![]() |
| | #2066 (permalink) | ||
|
salut alex ...ti-am lasat banii si a ramas ca o sa postez comanda si pe forum aici . Sunt cele 2 perechi de adidasi : 1) C1RCA Men's AL50 Black/Grey Product #: 48050101 Price: $49.99 + 5$ comisionul Size : 10 http://www.eastbay.com/catalog/produ...50101/node--0/ 2) Vans Men's Classic Slip On Horizon Blue/Molten Lava Mex Blanket Product #: 5863599 Price: $49.99 + 5$ comision Size : 7 http://www.eastbay.com/catalog/produ...863599/size--/ merci in avans | |||
|
| | #2067 (permalink) | ||
|
deci io ..nu mai am rabdare..am depus banii in cont pa 27-04 ..si suntem in 28.05....si vad k tot astept ..pana cand ??no offence ...
__________________ Wtf nigar` accent! Mail:trance_nextlevel@yahoo.com Mobil:0744176303 Last edited by Sonic_Vibes; 28-05-2007 at 22:59.. | |||
|
| | #2069 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Alex scuze ca m-am bagat da am si eu pe cap o groaza ca el care nu pot sa astepte desi le zic in prealabil cat dureaza.Fratilor vreti sa asteptati f bine,nu vreti,sunt outleturi si la noi in tara cu preturi pe masura,nu va obliga nimeni sa luati de pe eastbay. Sa nu crezi ca-ti tine Alex adidasii,da dureaza pana se da comanda,pana strange si el toti banii pana da comanda,pana proceseaza americanii pana o trimit,pana ajunge,pana are omu timp sa se duca sa o ridice,probabil are nevoie de masina,de o masina mai mare eventual,dupa care intervine problema ca tre sa aiba timp sa va intalniti.Nu e chiar asa usor,are si el prietena,familie,scoala,munca,nu face DOAR asta.Crezi ca mie nu mi-au intarziat produsele sau n-a durat mai mult,dar l-am batut la cap ne-am socotit si niciodata nu s-a intamplat nik aiurea,mereu a fost bine.Stai linistit ca nu te pacaleste nimeni. | ||
|
| | #2070 (permalink) | ||
|
@sonic_vibes, eu fac la Alex comanda d vreo 2 ani asa.. si n-am avut nici o problema, si e cel mai serios d p Cg ... adica tot timpu... a fost oke..., si nu depinde d el, ci d cei din vama... , asha k inainte sa postezi, aiureli c zici u .. ai face bine sa gandesti 2x inainte | |||
|
| | #2071 (permalink) | ||
| Multumesc Mishu si Slim si Jijea ptr interventie ... ![]() Cum e posibil decat persoanele care au un produs de 20 $ sa fac atat tam tam ... Sonic Vibes vad ca nu mai ai rabdare....Bon ... diseara suna`ma si sa ne intalnim sa iti iei banii inapoi. PUNCT. A SOSIT SI COMANDA DE PE 17 MAI !!! MAINE SAU CEL TARZIU JOI MA DUC SA RIDIC DIN EA. Mihaitza - maine vine Cargusu cu pantalonii scurti .AM RIDICAT SI COMANDA DUPA 10 MAI ... PRODUSELE PENTRU PROVINCIE AU FOST TRIMISE AZI VIA CARGUS ... MAINE SA VA ASTEPTATI SA LE RIDICATI ![]() O zi Buna
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #2072 (permalink) | ||
|
sonic vibes .... ce ai ma disperatule ... de vorbesti cu un asa ton ... Alecu a spus clar...daca depaseste 30 de zile si produsu nu ti`a sosit ... il suni si se rezolva... dar tu nimic...nici un telefon nu i`ai dat / sms ... nu e frumos ceea ce faci ... ia punete in locul lui....oricum a zis ca azi iti da banii inapoi .
__________________ beat mort ![]() Y! - iverson_087 | |||
|
| | #2073 (permalink) | ||
|
si uite ca dupa ce am citit reprosurile tale de mai sus ... am fugit repejor la cufarul cu surprize si ce sa vezi...ia uite ce am gasit .... UNA BUCATA ADI CC SLIDE ...CARE A FOST RIDICATA DE PE DATA DE 19 MAI .... DE 10 ZILE ... PAPUCII STATEAU IN CUFAR .... Bon .. hai sa trecem la lucruri serioase... vreau sa recunosti ca ai GRESIT ! ps: astept o zi cand sa ne intalnim sa iti dau banii inapoi s`au un cont bancar daca nu iti face placere sa mai dai ochii cu mine . O zi buna friend.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay Last edited by viking_eastbay; 16-04-2008 at 19:08.. | |||
|
| | #2074 (permalink) | ||
Pfoooa ..io am intrebat pur si simplu cat mai am de asteptat .nu am avut niciun gand rau ..c imi sariti asa in cap ..voi nu ati trecut prin dastea .. ..iar alecule bani nui vreau inapoi ..logic k imi vreau produsu ..chit k e d 20 $ ..dak va aprindeti din 3 vb ...dak e sa ma intalnesc cu tn o fac sa mi iau papuci in niciun caz sa mi dai banii,,,sory dak va deranjat acel post ..
__________________ Wtf nigar` accent! Mail:trance_nextlevel@yahoo.com Mobil:0744176303 | |||
|
| | #2075 (permalink) | ||
|
Mai mult cred ca a deranjat faptul ca nu se intelege nimic din ce ai scris. Alex spune-mi te rog daca ai pus produsele celor 2 prieteni impreuna la Cargus. (au fost in comanda din 10). Merci.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #2080 (permalink) | ||
| Mustafa - ai PM ![]() Manu - notat ![]() Ieseanu - nu am trimis cu a lu pimpus...da`mi un pm cu adresa ta ptr verificare ![]() Gabytzu - 807959 cu asta esti IN Seara Buna Boyz ![]() ps: produse iesite din comanda de pe 24 Mai : #50287601 #15967161 in rest au intrat toate produsele
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|