![]() |
| | #1 | ||
| COMANDA @ EASTBAY --- Luna Iulie-August Salut dupa cum spune si anuntul... fac comenzi de pe siteurile www.eastbay.com . *Comisionul este de : Pentru 1-9 produse: 5$ - indiferent de pret/cantitate pentru mai mult de 9 produse: 4$ - indiferent de pret/cantitate. La aceasta comanda sunt locuri limitate ~ 80. *GARANTIE* --> In cazul persoanelor care au retineri , eu le ofer drept "garantie" o copie dupa buletinul meu personal.(nume...adresa ...personala ...) *ZONA de intalnire - piata Muncii / Baba Novac/Dristor Shaworma. *Comanda ajunge in 10-14 zile (de multe ori depinde de vama). *Pentru mai multe detalii Contact la : Yahoo Messenger : viking26th / viking_eastbay Mobil: CONNEX - 0727696937 (Alex). COSMOTE - 0765346692 ![]()
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #2 | ||
| Comisioanele sunt valabile doar la comanda de pe 25 Iulie ![]() ps; Cei care mi-au dat banii pentru comanda cu comisionul vechi se fac modificarile de rigoare .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | up..recomand, am luat de la el de multe ori pana acum, serios si promt | ||
|
| | #4 | ||
| recomand!
__________________ Daca nu vom gasi un drum, vom construi unul. Hannibal | |||
|
| | #5 | ||
| Mai sunt locuri? As avea si eu nevoie de 4 | |||
|
| | #6 | ||
| Ms dizzy ms frumos iani . ![]() @vic23s - sunt locuri . astept sa ma contactezi ![]() Marti 25 Iulie Comanda EastBay ---- 4$-5$ COMISION ---- mai sunt locuri libere ![]()
|
| | #7 | ||
| alex te rog mult, pastreaza-mi si mie 2 locuri...mersi ![]()
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #8 | ||
| presupun ca acest comision este / produs .......sau se aplica pe comanda ? | |||
|
| | #9 | ||
| @Howlsomm - nu ma mai ruga. da-mi un bip pe cosmote si se rezolva. . @kiphetea - este pe produs. . daca esti intereseat te astept. Marti 25 Iulie ora 14.00 ultima zi/ora cand strang banutii $$$ pentru comanda. mai sunt locuri pentru comanda .. ![]()
|
| | #10 | ||
| Alex, pe langa sapca aia as mai vrea si eu un loc in comanda asta....... | |||
|
| | #11 | ||
| @lucian - te astept man .
|
| | #12 | ||
| Astea sunt toate produsele: Product #: 80216207 size: M 9.99$ rezerva Product #: 80216201 size: M Product #: 810030BK size: M 9.99$ rezerva Product #: 02340060 size: M Product #: 54143491 size: M 9.99$ rezerva Product #: 545084 size: L Product #: 510191 size: XXXL 14.99$ rezerva Product #: 04446010 size: XXXL Product #: 02331451 size: XL 9.99$ rezerva Product #: 80216207 size: XL Product #: 5032490 size: M 27.99$ Product #: 5032110 size: M 14.99$ Diferenta de 53$ o pun maine in cont. Salutare. | |||
|
| | #13 | ||
| produsele : Product #: 95913010 size: 7 5/8 14.99$ Product #: 4-150637 size: 7.5 29.99$ Product #: 2-137827 size: 8.5 29.99$ a trebuit sa renunt la un produs vb maine sal | |||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Alex ai PM | ||
|
| | #15 | ||
| @chumpa- am notat . astept si restu de banuti: ) @vic23s - diseara la shaworma dristor . @dAlex - te astept si pe tine. cat mai repede cu atat mai bine . Mai sunt locuri putine ptr comanda de maine. Primu venit...primu servit...nu pastrez locuri .
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | alex se mai aude ceva cu partea a II-a a comenzii din 3 iulie? | ||
|
| | #17 | ||
| phil_my_cock - am vb la telefon . astept diseara un raspuns in legatura cu produsele . . Numa Bine.
|
| | #18 | ||
| Alex,restul de banuti sunt in cont Numa' bine! Last edited by chumpa; 24-07-2006 at 22:47. | |||
|
| | #19 | ||
| P.S.:Cand dai urmatoarea comanda? | |||
|
| | #20 | ||
| ok alex, ne-am intalnit azi si ti-am dat banii pentru comanda, mai uite odata produsele: 1) adidas Men's Skyhook Plus Low Product #: 352129 SIZE 13 2) Timberland Men's 6” Single Sole Product #: 2125966 SIZE 11 REZERVA : Timberland Men's 6” Single Sole Product #: 37064 SIZE 11 daca cumva la ultimii intra rezerva, mai ramane sa-ti dau 10$
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|