![]() |
| | #3384 (permalink) | ||
|
Salut alex, ne-am intalnit si ti-am dat astazi banii pt comanda de marti. Uite si produsele: 1) #4-161833 2 perechi SIZE 10,5 2 perechi SIZE 11 REZERVE - daca dispare vreo marime baga toate 4 aceleasi marimi(10/10,5 sau 11) 2) #4-161838 2 perechi 10,5 3 perechi 11 REZERVE - daca dispare vreo marime baga toate 5 aceleasi marimi(10/10,5 sau 11) 3) #1000287 2 perechi 10 1 pereche 10,5 2 perechi 11 1 pereche 13 REZERVA - daca dispare vreo marime baga toate 5(in afara de aia marimea 13) aceleasi marimi(10/10,5 sau 11) 4) #609666 SIZE XXL sper ca e totul bine....ms mult de tot inca odata
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #3386 (permalink) | ||
| Quote:
Ti-am depus azi banii pentru produsele astea ti-am dat si SMS . Te rog sa mi le bagi si mie in prima comanda Ms
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
| | #3387 (permalink) | ||
| Salutare Boyz qwasade - maine astept sms dupa ce ai trimis banii si e-mail cu produsele si diferentele te rog. babanu - la fel si tu sms pls ![]() hector - am zis tata ca nu mai iau comenzi cu 2-3 produse de 40$ toata comanda... :| o sa fac ultima exceptie . cobe - am asteptat un apel in weekend ... nu am timp deloc in timpul zile sa ma duc la banca sub nici o forma ... sunt la munca ... o sa fac tot posibilu zilele astea B0y - man imi pare rau dar in comanda asta nu se poate ... de cand au limitat americanii locurile ptr romania sunt foarte atent la produse si sumele lor ... si plus de asta si transportul s-a marit. howlsom - notat dizzy - cand ai trimis banii si cati ? nu am primit sms ![]() ***CLIENTII FIDELI SI COMENZILE SUBSTANTIALE AU PRIORITATE !!! *****AM REPETAT DE NENUMARATE ORI !!!! NU MAI PRIMESC COMENZI DE GENU 3 PRODUSE = 50$ (EX. O SAPCA O CACIULA SI UN TRICOU) WWW.AEASTBAY.TK - PENTRU DETALII COMENZI ... CE SI CUM SE PROCEDEAZA
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #3389 (permalink) | ||
| Quote:
Scuze daca te-am incurcat in vreun fel dar cu cateva pagini in urma te-am intrebat si mi-ai spus ca e ok ... Quote:
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
| | #3393 (permalink) | ||
| sosick - azi am sunat si mi-a zis ca nu e nimic :| hector - da man e ok ... dar de la urmatoarea comanda se modifica putin comisionul ![]() dizzy - ok man ![]() rezident - ok radusib - ti-au intrat momentan toate produsele ![]() BUN ... DATORITA NUMARULUI MINIM DE PRODUSE PE COMANDA (50) COMISIOANELE PENTRU PRODUSELE SUB 29,99$ ESTE DE 8$ IAR LA RESTUL RAMAN NESCHIMBATE . ... ADICA 4,99$ SI 0$ valabil comision pentru urmatoarele comenzi
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #3394 (permalink) | ||
| Quote:
Ok ms frumos Dupa ce dai comanda sa imi dai si o confirmare te rog daca ai timp
|
| | #3395 (permalink) | ||
|
Salutare Alecule Uite intr-un final si comanda mea... Product #: 03175723 Price: $64.99 Now: $29.99 Size 11 Product #: 5215176 Price: $49.99 Now: $39.99 Size 8 Product #: 1161817 Price: $79.99 Now: $24.99 Size 8 Ne'am intalnit duminica seara la tine p'acolo...trebuia in statia de 311 da o luasem io asa pe strada aiurea...pan la urma ne'am gasit noi )Iti dadusem bani pentru 3 perechi, 24,99+24,99+39,99+15(comision)= 105$ = 273 Lei Problema e urmatoarea...vorbisem noi ieri la tel...: La unn produs din alea de 24,99$ mi'au scos marimea...si a trebuit sa il inlocuiesc cu unul de 29.99$ Pot sa iti dau diferenta de 5$, cat ar veni, cand vin produsele? Sau, daca nu se poate, ne intalnim maine seara cumva...vedem noi...? Sar'na! | |||
|
| | #3400 (permalink) | ||
|
Salut ![]() Vreau si eu asta pentru urmatoarea comanda : Southpole Men's MA 1-Reversible Allover Print Jckt Product #: 5151020 Price: $29.99 Size: XL iar in legatura cu banii aveam un produs care nu a venit... http://forum.computergames.ro/37764158-post3241.html http://forum.computergames.ro/37774798-post3251.html daca ai orice nelamurire, lasi un mesaj | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|