![]() |
| | #4584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Salut Alex. Sunt un client mai vechi al tau, am avut cateva comenzi. Ti-am trimis pe mail o comanda si te rog sa-i dai curs cat mai urgent, chiar daca inca nu ti-am virat banii. Intre noi nu a fost decat seriozitate, asa ca nu exista nici o problema nici de acum incolo. Nu te-am gasit la telefon ca sa putem stabili cand vin sa-ti platesc serviciile. Multumesc!
| ||
|
| | #4587 (permalink) | ||
| Quote:
Se pare iar ca nu a ajuns. Adresa ti-am dat-o super corect... Nu inteleg ce se intampla... | |||
|
| | #4590 (permalink) | ||
| Salutare boyz&garlz overlord - maine ma duc in vama si ridic toate coletele care au sosit. maine iti pot spune cu exactitate. chumpa - tomorow ![]() silviu - da au intrat stai linistit. jijea - da au intrat ...banii cand ne vedem sa ii ridici. redhat - maine ai adidasi asa cum am scris si in ultimul meu post burtucutza - maine ne auzim la un telefon si rezolvam problema ![]() Visco - placerea mea....te rog sa ma suni ori asta seara pe la 21 ori maine pe la 14 ca vreau sa vb cu tine . ms si cu cea mai mare placere te servesc ptr ca stiu ca esti un client de nota zece ![]() manu - maine mada_gb - luni urmatoarea comanda emil - iti dau tracking numberu de la colet si il urmaresti pe posta-romana. maine iti dau pm ca acum nu il am la indemana. cedry - hmmmm....eu zic sa ai rabdare ... ca de rezolvat se rezolva. maine am produsele si poimaine le primesti. URMATOAREA COMANDA LUNI 8 SEPTEMBRIE. COMISION DE 5.99$ PE PRODUS. INDIFERENT DE VALOARE. COMENZILE AU INCEPUT SA AJUNGA TREPTAT / TREPTAT. Va Multumesc.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|