![]() |
| | #4341 (permalink) | ||
| http://www.eastbay.com/catalog/produ...od/sport--all/ http://www.eastbay.com/catalog/produ...WORD%20SEARCH/ http://www.eastbay.com/catalog/produ...rt/sport--all/ Toate marimea XXL. Banii vin in weekend, te rog eu sa raspunzi la telefon. | |||
|
| | #4343 (permalink) | ||
|
Alex, din cate am inteles, pantalonii Product #: 06469419 Price: $37.99 din comanda de pe 9 iunie trebuie sa ridici coletul........ bluza care nu a intrat Product #: 96184050 Price:$24.99 + 8 comision nu o mai comanda inca odata......deci cand ne mai intalnim imi dai banii..... Astept sa iau produsele din comanda de pe 16 iunie
Last edited by radho0; 27-06-2008 at 17:16.. | |||
|
| | #4344 (permalink) | ||
| Seara Boyz lilmonkey - dap man ai omis tu un "1" pe tabel .. nu e bai il comandam acum.IR Babuin - O lasam pe duminica spre seara luni sau marti ca maine am deplasare la timisoara cu munca ![]() mishule - incercam si sper sa intre ![]() radho - ok man ... nu e problem ![]() COMANDA MARTI 1 IULIE !!! COMISION 6$/PRODUS INDIFERENT DE SUMA (>=15$) ![]() BANII II STRANG DUMINICA / LUNI SI INCLUSIV MARTI PANA LA ORA 14.00 *** COMENZILE INDIVIDUALE AU COMISIOANE DISCUTABILE !!! Va Astept !!!
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4347 (permalink) | ||
| Seara Boyz lil - bun ![]() cobe - la urmatoarea comanda esti scutit ... luni ajung 99% ![]() Clientii mei fideli va rog sa imi dati PM s-au email cu adresa voastra personala de e-mail pentru a va trimite de fiecare data confirmarile comenzilor si mail-daemon cu urmatoarele comenzi si comisioane schimbate. ![]() Va astept marti la comanda cu doar 6$ comision / produs.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4356 (permalink) | ||
|
Salut Alex, Ti-am trimis mail cu 5 produse care sa inlocuiasca ce nu a venit in com din 2 - iunie, le pun si aici: Product #: 182718 Price: $39.99 size 9 si 10 Product #: 15347101 Price: $39.99 size 9.5 si 9.5 (Rezerva Product #: 241823 size 9.5 si 9.5) Product #: 171781 Price: $29.99 size 9.5 (Rezerva Product #: 012849 size 7.5) Baga-le te rog in comanda de maine 1 - iulie. Mersi | |||
|
| | #4358 (permalink) | ||
| Salutare Boyz FBujoreanu - esti notat man ![]() emil - da ![]() momitze - a ajuns burly - dap man a fost data pe 14 iunie iar din comanda aia astept inca 2 cutii pline cu produse. Vad ca nu vor sa isi faca aparitia. ![]() jesfreak&independent - cand ridic comanda va anunti fiti siguri ![]() kees - man...astept un pm te rog sa imi zici cum vrei sa procedam si iti voi da imediat un reply. citan - oki man , verific si te bag in comanda cosmin - urmatoarea comanda o dau Luni !!! Comision 6$/ produs (indiferent de valoare 15$>=)
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|