![]() |
| | #4401 (permalink) | ||
| ***Avantaj pentru clientii din cartierele (Militari,Dr Taberei, Ghencea,Giulesti…) care e avantajul man ? Te-am sunat azi si mi-ai dat busy , aseara mi-ai promis ca-mi lasi pm . Azi am avut un drum prin Timpuri noi si pe la Mall Vitan si tu mi-ai dat busy . Mi-ai promis ca ma si anunti cand iti vin aia si tot eu am stat sa te caut . Daca nu te superi poate imi zici si mie care e "avantajul" pentru cartierul Militari . De pe 18 iunie pana pe 7 iulie si vad ca ai treaba . Prin curier nu ma bag ca n-am chef sa-mi trimiti altceva si dupa aia sa dai vina pe mine. O zi buna si astept un raspuns . Nu vreau sa par rautacios si stiu ca esti ocupat dar poti sa-mi zici cand iti faci timp . | |||
|
| | #4402 (permalink) | ||
|
vLD - eu zic sa te abtii ... ca spui prostii ... la majoritatea clientilor din Militari , Dr Taberei , trimite comenzile prin curierat rapid si sunt asigurate...iar in cazul in care nu este marimea corespunzatoarea sau alt model raspunde Alex . ... iar afirmatii de genul de mai sus... urat suna
__________________ beat mort ![]() Y! - iverson_087 | |||
|
| | #4403 (permalink) | ||
| Quote:
Tu cine mai esti ? Eu am dat frumos banii inainte cand a fost vorba . Eu n-am incredere in toata lumea de pe forumuri . Poa' sa aibe si 1000 de TR-uri ca tot n-am incredere . Am sunat azi cand am avut drum prin zona lui si mi-a dat busy , aseara mi-a promis ca-mi da PM cand si cum(NO PM) . Dupa aia a zis ca ma anunta cand imi vin si aia si daca te uiti mai sus tot eu am intrebat . Poate nu-s asa importanti adidasii mei si pretul care am dat pe ei dar daca stiam dinainte nu ma mai bagam . Am dat banii inainte si nu dupa . Tip pe banii mei nu pe ai tai . Nu am de unde sa-l cunosc , e prima oara cand comand . PS : Eu stau prost cu increderea la oameni . @radho0 nu ma agit deloc , am stat calm 2-3 zile si tot am asteptat fara sa ma grabesc . El a zis ca au ajuns mergatorii si ca o sa ma contacteze cu un PM . Aseara am fost sunat si mi-a zis ca-mi lasa PM , eu l-am sunat azi si mi-a dat busy , inteleg ca este ocupat si ca nu-s singurul . Imi vin in 2 sapt. si ii primesc intr-o luna ca nu dau de el . AVANTÁJ s. 1. beneficiu, câştig, folos, profit, (înv. şi reg.) seamă, (înv.) folosinţă. Asta nu e un avantaj pentru mine ca mai dau 15 RON in plus pentru curier . Prefer face to face orice lucru. Last edited by vLD; 07-07-2008 at 18:24.. | |||
|
| | #4405 (permalink) | ||
| Salutare Boyz&Garlz jmpr - pm cu confirmare comanda si iti dau un reply man ![]() lilmonkey - astept pm cum sa procedam ![]() burly - ms man ptr intelegere...chiar azi am fost la vama si am mai facut o verificare :| ... nici un raspuns puisantinela - da man au sosit...ne auzim maine pe seara dupa ora 19 te rog. ms ![]() Pimpz - esti in comanda man ![]() Cedry - maine se livreaza comanda spre tine ![]() vLD - bon. hai ca nu am chef de chatuit la mine pe thread ca nu e cazu . 1. Aseara la 22 am intrat la munca ... am ajuns la 2 dimineata....pe urma la 9 dimineata am plecat iar la munca ... am ajuns acum vreo 2 ore... cand am dat respins la apeluri nu numai tie ... stai linistit ca la toti care m-au sunat ....eram in trafic ... puteai sa mai insisti cu un apel dupa juma de ora ... in fine. Maine la ora 20.00 in fata la sectia 12 politie. (reper Baba Novac/Spitalul Victor Babes) iar referitor la incredere &stuff...la cat efort depun eu si restul baietiilor de pe forum (florin,shavy si restul baietiilor) sa vina un "client" ca tine si sa zica ca are retineri ...personal ma cam simt jignit.(*cel putin vb in numele meu) Asadar maine la ora 20.00 la politie in fata si sper ca dupa ce s-a citit acest post nu mai apar tziganisme la mine pe thread ca nu imi place ![]() iverson - stai linistit domnule nu te agita...caldura e de vine ![]() radho - sosit perechea de pantaloni nike bumbac. maine dimineata ma suni si treci la mine acasa si tii da mama sau cine o sa fie pe acasa ![]() URMATOAREA COMANDA : JOI !!! 10 IULIE !!! COMANDA FARA AVANS PERSOANELOR CU ITRADING POZITIV & CLIENTII FIDELI
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4411 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Bucuresti |
1) Nike women's air ace 08 #08865111 price: 59,99$ size US:7/Eur:38 2) Puma men's inflection #30090426 price: 99,99$ size US:10/Eur:43 3) DVS men's monument #4701272 price: 44,99$ size US:?/Eur:43 sper ca sunt ok conversiile... n-am reusit sa te gasesc la telefon, cand citesti postul te rog un apel la 0720022967 Last edited by copoiu; 08-07-2008 at 20:49.. | ||
|
| | #4412 (permalink) | ||
| Quote:
Product #: 182096 Price: $19.99 Now: $14.99 Size 11 mersi frumos.astept confirmarea. | |||
|
| | #4416 (permalink) | ||
| Seara Boyz Gata Am ajuns in bucuresti acum 3 ore. Ne reluam activitatiileiverson - shhht vLD - maine te rog sa ma contactezi sa ne vedem ptr adidasi ![]() radho - maine la 11.00 esti la mine walter - ai fost bagat in comanda de sapt asta ne auzim cand ajung produselejesfreak - nimic inca mami...o mai asteptam pana pe 14 . copoiul - maine sper sa imi regenerez si eu creditul ) si iti dau un apelLExu - domnule esti in comanda ![]() Chakra - si tu esti la fel ... esti in comanda de maine...in total 98 lei cu tot cu comision plata la livrare ![]() Reddog - te tin domnul meu la curent stai linistit ![]() Comanda de maine cu plata la livrare a fost limitata si este FULLY ![]() Ne auzim la comanda de LUNI 14 IULIE !!! Va Astept. Seara Buna.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4418 (permalink) | ||
| vLD - nu e nimic domnul meu te mai astept cu placere.COMANDA @ EASTBAY !!! LUNI 14 IULIE !!! COMISION 6$/PRODUS! VA ASTEPT ![]()
|
| | #4419 (permalink) | ||
|
Salut Alex, Gata cu scolile, licenta s-a terminat... Azi am vazut ca a ajuns comanda din 16 Iunie - am avut si eu 3 x Product #: 011885 Price: $29.99 , sunt veniti ? si alte produse in comanda din 1 Iulie: Product #: 182718 Price: $39.99 size 9 si 10 Product #: 15347101 Price: $39.99 size 9.5 si 9.5 (Rezerva Product #: 241823 size 9.5 si 9.5 ) Product #: 171781 Price: $29.99 size 9.5 (Rezerva Product #: 012849 size 7.5 ) nu am primit PM - inseamna ca au intrat toate ? Mersi, George | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|