![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Faza cu planingul e cam nerealista intr-un fel .... The Regiment e un SWAT 3/4 da mult mai rapid si mai dinamic. Merita din plin crede=ma
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | athena sword - help, pls
Un prieten (ca-s eu sau un prieten nu conteaza , dar chiar s-a nimerit sa fie un prieten ) a cumparat la oferta "Tom Clancy's Rainbow Six 3 - Athena Sword", si acasa ajuns, incantat de ideea de a juca un joc legal, surpriza: nu-l poate instala..Ma cheama pe mine sa-l ajut, si, dand eu sa RTFM, vad in primul paragraf de la install -era o specificare in legatura cu asta si pe carcasa cd-urilor, parca, dar cine mai sta sa citeasca amanunte cand e vorba sa cumperi la oferta? Zis si facut, numai ca am dat de problema: "This feature is not designed for your language".. Am modificat si in registri "US"->"UK", nu merge, imi prind urechile, si ma bazaie sa-i rezolv problema sa se poata juca, saracul, dar nu mai am rabdare sa caut. E cineva care joaca Athena Sword si-mi poate da vreun sfat? (eventual, pm)? Danke schon | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
pai stergi AS instalezi RvS dupa care patch 1.61 parca e ultimul > instalezi AS > patch AS 1.10 parca.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Rainbow Six Lockdown
Gata nu mai e nevoie...era o usa pe langa care treceam
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 Last edited by Angel 5; 29-07-2006 at 23:02.. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
A aparut si Vegas...Dupa o jumatate de ora de jucat pot sa spun ca ruleaza neasteptat de bine pe un 6600GT(1024,medium) si ca pare muuuult mai bun decat lockdown.Grafica e cam in stilul need for speed most wanted,adica o gramada de motion blur and shit...Insa merita incercat.Au scos partea cu peaking si au introdus o chestie noua.Ceva in genu the godfather,adica se schimba in 3rd person imaginea si tragi de dupa colt.imi place f mult ca poti sa tragi de dupa colt fara sa scoti capu la iveala.Evident nu nimeresti pe nimeni,dar e eficient ca (,) covering fire.O alta idee buna e ca poti sa-ti trimiti echipa sa intra intr-o camera pe o alta usa decat tine,asa ca ii poti lua pe inamici din 2 parti.
__________________ | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Intrece cu mult Lockdown si se apropie de Raven Shield. Pe scurt e realist dar cu elemente catre action. Oricum tre sa ai calc puternic sa-l joci la adevarata valoare + setarile sunt foarte limitate asa ca asteptam un patch...pana atunci umblati in configuri
__________________ Who Dares Wins | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
Intr-adevar intrece mult lockdown(nici nu era greu).Grafica nu mi se pare extraordinara,culori prea colorate .Insa parca am revenit la sentimente mai bune si s-ar putea sa-l termin
__________________ | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Hmm, jocul e destul de reusit. Din pacate (si nu neaparat), nu urmeaza realismul din raven shield si cele mai vechi, insa asa consolizat cum e, e misto. Dinamic, sistemul de coveruri si team e excelent realizat, ai-ul coechipierilor pana acum e cel mai bun din cate am vazut pana acum. Grafica e misto (asa colorat cum e), si reuseste sa dea feelingul de nextgen. Oricum, se vede clar ca a fost realizat la UBI Montreal si nu in alta pare. Ce e foarte nasol e ca nu are rezolutie lcd de 1280 x 1024, si la 1280x964 se misca infect, oricat as scadea din setari. Nu stiu care e cauza, poate stie cineva vreun tweak. In 1024 cu totul pe medium/high se misca excelent.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Rainbow Six: Vegas
Pareri despre grafica, dupa aproximativ 30 minute de joaca. Jocul arata extraordinar, desi se vede clar ca engine-ul nu este utilizat la valoarea sa maxima. Detaliu grafic este uimitor, personajele arata superb, dar arata mult prea blury (chiar si cu motion blur dezactivat) si prea sters in zonele neluminate. Fiorosul Unreal Engine 3 isi arata faza, iar asta se reflecta in cerintele de sistem ridicate. Cu un amd athlon 2400+, 1280mb ram si cu un 6800XT il joc in rezolutie de 1024*768 cu toate pe low si am intre 10 si 20 fps-uri. La 10 cadre pe secunda merge putin in reluare, dar de la 15 in sus e perfect. Bine macar ca nu mi se sacadea mai deloc, lucru care arata ca am ram destul. Oricum, mare enervant ca nu se poate schimba mai nimic la detaliile grafice. Practic, este o diferenta foarte mica intre low si high, putandu-se schimba doar umbrele, hdr, motion blur-ul si... cam atat. Si chiar daca dau umbrele pe low, se modifica doar cea a personajului meu, celelalte pastrandu-se cam la fel. Trebuie neaparat sa ma uit prin ini, sa le scot. Cu detaliile pe high am cu vreo 5 fps-uri mai putin, dar raman la parerea ca nu merita sacrificiul. Cei care l-ati jucat, puteti sa spuneti mai exact cum vi se misca (numar de fps-uri, daca aveti sacadari) si sa va prezentati si sistemul? | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Hai ca l-am instalat si eu in cele din urma , si chiar daca nu este acelasi engine cu cel din GRAW ( sau este ? ) seamana izbitor de mult cu acesta ! Grafica ce sa mai , mi se pare excelenta ! , culorile sunt bine alese si fac ca un joc sa arate bine , dupa parerea mea spre exemplu FEAR are grafica buna, dar culorile prea sterse ... Insa , din pacate imi ingenuncheaza pur si simplu sistemul din semnatura , d-abia am in 800 cu 600 aproximativ 25-30 fpsuri si a trebuit sa pun si HDR pe off . Daca stiti ceva tweakuri care sa mai sporeasca performantele va rog scrieti-le aici ...Cat priveste jocul in sine , consider ca s-a cam luat tot ce era bun de la GRAW si s-a transpus si aici , bineinteles cu anumite modificari de rigoare , mai ales realismul, ca sa-l poata juca toata lumea , plin de actiune si o gramada de elemente care il fac foarte atractiv . Din pacate sistemul de sanatate care vad ca este cel din COD 2 , dupa parerea mea nu prea isi are locul intr-un astfel de joc, si imi pare rau ca s-a adoptat ![]() Per total , eu zic ca este un joc destul de reusit , cu plusuri si minusuri de rigoare , insa am sa mai revin si cu alte pareri dupa ce am sa mai joc si alte misiuni , deocamdata d-abia am terminat-o pe prima ....LE: nu pot sa zic ca este chiar cel mai tare joc , GRAW totusi mi se pare mult peste , insa Vegas parca e mult mai bine optimizat, nu o rula cu 50 fpsuri , dar macar se multumeste cu 1 gb ram si incarca putin , deci , se poate ! ![]() totusi , nu inteleg ce au astia de la ubisoft cu mexicanii , prezenti si in GRAW , oricum luati un link de colea pt GRAW 2 , dar cica numai pentru xbox 360 ![]() http://www.gamespot.com/xbox360/acti...reenindex.html Eu unul am ramas pur si simplu socat de cum poate sa arate ! Iar vederea aia din satelit in timp real parca ma face sa salivez si mai mult , aproape sa-mi iau si eu un xbox 360 ( dar neah ! )
Last edited by Merlin; 22-12-2006 at 01:06.. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Nu pot spune ca sunt mare fan al seriei Rainbow Six, dar Vegas chiar m-a prins. Merita incercat de oricine. Mentionez ca-l joc pe Xbox 360, asa ca nu am probleme legate de performanta. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |