![]() |
| | #2105 (permalink) | ||
| DUMI - ok man va astept merci frumos.... dizzy - esti in comanda ieseanu - a fost azi Iverson la mine acasa si a inceput impachetarea pentru produsele din comanda de pe 17 Mai care a fost ridicata azi ... maine s-au cel tarziu sambata ai produsu. Broco&Mustafa - man eu am un prieten care lucreaza la Cargus si pune fics atatea kg cat are coletul ... stiu ca prostii aia de la Cargus ... se lasa asteptati...da`ti telefon la sediu si spuneti care e problema si se iau masuri DRASTICE .... va asigur eu ![]() capone- cea dp 19 man neutro - am citit smsu azi dimineata ... esti in comanda ![]() Mendex - te astept diseara ptr produse ![]() Ieseanu - hmmm citeste mai sus ... si nu mai face afirmatia ca s-a pierdut !!!! lucian_m - nu ma bag in problema ta si a lu Ieseanu ... ... dar pana la urma vad ca esti carcotas cam pe toate threadurile ... asa ca problemele voastre personale si ofurile tale ma fac sa imi pierd rabdarea si iti zic sa uiti acest thread . AZI AM DAT COMANDA !!! ASTEPTAM SA O BAGE IN PROCESARE ![]() * Va Astept Sa Va Ridicati Produsele De 17 Mai *
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #2108 (permalink) | ||
| Quote:
In orice caz, ai ajuns sa trimiti pachetul cu produsele celor 2 prieteni? (cred ca erau in comanda din 10) Numai bine.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #2109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
am si eu o intrebare: unde ne vedem si cand pentru produsele din 17 mai? incerc sa te sun si pe connex si pe cosmote, dar le ai inchise.
__________________ trust the trusted --------------------------- P4 530 - 512 GEIL 533MHZ - Leadtek 6600GTE - Asus P5AD2 E De-Luxe - WD 80GB - DVDRW Asus - CDRW Teac | ||
|
| | #2114 (permalink) | ||
| Quote:
vezi ca ti`am mai trimis si un PM
__________________ Why should we go to highschool when we can go high to school! Legalize today, get high tonight! | |||
|
| | #2115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
Salut! Man crezi ca ma poti ajuta cu Globe Kawasaki?Masura este 46 sau 12 din ce vad eu pe site.Ii vreau 1000%!Da-mi si mie un PM cum procedam ca's nou in "afacerea asta".
__________________ (\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|