar fi pacat de atata munca.
vad ca 98% din cei care posteaza aici sunt interesati exclusiv de grafica jocului, chiar daca probabil doar jumate dintre ei isi vor permite un sistem care sa ruleze jocul pe high details.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2007, 23:40   #102 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Poi eu ce zic...engine-ul arata foarte bine...jocul e alta poveste..arata interesant. Imi pare putin cam periculos copiat dupa far cry...tot pe insule, mutantii inlocuiti de extraterestri, mercenarii de soldati...cel mai inovativ lucur ar fi costumul ala de iti da tot felul de boost-uri.
Far cry a excelat si la capitolul AI, sunt tare curios cum o sa se prezinte asta.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2007, 23:45   #103 (permalink)
Registered User

Mie gameplay-ul mi s-a parut excelent, fiind on par cu hl2, si mult peste doom3

sprite06 is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2007, 00:17   #104 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

trecand peste parerea personala, eu n-am vazut nici un fel de entuziasm pe net apropo de gameplay-ul din FarCry. in schimb am vazut una legata de grafica.
sigur nu faceti o confuzie?

Old 03-05-2007, 00:36   #105 (permalink)

Nu stiu, mie mi-a placut Far Cry-ul. Mai mult decat Doom 3 sau Hl2 (bleah). E adevarat, povestea era slabuta, mutantii spre sfarsit nu au fost cine stie ce, dar in schimb mi-a placut restul. Ce? Pai: nivele mari, chiar foarte mari care iti dadeau o senzatie placuta de libertate, tufisuri si copaci in care puteai sa stai la un km si sa pandesti cu sniperul, AI-ul soldatilor, armele, grafica (deh, aici e parere unanima), atmosfera, care era ok si cam atat. Nu stiu ce altceva ce ar mai putea fi si care sa imi placa sau nu. Deci per total mi-a placut, iar din ce am citit pana acum legat de Crysis, 99% o sa imi placa. Tot ce sper e sa nu fie asa usor precum pare din filmulete, anume costumul ala care vad ca te cam face invincibil.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2007, 00:57   #106 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

eu tin minte Chrome, o oaresce clona de FarCry. mai putin grafica. n-a prins cum a prins FarCry-ul. inca nu m-ati convins ca nu va jucati de dragul insulitzelor verzi si a apei albastre .

ps: soldatii nu aveau cine stie ce AI. adica erau mai challenging, dar tot le invatzai repede rutinele.

Old 03-05-2007, 10:21   #107 (permalink)
Registered User

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Originally Posted by sprite06 View Post
Inca nu a aparut un demo.Versiunea aia din filme probabil este(ce am vazut pe forumuri din afara)pe un singur 8800gtx, pe windows vista, ram presupun ca macar 2 giga, iar procesorul cel mai probabil x6800(am auzit ca inca nu e optimizat complet pt. quadcore)
Hmm foarte putzin probabil nu uita ca rula impecabil plus ca mai faceau captura,statzii grafice ceva...da e bine sa fi optimist .

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
Jocu a fost testat de nush ce revista din america parca...sau ma rog un mic demo...nu stiu ce configuratie aveau baietii..dar se misca oribil cand apareau exploziile...cred ca e pe youtube filmul respectiv.
Arata bine engine-ul dar sa vedem cum o sa fie cu cerintele....eu unu nu as investi intr-o noua configuratie doar pt.un joc.

Astia poate aveau configuratzia de care zici tu .
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
Nu stiu, mie mi-a placut Far Cry-ul..
Au rupt gura targului cand au scos FarCry si asta inaintea mult asteptatului Half-Life2 sau Doom3 plus ca a fost mai bun ca amandoua,la poveste mai era de lucrat dar au compensat celelalte lucruri(bine ca nici Doom3 sau Half-Life 2 nu au stat prea bine la capitolul asta)...dar parerea mea ca a fost mai mult o demonstratzie tehnologica a noului lor engine,la fel cum cred ca va fi si Crysis in mare parte,deci nu va asteptatzi la cine stie ce din pct. asta de vedere,ma refer la poveste,e clar din filmuletze ca asa va fi,daca bagi la o lalta lupte cu mercenari(soldatzi) si dupa aia treci la extraterestrii...mai mult ca demonstratzie,adica chiar o sa vedem tot ce poate face engine'ul lor fara nici o excetptzie sunt mai mult decat convins,bine atata timp cat ai hardware'ul necesar...

