![]() |
| | #2381 (permalink) | ||
|
am vazut pe site ca la unele perechi de adidasi te sfatuiesc ei sa comanzi cu 0.5 sau 1 < sau > . la asta te referi si tu nu ? chiar daca nu este "sfatul" asta la un anumit model . in mare m-am prins...dar faza e ca eu am mai dat comenzi eastbay prin shavy si nu am mai patit asa la nici o pereche...
__________________ id yahoo messenger : spamy_c | |||
|
| | #2384 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
aduse de 3 zile dupa eastbay !! mie imi sunt mici si nu am ce sa fac cu ele !!! le vand la pretul cu care le-am cumparat !!! adika 55 usd +20 usd...adika 75de usd !!!!! in primul rand nu mai trebuie sa asteptati si le luati si la acelasi pret ....contactati-ma la t_rex_andrei@yahoo.com sau la adresa de mess t_rex_andrei sunt marimea 43 adik 9.5 us ......
| ||
|
| | #2385 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
vand Nike Men's Cortez Basic aduse de 3 zile dupa eastbay !! mie imi sunt mici si nu am ce sa fac cu ele !!! le vand la pretul cu care le-am cumparat !!! adika 55 usd +20 usd...adika 75de usd !!!!! in primul rand nu mai trebuie sa asteptati si le luati si la acelasi pret ....contactati-ma la t_rex_andrei@yahoo.com sau la adresa de mess t_rex_andrei sunt marimea 43 adik 9.5 us ......
| ||
|
| | #2386 (permalink) | ||
|
pot spune doar ca esti nesimtit mai - andrei0001 - si ca bann-ul te paste. sigur primesti report bad-post de la cnva ( special thread owner ) . Si taxa nu e de 20 . e intr 0-5 >>> DECI 120 ron fac adidasii tai !
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| | #2388 (permalink) | ||
| spamy - te cred ... asa sunt americanii dau sugestii proasteMesteru - da`mi pm cu codu la produs pls ![]() slim - a ajuns doar un sfert din comanda .,.. o astept pe toata sa o ridic ![]() andrei - iti ofer 15$ pe ei ... contacteaza`ma ... daca nu dispari de pe threadu asta . pimpus&slim - orice padure are si uscaturi ... priviti mai sus ![]() AZI AM DAT COMANDA...ASTEPT O CONFIRMARE DE PROCESARE SI PE URMA UNA DE PLECARE . COMANDA @ EASTBAY.COM MARTI 3 IULIE : COMISIOANE: 9,99$ - CU PLATA CAND AJUNG PRODUSELE (UN MIC AVANS DE 10% DIN VALOAREA PRODUSULUI/ELOR) 4,99$ - PRODUS CU VALOARE 0,99$ - 49,99$ 2,99$ - PRODUS CU VALOARE 49,99$ - 99,99$ 0$ - PRODUS CU VALOARE MAI MARE DE 99,99$ SEARA BUNA !
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #2389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
REPOST ... cam pe cand sa ma astept sa primesc produsele din comanda din 7? 1. adidas Men's adi Racer Low Leather White/White/Black 2. New Balance Men's 872 Yellow/Black Width - D - Medium 3. Timberland Men's Front Country Hiker Taupe toate size 9.5 ti-am trimis luni PM cu adresa regards PS. scuze de dublura, dar nu mi-ai raspuns la post-ul de pe pagina anterioara | ||
|
| | #2390 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #2391 (permalink) | ||
| A SOSIT COMANDA DUPA 17 IUNIE. LUNI O RIDIC. VA ASTEPT DUPA ORA 15.00
|
| | #2393 (permalink) | ||
|
frate au sosit ambele comenzi??? adica cea d p 13 aia a mea cu pantalonu ecko sapca air jordan si adidasu roca ??? sau cealalta comanda cu adidasu g-unit shi banderola... si astept sa-mi dai poze.. k dak e vin la bucuresti sa-l iau si p ala..:P astept .. sa-mi raspunzi , t pup :*..
| |||
|
| | #2396 (permalink) | ||
| Reddog - on za next one ![]() slim - in asa sunt alea 3 produse si in urmatoarea este cea cu banderolele si adidasi te astept oricand vrei sa le iei ![]() reddog - batele un apropo cu cele 24 de ore timp de livrare ![]() razvancod - te ajut si pe tine ... 43 EU --- 9,5 US . te astept sa comanzi acum ![]() COMANDA @ EASTBAY.COM MARTI 3 IULIE : COMISIOANE: 9,99$ - CU PLATA CAND AJUNG PRODUSELE (UN MIC AVANS DE 10% DIN VALOAREA PRODUSULUI/ELOR) 4,99$ - PRODUS CU VALOARE 0,99$ - 49,99$ 2,99$ - PRODUS CU VALOARE 49,99$ - 99,99$ 0$ - PRODUS CU VALOARE MAI MARE DE 99,99$
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|