![]() |
| | #4449 (permalink) | ||
| Buna Seara jesfreak - buna. ai intrat in comanda. emil - inca astept sa vina ...am facut un tracking number... comenzile din 1 iulie sunt in drum spre Romania din Franta (unde au facut escala) mishu - da am ridicat-o ...astept un apel maine de la tine. radho - toate 3 produsele au intrat...cand am o confirmare de primire a lor ... iti dau sms ![]() chumpa - not yet...a fost comanda data mai devreme...in cea din 17 parca si au fost decalate...in fine ... astept inca 6 zile ![]() reddog - da . astept telefonul tau. Florin.B - idem la ca emil....va tin la curent cu comanda de pe 1 iulie pe saptamana viitoare ![]() Seara Buna.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4455 (permalink) | ||
| Salutare Boyz Comenzile de pe 1 si 7 iulie sosesc saptamana asta. Eu o sa fiu plecat in Vrancea/Focsani si o sa ajung pe 25 iulie . Vineri . Peste 4 zile. Threadul pana atunci se suspenda (25 iulie) si ne auzim telefonic pentru orice problema. Va Multumesc. O zi buna Domnii mei
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4457 (permalink) | ||
| Salutare Boyz Am revenit cu forte noi... au inceput sa ajunga comenzile de pe 29 iunie / 1 iulie / si cea din 7 iulie ajunge pe saptamana asta care vine. pe miercuri cred. VA ASTEPT LA URMATOAREA COMANDA @ EASTBAY : 30 IULIE. = COMISION 6$ (INDIFERENT DE PRODUS LA COMANDA ASTA )Va Astept ![]() ps: daca ma sunati si nu va raspund / va rog imi dati un sms si va contactez in cel mai scurt timp.
|
| | #4460 (permalink) | ||
|
salut,vreau sa fac si eu o comanda pentru niste produse,ne auzim pe mess ca fiind prima comanda pe care o fac vreu sa te intreb cateva chestii.id-u meu este babone_reload o sa te caut eu.salut si mersi
__________________ 0726.75.22.75-vodafone 0751.47.77.39-orange | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|