![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
pe mine FarCry-ul m-a plictisit groaznic dupa cateva ore de gameplay. foarte frumoasa grafica, dar degeaba. sper ca nu cumva Crysis sa repete istoria, ar fi pacat de atata munca. vad ca 98% din cei care posteaza aici sunt interesati exclusiv de grafica jocului, chiar daca probabil doar jumate dintre ei isi vor permite un sistem care sa ruleze jocul pe high details.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Poi eu ce zic...engine-ul arata foarte bine...jocul e alta poveste..arata interesant. Imi pare putin cam periculos copiat dupa far cry...tot pe insule, mutantii inlocuiti de extraterestri, mercenarii de soldati...cel mai inovativ lucur ar fi costumul ala de iti da tot felul de boost-uri. Far cry a excelat si la capitolul AI, sunt tare curios cum o sa se prezinte asta. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
trecand peste parerea personala, eu n-am vazut nici un fel de entuziasm pe net apropo de gameplay-ul din FarCry. in schimb am vazut una legata de grafica. sigur nu faceti o confuzie?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Nu stiu, mie mi-a placut Far Cry-ul. Mai mult decat Doom 3 sau Hl2 (bleah). E adevarat, povestea era slabuta, mutantii spre sfarsit nu au fost cine stie ce, dar in schimb mi-a placut restul. Ce? Pai: nivele mari, chiar foarte mari care iti dadeau o senzatie placuta de libertate, tufisuri si copaci in care puteai sa stai la un km si sa pandesti cu sniperul, AI-ul soldatilor, armele, grafica (deh, aici e parere unanima), atmosfera, care era ok si cam atat. Nu stiu ce altceva ce ar mai putea fi si care sa imi placa sau nu. Deci per total mi-a placut, iar din ce am citit pana acum legat de Crysis, 99% o sa imi placa. Tot ce sper e sa nu fie asa usor precum pare din filmulete, anume costumul ala care vad ca te cam face invincibil.
| ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
eu tin minte Chrome, o oaresce clona de FarCry. mai putin grafica. n-a prins cum a prins FarCry-ul. inca nu m-ati convins ca nu va jucati de dragul insulitzelor verzi si a apei albastre .ps: soldatii nu aveau cine stie ce AI. adica erau mai challenging, dar tot le invatzai repede rutinele.
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
.Quote:
Astia poate aveau configuratzia de care zici tu .-------------------- Editare ulterioară -------------------- Au rupt gura targului cand au scos FarCry si asta inaintea mult asteptatului Half-Life2 sau Doom3 plus ca a fost mai bun ca amandoua,la poveste mai era de lucrat dar au compensat celelalte lucruri(bine ca nici Doom3 sau Half-Life 2 nu au stat prea bine la capitolul asta)...dar parerea mea ca a fost mai mult o demonstratzie tehnologica a noului lor engine,la fel cum cred ca va fi si Crysis in mare parte,deci nu va asteptatzi la cine stie ce din pct. asta de vedere,ma refer la poveste,e clar din filmuletze ca asa va fi,daca bagi la o lalta lupte cu mercenari(soldatzi) si dupa aia treci la extraterestrii...mai mult ca demonstratzie,adica chiar o sa vedem tot ce poate face engine'ul lor fara nici o excetptzie sunt mai mult decat convins,bine atata timp cat ai hardware'ul necesar...
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. Last edited by BAD-GUY; 03-05-2007 at 10:21.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
mie mi s-au parut destul de destepti...incearca sa il joci la ultima dificultate..sa vezi ca se acopera unul pe altul...se furiseaza..nu intra ca moronii peste tine cand stai ascuns intr-un colt cu tinta pe usa...AI-ul, zi eu a fost printre cele mai bune al perioadei respective.
| |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... |
Ai-ul din farcry este printre cele mai bune din lume(la shootere), alaturi de vietcong 2, si stalker.Hl2 avea un ai prost, doar statea si tragea, iar la doom3 ai-ul era infect, iti sarea in fata direct.Si din cate vad si ai-ul din crysis va fi imbunatatit, totusi nu uitati ca intr-un joc singleplayer ai-ul ar trebui sa fie cel mai important
| ||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
stiu ca e pre-alpha dar pana si pe sistemul din filmuletz parca se misca nasol .in plus, motion-blur-ul ala care apare cand misti arma stanga-dreapta va provoca multe epilepsii, inclusiv celor care n-aveau inca problema asta. si sper sa nu fie un fel de deathmatch a la Quake dar cu arme de CS. cam asa mi se pare a fi si MP-ul din Stalker si din cauza asta n-am nici o tragere de inima sa-l joc...
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Unele jocuri sunt facute sa exceleze in SP si MP e pus mai mult de umplutura ... tind sa cred ca asa se va intampla si cu Crysis.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
... la cat de greu o sa se miste, probabil nu o sa se joace nimeni. Exceptand pe cei cu 88800gts, x-3 7600-, si paispe giga gdr!...eu inca ma joc wolfenstein 3d, ala cu nazistii pe pereti
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/96556-crysis.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Crysis PC Review | This thread | Refback | 30-09-2008 19:18 | |