![]() |
| | #4421 (permalink) | ||
| Salutare Boyz C.George - ai Pm man. ![]() iverson - da bineinteles domnul meu ca ne vedem. ![]() PS: Pentru doritori de produse Lacoste...sa stiti ca pot sa comand de pe site fara nicio problema Tin sa precizez ca sunt de nota 10000 produsele si la calitate nu se pune problema. ![]() BANII PENTRU COMANDA DE LUNI 14 IULIE AM INCEPUT DE AZI SA II STRANG. *** VA ASTEPT SA COMANDATI ![]() *** COMISION DOAR 6$/ PRODUS (PESTE 15$ VAL.)
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4430 (permalink) | ||
| Salutare Boyz radho - ms am citit...cand le ridic te anunt ![]() citan - asemenea man....astept niste comenzi de prin iunie si vad ca se lasa asteptate...cand e sa ridic din ele ...va anunt pe cei cu produse la mine ![]() cosmj - sigur sigur cand le am te anunt prin sms ![]() rekinule -ai reply la PM ![]() Reddog - asemenea man...le ridic te anunt ![]() Redhat - pana maine la 12.00 cel tarziu te rog astept banutii in cont. ms si bafta. ![]() CAND RIDIC DIN COMENZI VA ANUNT VIA SMS SI E-MAIL. O SEARA CAT MAI PLACUTA.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4432 (permalink) | ||
| Quote:
Imediat cand ridic produsele iti dai seama ca te anunt...iar in caz ca ajung dupa ce esti tu acasa...le trimit via P.R (suport eu taxele in cazul asta) Joi comanda cu plata fara avans. 10 Locuri disponibile. (!!!Ultima strigare pentru ele!!!) Clientii cu iTrading + ori cei fideli ONLY
|
| | #4434 (permalink) | ||
| Quote:
Merci frumos. Maine comanda cu plata la livrare. Comision de 9,99$ pentru comenzile cu plata la livrare. NOU !!!
|
| | #4436 (permalink) | ||
|
Alecule, am primit pm-ul Trebuie sa mai astept, inca nu au pe stoc marimea care o vreau.Te rog, baga-ma in ce comanda ai loc cu un produs cu plata la livrare. Product #: 51829 size 8 Sa-mi zici cati bani fac sosonii, ca ti-i depun saptamana viitoare. Bafta
__________________ Trendifensicul V-ati prins? | |||
|
| | #4437 (permalink) | ||
| Buna Seara Domnii mei ![]() redhat - esti pe val taticule...te rog un pm cu suma care ai trimis-o in cont. Wizzy - saptamana viitoare de luni pana vineri nu o sa fiu in Bucuresti...ma duc la niste tratamente ... am probleme cu circulatia la picioare si trebuie sa ma refac Deci saptamana viitoare sunt momentan IDLE 5 Zile. Dar nu e panica ne auzim oricand la telfon.Comanda de saptamana asta am reusit sa o imbin...am dat 2 comenzi consecutive si problema e ca v-a fii 2-3-4 zile de procesare la ea...asadar o sa fie decalata cu 2 zile / # order Va Tin LA curent.
|
| | #4438 (permalink) | ||
|
Hallo, raman pe azi: DC Shoes Women's W Court Graffik SE cod: 3010436 marime: 07.5 pret: $39.99 si Wilson Men's Under The Glass Basketball cod: 122810 pret: $9.99 urmand sa iti mai dau 10 USD ramburs. Daca cumva sesizezi k nu intra in comanda papucii (desi am verificat si teoretic ar trebui sa fie), nu mai fa comanda nici la minge shi renunt. Seara/ziua buna | |||
|
| | #4439 (permalink) | ||
| jesfreak - bine domnisoara esti in comanda ![]() Wizzy - am verificat ... te bag in comanda de azi ... si gata. am rezolvat.Seara Placuta.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|