![]() |
| | #2001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
salut, as dori si eu astia, masura 9.5 daca se poate. http://www.eastbay.com/catalog/produ...H/id--0/mvp--/ Product #: 561524 Price: $79.99 quantity: 1 size: 9.5 spune-mi cum procedam insa as prefera sa iti platesc personal, daca e cumva prea mare bataie de cap cu bancile. | ||
|
| | #2002 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #2012 (permalink) | ||
| jijea - comanda dau in fiecare marti , comision 4,99$ per produs , restu procedurii cunosti te astept ![]() disconnect - man eu team asteptat sambata la 12.00 la police pana la 12.30 nu ai sosit eu cu posta nu lucrez deloc....incearca sa iti faci putin timp si ne intalnim intrun loc comun. iverson - ms ca tii lumea la curent ![]() mandea - 0727948207 dai un tzzar si in weekend se rezolva. mustafa - azi am trimis 2 perechi de adidasi la domnia ta maine astept un reply. ceaumendex - placerea mea ![]() cobe - iti dau maine un e-mail cu conf. la comanda de pe 15 mai , iar la produsele de sus luni le ridic ![]() nutz - al tau inca nu a ajuns man ... te anunt ![]() dizzy - cred ca luni o ridic ![]() cobe - man ti`am mai zis si explicat intr`un pm ...aveti rabdarica ... eu sunt singur nu am nici un sprijin .... pe rand ... ![]() *IN FIECARE MARTI COMANDA @ EASTBAY .... COMISION 5$ PE PRODUS . *PENTRU COMENZI MAI MARI DE 499$ COMISIONU SCADE SI DEVINE FOARTE NEGOCIABIL ![]()
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay Last edited by viking_eastbay; 25-05-2007 at 00:56.. | |||
|
| | #2013 (permalink) | ||
|
Salut Alex, Mi-au ajuns adidasii? (2 perechi de Superstari) Numai bine.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #2018 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum de la mine inca o data.
|
| | #2020 (permalink) | ||
| Mustafa - via Cargus man ![]() covrigmal - ok man ... :-< jijea - si eu te astept cu $$$ ![]() mihaitza - eu zic ca au ajuns dar abia luni ii ridic ![]() dissconnect - ok tata ... maine la 12 la police in fata te astept cu sepcutza . COMANDA @ EASTBAY --- MARTI 29 MAI --- LOCURI NELIMITATE --- COMISION 4.99$ PENTRU COMENZI MAI MARI DE 499$ COMISIONUL SCADE ! VA ASTEPT .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|