Last edited by BAD-GUY; 03-05-2007 at 10:21.. Reason: Automerged Doublepost

BAD-GUY is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2007, 10:21   #108 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

mie mi s-au parut destul de destepti...incearca sa il joci la ultima dificultate..sa vezi ca se acopera unul pe altul...se furiseaza..nu intra ca moronii peste tine cand stai ascuns intr-un colt cu tinta pe usa...AI-ul, zi eu a fost printre cele mai bune al perioadei respective.

Old 03-05-2007, 14:44   #109 (permalink)
Registered User

Ai-ul din farcry este printre cele mai bune din lume(la shootere), alaturi de vietcong 2, si stalker.Hl2 avea un ai prost, doar statea si tragea, iar la doom3 ai-ul era infect, iti sarea in fata direct.Si din cate vad si ai-ul din crysis va fi imbunatatit, totusi nu uitati ca intr-un joc singleplayer ai-ul ar trebui sa fie cel mai important

Old 03-05-2007, 17:21   #110 (permalink)
Nick anterior: Agent 47

Bianor's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
Poi zi tu care alte jocuri agent 47.
Asa sper si eu sprite..momentan eu consider cel mai bun engine, source-u fiind cel mai putin pretentios si destul de capabil grafic.
Pai la jocurile care vor aparea

Quote:
Originally Posted by sprite06 View Post
Ai dreptate, cryengine1 a fost chiar revolutionar...gandeste-te ca era cea mai faina grafica la ora actuala, dar mergea cat de cat si pe geforce 4 mx440...era scalabil.Sa speram ca asa va fi si cryengine2, eu oricum sunt foarte optimist.Si apropo pe fansite-ul de crysis scria ca 7600gt este la <recommended> la dx9.Deci cei cu placi 7600gt vor juca destul de bine, si eu zic ca va fi ca un ati 9600pro pe farcry.
Eu zic ca x1650 va fi, 9600pro ii cam slab.

I don't know if it's art, but I like it.

Bianor is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2007, 18:21   #111 (permalink)
Registered User

Nu ai inteles.Am vrut sa spun ca cei care au acum 7600gt vor juca crysis asemanator cum au jucat cei cu 9600pro farcry

Old 03-05-2007, 18:51   #112 (permalink)

Bianor's Avatar

Da, imi cer scuze, eram grabit.

Old 03-05-2007, 20:49   #113 (permalink)
revolution

ReActiv's Avatar

Yesssss ,se pare ca ,cu un 7600gt si 2 gigi de ram o sa mearga macar asha batraneste

ReActiv is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2007, 21:19   #114 (permalink)

Bianor's Avatar

Uitati-va pe a 3-a pagina a topicului asta, scrie ce-i la minim, recomandat si recomandat next-gen.

Old 07-05-2007, 08:49   #115 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Multiplayer Demo Movie

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 09:48   #116 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

stiu ca e pre-alpha dar pana si pe sistemul din filmuletz parca se misca nasol .
in plus, motion-blur-ul ala care apare cand misti arma stanga-dreapta va provoca multe epilepsii, inclusiv celor care n-aveau inca problema asta.

si sper sa nu fie un fel de deathmatch a la Quake dar cu arme de CS. cam asa mi se pare a fi si MP-ul din Stalker si din cauza asta n-am nici o tragere de inima sa-l joc...

Old 07-05-2007, 10:17   #117 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Unele jocuri sunt facute sa exceleze in SP si MP e pus mai mult de umplutura ... tind sa cred ca asa se va intampla si cu Crysis.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 13:30   #118 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

La cata reclama i s-a facut eu deja m-am plictisit de Crysis. Pana la urma ce o sa fie, joc sau film?

Micro is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 16:17   #119 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

arata aiurea tare de tot...bat la pariu ca iese la fel de prost ca mp de la farcry.

Old 07-05-2007, 17:16   #120 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Quote:
Originally Posted by Micro View Post
La cata reclama i s-a facut eu deja m-am plictisit de Crysis. Pana la urma ce o sa fie, joc sau film?
teatru ... la cat de greu o sa se miste, probabil nu o sa se joace nimeni. Exceptand pe cei cu 88800gts, x-3 7600-, si paispe giga gdr!...eu inca ma joc wolfenstein 3d, ala cu nazistii pe pereti
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is offline    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules