![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
Produsele din nou aici! Product #: 98151202 size XXL Product #: 06623063 size XXL Product #: 4-135530 size 9 US Product #: 5061217 size XXL Product #: 5334271 size XXL dak n-are modelu il iei p asta Product #: 334017 size XXXL Product #: 5335382 size XXXL dak n-are modelu il iei p asta Product #: 334010 size XXL Last edited by slimshady08_ltd; 10-09-2006 at 17:12.. | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| steakhunter - da pretul la reducere grujea - esti notat vaiio - am vazut si am si notat ![]() Neutron - Deci adidasi RBK Throw.. cei care pe site sunt 20$ ... acest pret este valabil doar ptr USA ...ptr international shipping sunt 30$ ...asa sunt batuti si pe factura. Valabil ptr cei care au comandat acest produs ...8black - azi avia s-au procesat banutii in cont ca in weekend nu lucreaza americanii ... o sa iti zic dupa ce dau comanda .slim - esti pe val ![]() Stanga - my bad ... trimite-mi adidasi aia inapoi si tii trimit pe aia Nike .... sorry btw azi ti-am trimis si sepcutza ![]() kreasta - da au sosit produsele ... te astept. Bafta.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
Frosty ti-am raspuns ... scuze de intarziere dar nu prea verific PM`urile
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
Da am dat comanda .
|
| | #229 (permalink) | ||
|
ai dat comanda azi? vroiam sa fac o comanda la tine ti-am dat privat pe YM
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
| kreasta - sigur ca da... te astep ![]() scorp1on - man eu nu am primit nici un PM scuze... te bag in comanda de luni 18 septembrie daca vrei . bafta. LUNI 18 SEPTEMBRIE DAU O NOUA COMANDA @ EASTBAY ... VA ASTEPT DIN TIMP PENTRU COMENZI .
|
| | #231 (permalink) | ||
|
hmmmm...imi trimiti plz pe mail sau pe PM adresa ta?, ca sa iti pot trimite coletu ...kred ca am aruncat hartia in care era impachetat pachetu, pe care era scrisa adresa...pt ca era rupta:|Rezolvam noi pan la urma....nu-i stres
__________________ If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone. | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
|
te sun yo asta seara ca sa stabilim cand si unde ne intalnim ca sa iti dau restu de 10 $ pt RBK Throw. sry la mn 20$ arata la Price. Cum pot vedea care sunt preturile si pt international shipping?
__________________ Why should we go to highschool when we can go high to school! Legalize today, get high tonight! | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
salut alex, acum m-am intors si yo...pana la urma au intrat perechile alea 2 de adidasi Dada? ca am vazut ca m-ai sunat(da lasasem mobilu ala acasa)..sunt si acum adidasii pe site, deci nu cred ca sunt probleme..dar sa verific
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
fuai....scuze pt ultimu post...nu vazusem mesajele de pe P.M....cineva imi umbla prin mesaje si acum cand le-am vazut imi aratau ca si cum mi-ar fi fost citite deja....kred ca tre sa imi skimb iar parola...periculos fratemeu asta ))Noh...deci adresa e ok...poti sa trimiti si u adidasii...daca nu i-ai trimis deja ...bafta:*
__________________ If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone. | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
salut. ma intereseaza si pe mine un loc in comanda de luni. daca se poate sa ne intalnim azi, maine sau cel tarziu vineri dimineata pentru bani, pentru ca apoi plec putin din oras. te-am cautat si pe mess. astept un semnal. ms produsul e acesta: Adidas Men's Superstar Vintage Dark Olive/Metallic Gold/Soft Yellow Product #: 465168 Price: $119.99 Size: 9.5 Nu am rezerva dar produsul e pe stoc. sa-mi zici si cat e comisionul. ms | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|