![]() |
| | #21 | ||
| @chumpa - esti valabil man . urmatoarea comanda cred ca pe 5-10 august nu stiu sigur.@Howlsom - stai man linistit cu restanta . te-am notat si pe tine .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #22 | ||
| Jordan Men's Black Cat Fitted Cap Product #: 08549010 Price : 14.99 $ Size : 7 3/8 Nike T90 Freestyle Soccer Ball Product #: 07308015 Price : 11.99 $ | |||
|
| | #23 | ||
| Salut Alex.... adidas Men's Kiungo Black... SIZE : 11US - 45RU Product #: 114329 Price: $24.99 si ce-i de dama... adidas Women's Taleza Black/White/Ocean SIZE: 7US = 38EU Product #: 749818 Price: $19.99 astea sunt... sa auzim numai de bine in 2 weeks... astept un pm de la tine sau un bip daca este Regards Antonio Last edited by doiaru; 25-07-2006 at 03:39. | |||
|
| | #24 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | cred ca ramane sa astept returul. dar imi poti confirma, te rog, daca mi-au intrat toate produsele (2 tricouri si o pereche de adidasi marimea 7,5)? sau cel putin daca a intrat vreuna din perechile de adidasi (prima alegere sau rezerve) - marimea 7,5. merci. | ||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Astept cu nerabdare comanda dupa 3 iulie ai pm cu nr meu de tel sa-mi dai un bip cand pui coletu` la posta! | ||
|
| | #26 | ||
| @lucian/Doiaru - v-am notat. sunteti pe val .@phil_mycock - astept returu . Si confirmarea zice ca ti-au intrat toate.@Dome - Sigur man . cand a sosit te sun .Azi am trimis $$$ (banutii) ...si am primit si confirmarea ca au primit banii si urmeaza ca in urmatoarele 2 zile sa proceseze banii si ca joi sa ii sun si sa dau comanda . Vorbim dupa ce am confirmarea finala .C`ya
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #27 | ||
| salut alex... m-am intalnit ieri cu tine la mall si ti-am dat banutzii (319$). Astea sunt cele 10 produse: 1) Vans Men's Bucky Lasek 2 - Black/White/Red Product #: 5212776 Size: 09.0 Price: 39.99$ 2) Vans Men's Classic Slip On - Black/White Product #: 0011976 Size: 09.9 Price: 36.99$ 3) Famous Stars&Straps Men's Royal Tee - Black Product #: 53100 Size: M Price: 21.99$ 4) Adio Men's Tee - Black - Scratchy Tee Product #: 701020 Size: M Price: 17.99$ 5) Fossil Flint Belt - Black Product #: 573083 Price: 21.99$ size: 34 6) Hurley One and Only Hat - Black Product #: 532600 Price: 19.99$ 7) Element Men's Bam Basic Tee - Black Product #: 5450721 Price: 19.99$ size: M 8) Planet Earth Men's Extro Denim - Indigo Product #: 5450719 Price: 29.99$ size: 34 9) IPATH Men's Cricket - Gunmetal Grey Product #: 47359 Price: 39.99$ size: 08.0 10)Vans Womens's Basha - White/Flirt Pink Product #: 5231273 Price: 29.99$ size: 09.0 | |||
|
| | #28 | ||
| plata a fost facuta ...sper sa ne auzim cu bine in 2 sapt ... ![]() | |||
|
| | #29 | ||
| deci RECOMAND cu caldura ramane cel mai serios .. dp forum care face comenzi eastbay.. asta e parerea mea , mi-am ridicat si yo pantalonu d la sean john si adidasu nike:P si... bluzonu g=unit | |||
|
| | #30 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | alex ... tocmai ce mi-am ridicat de la posta coletul (Jordanul Trunner si Puma Kart) .... totul e super OK, sunt foarte multumit de cum a decurs tranzactia, recomad 100%, serios, prompt ... totul la superlativ regards Dragos T | ||
|
| | #31 | ||
| @mobscene - notat ![]() @vic23 - totul o sa decura bine de tot.. ai sa vezi .@slims - ms frumos men . ma simt flatat .@redmaddog - ms ptr recomandare . Azi o sa ii sun pe cei de la EastBay sa dau comanda ...in urmatoarele zile sper sa primesc si confirmarea finala . C`ya
|
| | #32 | ||
| alex, daca nu deranjez...mi-au intrat si mie cumva bocancii aia Timberland? ca vad ca acum au disparut..acum ca acum au disparut, acum cateva ore mai erau
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #33 | ||
| @Howlsomm - nu ma deranjezi . in prima confirmare ti-au intrat ambele perechi ... astept confirmarea finala sa stiu sigur .
|
| | #34 | ||
| am primit si confirmarea finala . O asteptam cam in vreo 10 zile . Vorbim Atunci. @Howlsomm - ai PM .
|
| | #35 | ||
| salut alex, o sa fiu in concediu 2 weeks pe litoral asa ca nu e problema daca raman la tine produsele cateva zile pe 15-16 ma intorc... oricum imi dai un bip cand au ajuns si te sun ca sa stiu cum sta treaba. Best Regards | |||
|
| | #36 | ||
| cand e urmatoarea comanda? | |||
|
| | #37 | ||
| Daca a venit confirmare as vrea sa stiu si eu daca mi-au intrat produsele, in special un tricou Puma. Merci. | |||
|
| | #38 | ||
| Salut. Cand se da urmatoarea comanda?
__________________ Gone 'till November! | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | salut. partea a II-a din comanda de pe 3 cand ajunge? ai mai vorbit cu aia? merci. | ||
|
| | #40 | ||
| @doiaru - nu e problema man si asa la mine in casa e depozit . distractie placuta in vacantion . @Celph - pe 10 August (adica joia viitoare) @chumpa - ti-a intrat TOT . @execu7or- pe 10 August ![]() @phil - o sa vina odata cu comanda de pe 27 iulie ... o trimit cu comanda asta ca sa nu ma mai taxeze inca 30$ shippingu ... mama lor de americani . URMATOAREA COMANDA @ EASTBAY PE 10 AUGUST .
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|