![]() |
| | #41 | ||
| 10q man. Cam pe cand urmeaza sa vina produsele? Doua saptamani,nu? | |||
|
| | #42 | ||
| Chumpa - pei comanda a plecat sambata ... o asteptam ori saptamana asta la sf. ori saptamana viitoare . sa speram sa mearga bine .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #43 | ||
| Alex, Comisioanele la comanda de pe 10? | |||
|
| | #44 | ||
| salut dess . Comisioanele 7$ si 5$ . te astept .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #45 | ||
| alex, mie mi-au intrat ambele? sau doar una?
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #46 | ||
| @Howlsomm - ambele boss ![]()
|
| | #47 | ||
| Quote:
![]()
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #48 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Numa' bine! Last edited by Visco; 03-08-2006 at 04:43. | ||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Salut Alex. Am vb zilele trecute la telefon. Te rog pune-mi si mie o pereche de Asics Men's GEL Rocket III, Product # 6050190 size US 8 , price: $ 54.99 | ||
|
| | #50 | ||
| @Howlsomm - ms man .@Visco - ok man . te astept cu un telefon sa ne intalnim pentru banutii .
|
| | #51 | ||
| alex, in locul alora in patratzele care nu au intrat la comanda trecuta (Vans Men's Classic Slip On - Black/White, Product #: 0011976, size:09.0), ii vreau p-astia : Vans Men's Classic Slip On - Black/Formula One Product #: 4542376 Price: $36.99 Size: 09.0 ms mult ![]() | |||
|
| | #52 | ||
| ok mobscene te-am notat .
|
| | #53 | ||
| deci sa inteleg ca mai este o comanda pe 10 august? | |||
|
| | #54 | ||
| da man . pe 10 august ...dar daca voi pleca in vacanta pentru cateva zile se va amana pe data de 14 august . . voi anunta din timp daca va fii vreo modificare .
|
| | #55 | ||
| sal alex noteaza-ma si pe mine cu 3 produse pt comanda din 10: 1.Geaca:51832161---size XL--------130$+7$(comision)=137$ 2.Hat:00572165---size 7 3/8-----16$+7$(comision)=23${rezerva:00572215---size 7 3/8} 3.shoes:10130441---size 9,5(43)---60$+7$(comision)=67$ ---------------------------------------------------------- total 227$=~6.350.000 Zi-mi daca e bine si trimite-mi plz datele cardului tau pe PM ca sa iti pot trimite banii ms fain ![]()
__________________ If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone. | |||
|
| | #56 | ||
| @Stanga - ai PM . PS: O sa plec si eu in vacanta cateva zile ...de duminica pana joi 10 august ... si comanda dupa 10 August se va amana pe data de 14 August (adica LUNI) . Am inceput sa strang din banutii pentru comanda... restu` ii voi strange de joi incolo . Pana atunci ne auzim la telefon . Numa` Bine.
|
| | #57 | ||
| Ne-am vazut la Agip Muncii. Uite comanda 478479 geaca adidas, marime L, 30+5=35$ 162245 tricou adidas, marime L, 15+5=20$ 38194050, tricou nike, marime L, 15+5=20$ 98815400, tricou nike, marime L, 10+5=15$ Total:90$ | |||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Alex, si eu sunt cam ocupat zilele astea dar o sa te caut dupa ce te intorci din vacanta, sa-ti dau banii, este ok? | ||
|
| | #59 | ||
| @Baboon - te-am notat .@Visco - nu e nici un fel de problema . Te astept . LUNI 14 AUGUST COMANDA @ EASTBAY ---- VA ASTEPT !!! ps: pana joi 10 August doar la mobil ma puteti contacta .
|
| | #60 | ||
| cand vine , cand vine ..can't wait ...hope everything is ok ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|