![]() |
| | #4564 (permalink) | ||
| Salutare silviu - da esti in comanda de saptamana asta. madagb - ai reply reddog - ok man walter - stiu...dar nici pana acum nu a ajuns coletul celalat ![]() cedry - da jesica - nu inca mami....mai astept inca vreo 6 zile si pe urma pot face refund....ca a trecut luna redhat - da man stiu....spune-i sa mai astepte inca 6 zile si pe urma rezolvam problema . poate pana atunci imi fac prostii aia de la depozit vreo surpriza emil - ai pm. radho - am vb vineri cu domnisoara ...si in maxim 6 zile daca nu se rezolva se face refund. florinB - din pacate nu mai dau ...abia pe 4-5 septembrie...pana atunci vreau sa rezolv comenzile din luna iulie. Salutare Va tin la curent.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4571 (permalink) | ||
| Salutare Boyz babone - nimic tati...am vb si la depozit la otopeni si la vama la sector....cica de saptamana viitoare vine personalu din concediu. va tin la curent SilviuOR - da man...te tin la curent madaGB - am vb ....au intrat shoshoni ![]() copoiu - sarumana te mai astept...iar cu ultima pereche te tin la curentemil - o sa se duca cineva din partea mea sa retrimita coletul pe saptamana viitoare...o sa fie din partea unei doamne ![]() raducu - am vb cu domnisoara sunt niste cizmultze...te rog sa ii dai telefonu meu si sa ma sune ea .... ca sa te scap de un stres... ![]() DE MAINE PANA JOI O SA FIU PLECAT SI EU PUTIN DIN BUCURESTI...O SA FIU LA CURENT CU TOT PRIVIND TOATE COMENZILE....PANA ATUNCI NE AUZIM NUMAI LA TELEFON....SMS***SAU APEL.... SI VEDEM STADIUL COMENZILOR. PERSONALUL DE LA DEPOZIT OTOPENI A INCEPUT SA ISI FACA APARITIA LA LOCUL DE MUNCA. SPER CA SA APARA COMENZILE DECALATE. THREAD SUSPENDAT PANA PE 28 AUGUST. VA TIN LA CURENT .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4576 (permalink) | ||
| Salutare la toata lumea copoiu - ms babnone - miercuri o ridic ![]() reddog - te anunt eu cand sosesc ![]() emil - coletul a fost trimis pe 27 august pe numele de Logofatu Elena. Trimis de la oficiul 77. AU INCEPUT SA SOSEASCA COMENZILE DE PE 16 iulie - 21 iulie si 4 august o parte. Sunt in depozit la Otopeni in decurs de procesare iar pe luni - marti sa le trimita la oficiul postal. " Motivul procesarii comenzilor asa greu la depozit a fost cauzat de faptul ca majoritatea personalului si-a dat demisia si plecarile in concediu. In fine. Trecem la ale noastre. Ne auzim la telefon...daca nu raspund va rog sms si va dau imediat ce il citesc reply. URMATOAREA COMANDA ESTE 4 SEPTEMBRIE.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|