![]() |
| | #284 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Salut Alex, am vb de dimineata la telefon pentru o comanda. Produsul este Prima optiune model - 11241001 Marime 10,5 sau 10 la fiecare 10 reprezinta varianta de rezerva A doua optiune model -10100113 Marime 10,5 sau 10 A treia optiune model - 4-146184 Marime 10,5 sau 10 Preferinta ar fi 10,5 la marime si in ordinea de mai sus. Pretul este 39,99 + 6 deci pun 46 $. e ok ? mai da-mi o data PM cu numarul de cont sa nu fie confuzii. | ||
|
| | #285 (permalink) | ||
| Rudolf-Pig - sorry man dar nu mai fac precomenzi (motivul 2 posturi mai sus) doiaru - deci ramane la ora 17.00 la gura de metrou la dristor .4midabil - ai PM .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
SALL BOSSS VREAU SI ASTA CAT POTI DE REPEDE PLSSS Aducetimi Si Mie Produsu Asta Plss Ebay ASTEPT UN APEL PE NR MEU SI TE SUN SAMI EXPLICI CUM SE FACE
__________________ ....AstrA...Coupe..Bertone RUlZZZ..... | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
[quote=viking_eastbay;36235229]Stanga - cand ai finalizat comanda o postezi pe forum si te notez ![]() citangeorge - diseara dau un edit dupa ce ma uit pe confirmare si iti zic ![]() Salut, Spune-mi cum a ramas cu comanda trecuta, au intrat produsele si cand sa ma astept ca ajung la tine? Mersi, George | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| mircea - Ok daniii_86 - maine dau comanda la 12.00 .. o sa iti dau diseara un bip ![]() doiare - la 17.00 , si te recunosc eu :Pcitangeorge - ti-au intrat ambele perechi ... dar ele pentru europa sunt la pretul de 30$ ... diferenta o facem dupa ce ridic produsele ... Surferu - imi pare rau man . si ms ptr intelegere .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
salut alex. spune-mi si mie te rog daca mi-au intrat perechile alea 2 de adidasi Dada? si daca ma mai poti baga si pe mine in comanda cu o bluza de 10$(vin si iti aduc maine banii, singurul lucru e ca nu am cum pana in 12 si daca pot veni mai pe seara) Produsul : Product #: 5644001 SIZE L deci daca poti sa o bagi scri aici si te sun maine ca sa vin sa-ti aduc banii..
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
| Howlsom - ambele perechi ![]() Stoika - maine dami un tzzar pana in 12.00 bafta. Frosty - ai si tu reply la PM ... iar la ora 14.00-15.00 e prea tarziu sa primesc banutii .... in orice caz posteaza produsele aici poate te bag cu ceva ![]() citan - ![]() misupriest - a ramas ca ne intalnim asta seara .... maine nu stiu la ce ora pot ... daca nu am timp te bag in comanda de luni bafta.COMANDA DE PE 22 SEPTEMBRIE E FULL !!! IMI PARE RAU PENTRU CEI CARE AU LASAT PE ULTIMA ZI SA NE INTALNIM PENTRU BANI DAR EU NU REZERV LOCURI ----> PRIMU` VENIT .... PRIMU` SERVIT ----cei care nu au intrat va astept in comanda de saptamana viitoare
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|