![]() |
| | #4381 | ||
| Seara Boyz&Garlz walter - da man ![]() iverson - fii sigur domnul meu te astept sa ma contactezi.burly - din pacate nu a sosit nici azi nimic. am fost la vama si a cautat in coletele de azi la aeroport si nimic :| . Va tin la curent.CaineRosu - da man . te astept maine la benzinarie sa ridici comanda ![]() Comanda De Luni 7 Iulie .... comision 6$ / produs ![]()
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4382 | ||
| ridicat produsele...nota 10 de la mine. | |||
|
| | #4383 | ||
| salut, am vorbit acum 10 minute<baiatul de la eroilor>. o sa ajung pe la 5, oricum va sun inainte pentru confirmare ![]() | |||
|
| | #4384 | ||
| Hai noroc Alecule.Baga-ma te rog pentru saptamana viitoare cu urmatorul produs: Product #: 80454011 Size : S Price: $14.99 Si sa imi zici daca au venit adidasii.Multumesc mult si Bafta. | |||
|
| | #4385 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Ridicat adidasii, multumit ca de obicei, scuze again ca am intarziat . Ne vedem sapt viitoare daca vin si ceilalti tot cam pe la aceeasi ora si aceeasi zi, salutare. | ||
|
| | #4386 | ||
| Bre Alexu, scuze da timpu e mai limitat de cand m-am "mutat" in Drumu Taberii, ajung mai rar pe acasa Te sun eu sapt viitoare sa vedem in ce dupamasa ne putem vedea.Mersi mult.
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #4387 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Salut, comanda mea a venit ? Am dato pe 20 dar cred ca a intrat pe 24 luni. BTW suntem baietii cu comanda de la saormeria dristor ![]() | ||
|
| | #4388 | ||
| mergatorii mei de pe data de 19 ? Poate ai niste aghibasi negrii pe acolo de la Rbk . | |||
|
| | #4389 | ||
| ne-am intalnit azi la 6 in fata bisiericii la muncii. mai scriu odata datele produselor, pentru orice eventualitate ![]() Product #: 5892464 Price: $19.99 marimea S Product #: 166180 Now: $39.99 marimea 9.5 | |||
|
| | #4390 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | burly - din pacate nu a sosit nici azi nimic. am fost la vama si a cautat in coletele de azi la aeroport si nimic :| . Va tin la curent.frate, mai vin??? Mai astept sau ce fac, zi-mi si mie ce se intampla k sa stiu ce sa fac!!!!! | ||
|
| | #4391 | ||
| Seara Boyz Walter - ms man ... te mai astept ![]() baubau - esti in comanda ![]() Lexu - esti in comanda...luni te astept la adidasi ![]() Blackeye - astept sa ma contactezi man...sa ridici produsele ![]() vld - parca au sosit ... maine dupa 12. astept un apel . bafta. burly - pentru mine ... comenzile anulate ... sunt la fics 30 de zile de cand au fost livrate... doar stii bine ce am vb cu tine cand ne-am intalnit ... o asteptam in continuare ... ca sa nu te incurc daca depaseste data de 10 iulie ... raspund eu pentru adidasi ... inca e in pending comanda man.Seara Buna Comanda @ Luni 7 Iulie .... Va Astept ![]()
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4392 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Mersi, am primit toate produsele in afara de adidasii World Industries . O sa te contactez in 2 zile pentru un refund la adidasi probabil. | ||
|
| | #4393 | ||
| Quote:
PENTRU COMANDA DE MAINE ... BANII SE STRANG PANA LA ORA 14.00 URMATOAREA COMANDA ESTE JOI CU PLATA FARA AVANS. VA ASTEPT ![]()
|
| | #4394 | ||
| salut,comanda mea de pe 1 iulie este in regula? ai primit confirmarea? 1. Billabong Men's Headline Tee Black Product #: 5106357 Size S 2. Billabong Men's Higher Ground Tee Dark Coffee Product #: 5106306 Size: S 3. Billabong Men's Sansol Tee Butter Product #: 5106354 Size: S 4. Vans Men's Classic Slip On Black/White Straight Edge Skulls Product #: 629644 Size: 8.5 5. Quiksilver Men's El Dorado Walkshort WHITE Product #: 51016216 Size: 28 6. Vans Men's CheckerStripe Cargo Short Black Product #: 5059640 Size: 28 7. Zoo York Men's Cypress Ave Polo Washed Black Product #: 58037332 Size: S 8. Puma Men's Plateau Polo Limestone Product #: 54967402 Size: S
__________________ Life is too Short for Ordinary Music | |||
|
| | #4395 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Asteptam 10 Iulie. ![]() | ||
|
| | #4396 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti | Am ridicat vineri comanda, user serios, totul a fost ok...ne mai auzim ![]() | ||
|
| | #4397 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Salutare Produsele mele (47483955;54979701;18472411;054183) din comanda de pe 16.06 au ajuns ? | ||
|
| | #4398 | ||
| Alex, ai gasit cumva pantalonii astia 06469419 in cutia care nu vroia sa-si faca aparitia?? | |||
|
| | #4399 | ||
| de trei ani client fidel . alex, ai pm ! | |||
|
| | #4400 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Alex produsele mele din comanda de pe 16 iunie au sosit? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|