![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
cat costa un demontat / montat pt asta? http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=122916 multumesc!
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
si pe mine ma intereseaza daca te ocupi cu auto! si vreau sa stiu si preturile .... (nu numai pt auto)
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am si eu un aparat de aer conditionat ROMSTAL de 9.000 BTU, luat de 2 ani, care nu mai baga deloc aer rece, si in plus scoate si un miros ciudat (intepator). Cam cat ma costa diagnosticarea si eventual repararea?
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pentru AC de masina am o recomandare pentru un loc unde se lucreaza profi, cu garantie si tot ce trebuie. Se merge spre Patinoarul 23 August dinspre P-ta Muncii. Pe partea dreapta e un magazin+service cu jante auto & stuff. Acolo se fac reumpleri si reconditionari ale instalatiilor de AC auto.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|