![]() |
| | #4604 (permalink) | ||
| Salutare Boyz jesfreak - am ridicat doar o parte din comanda de pe 14 july. ![]() kees - fuma cristi, sal , din ce am ridicat nu ai nimic in colete ![]() babone - ms si te mai astept ![]() mindflow - esti in comanda de marti. iverson - da ms ms ... ![]() mada_gb - pm cu produsele te rog. dany - nu inca ...e in comanda de pe 18 aug cumatrubody - saptamana viitoare ![]() emil - cp:983425576. daca e la tine in o.p iti confirma COMANDA MARTI 9 SEPTEMBRIE @ EASTBAY COMISION 5,99$ PE PRODUS
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4608 (permalink) | ||
| comanda 9 sept
Sanatate Alex ...dupa o perioada de absenta revin si eu cu o comanda ....m-ar interesa urmatoarele doua produse pt data de 9 sept: 1) Vans Men's AV Era LS # Product #: 6233003 # Price: $64.99 Selected Style: Checkz/Charcoal SIZE: 09.5 2) CIRCA Men's AL50 Product #: 48050105 Price: $49.99 Red/White | Skulls SIZE: 06.0 sa`mi lasi doar pe 9 un mesaj sau ceva sa stiu ca au intrat in comanda. merci in avans. | |||
|
| | #4609 (permalink) | ||
| Silviu - am zis man ca nu a ajuns inca ...pe sapt viitoare ![]() overlord - se poate man....ne auzim la un tzzar ptr banuti si comanda pe hartiutza ![]() weezer - comanda fara avans comision 10$ / produs. push_play - bine ai venit. te astept sa ne intalnim sau sa bagi banutii pe cont si sa ma contactezi pe urma. Bafta.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4610 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
salut, vreau si eu urmatorul produs te rog: http://www.eastbay.com/catalog/produ.../#sku=50102271 1 pereche...Selected Style: Low Tide...marime 34/32!cu plata la final! Astept raspuns..mersi!
__________________ id:valentindinseverin tel:0765524966 | ||
|
| | #4612 (permalink) | ||
|
Am incercat track care mi l-ai dat dar zice ca nu exista... Am attasat si o poza. De o luna ma ti cu tricoul acesta. Macar de era pt mine era perfect ca putea sa intarzie trimiterea lui si doua luni, dar e pt un amic care mi-a facut deja capul tandari... cred ca sti si tu cum e. | |||
|
| | #4613 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Salut. Vreau si eu sa fac o comanda pentru 9 septembrie, cu plata la livrare. Product #: 019338 Price: $64.99 Qty: 1 Size: 11 Pls da-mi si un PM de confirmare cand adaugi comanda mea si spune-mi te rog si estimativ cand vine produsul. Sau eventual raspunde-mi aici. Multam. | ||
|
| | #4614 (permalink) | ||
| Salutare valentindinseve - ok man....te rog sa trimiti banutii in cont ... si pe urma imi dai email de confirmare cu numele , suma si produsele dorite. jesfreak - ok jesik te inteleg, te rog email la comenzi.eb@gmail.com cu ce produse ai primit si ce nu ai primit ....facem diferenta si banii ii livrez in contul tau. emil - sa nu o mai lungim .... te rog sa imi dai un cont bancar sa te scap de un stres. iar daca primesti tricoul imi trimiti tu banii retur. weezer - ma suni ne intalnim ptr banuti si se rezolva probblema LOCURI NELIMITATE LA COMANDA DE MARTI 9 SEPTEMBRIE...CU COMISION DOAR 5,99$
|
| | #4616 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
emil faza e nasoala cu posta romana , daca esti din provincie iti ia 2 sapt pana iti ajunge produsul acasa eu sunt din oradea si acuma 1 luna tot asa a trebuit sa astept 2 sapt ca sa imi ajunga produsul acasa , e nasol @on topic : viking daca intri maine poti sa postezi daca mi-a ajuns ? pentru ca peste 1 sapt incepe scoala si doresc sa imi ajunga inainte sa inceapa scoala , a da si sper ca poti sa imi trimiti prin curier , platesc eu curierul cand ajunge acasa daca se poate ty | ||
|
| | #4617 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Salut! Pana la urma vreau 2 produse.... adidas Men's Pullover Product #: 694391 Selected Style: Fango Selected Size: M Price: $29.99 Osiris Men's Serve Product #: 1108347 Selected Style: Black/White Selected Size: 11.5 Price: $39.99 Ne vdm maine pt bani...si in caz ca a venit geaca o s-o iau si pe aia... | ||
|
| | #4618 (permalink) | ||
| Quote:
PS: Nu acuz pe nimeni cu nimic, oi fii eu cu mai mult ghinion... Am mai comandat prin viking_eastbay si toate au fost bune si frumoase, acum s-a intamplat sa fie si o mica problema. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|