![]() |
| | #81 | ||
| tocmai am venit de pe litoral, am si ridicat produsele de la alex, sunt 100% satisfacut de ele , e de incredere recomand, eu unu' sigur o sa mai cumpar de la el. Alex succes in continuare pana ne auzim din nou cu o noua comanda!Kind Regards Antonio | |||
|
| | #82 | ||
| adidas Men's SG Hebron Short Product #: 958746 Price : 14.99 $ Size : L | |||
|
| | #83 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Salut Alex. Ne-am intalnit azi la Biserica Catolica, ti-am dat banii si ai spus sa repet comanda. Folosesc aceasta ocazie pentru a modifica marimea, sa fiu mai sigur. Deci: ASICS Men's GEL- Rocket III White/Black/Silver Product #:6050190 price $:54.99 Qty:1 Size:8.5 Numa' bine! ![]() | ||
|
| | #84 | ||
| kreasta - locuri sunt ...te astept pana maine la 12.00 MAXIM !!!!chumpa - esti valabil man .doairu - ms frumos ....sa-i stapanesti sanatos si tu si iubita ta ![]() lucian - notat ![]() Visco - ms frumos ....esti pe val . Deci pana maine MAXIM la ora 12.00 primesc banutii . Va astept ![]()
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #85 | ||
| sal alex..deci vreau urmatoru produs: Vans Men's Classic Slip On - Black/Red - Bat Trail Product #: 5521576 Price: $36.99 Size: 09.0 mersi mult...recomand..omu e de incredere | |||
|
| | #86 | ||
| da... se pare ca o sa renunt la cateva produse ... nu am reusit sa fac rost de bani ( | |||
|
| | #87 | ||
| ... refac lista si ti-o dau maine ... | |||
|
| | #88 | ||
| @mobscene - notat . @kreasta - astept sa ma contactezi .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #89 | ||
| RECOMAND jmecher rau baiatu....se pricepe in ceea ce face....om serios ....si ffffffff prompt ![]()
__________________ beat mort ![]() Y! - iverson_087 | |||
|
| | #90 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Salut! Salut...Ma intereseaza urmatorul produs... http://www.eastbay.com/catalog/produ...port&sport=all As vrea sa stiu,te rog,care este pretul si daca pot ajunge pana pe 10-15 septembrie....Daca se poate te rog sa mi spui unde ne putem vedea...multumesc anticipat | ||
|
| | #91 | ||
| m-ar interesa si pe mine o comanda de 11 produse mai este loc ? ~500$ pot sa vin cu banii la sf lui august cel mai tarziu 1-2 septembrie.Cand dai comanda
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| | #92 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Intrebare Pe ce data va fi urmatoarea comanda? | ||
|
| | #93 | ||
| Pavela - azi am trimis banutii te astep la comanda de la sf. lunii august comisionul pe langa pretul de pe site 7$brave_heart - perfect man ...eu o sa dau o comanda la sf. lunii te astept atunci .Bamis - cam pe 30 august . cam asa ![]() Am primit confirmarea ...ca au primit banutii si urmeaza ca joi sa ii sun si sa dau comanda ![]()
|
| | #94 | ||
| Vreau urmatoarele produse: 1. adidas Men's + Absolado IN White/Black/Red Product #: 463103 Price: $34.99 Size: 09.0 2. Puma Men's #1 Logo Long-Sleeve Tee Navy/White Product #: 80216207 Price: $9.99 Size: M Last edited by Frosty; 16-08-2006 at 21:55. | |||
|
| | #95 | ||
| Frosty ai PM . btw Frosty da-mi o rezerva la adidasi aia ca simt ca nu mai au pe stoc ...sunt la promotie si cred ca au comandat sacalii toate numerele .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay Last edited by viking_eastbay; 16-08-2006 at 22:50. | |||
|
| | #96 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Dr. Taberei | sal ! vreau sa stiu si eu data urmatoarei comenzi te rog ! ti am zis in pm ce ma interesaza ..am postat aici !si cum facem tre sa vin eu pan la mama dracu pentru 490 de mii + comision sa ti dau inainte sau poti sa ii pui tu si ti dau eu la sf ? ps acum am vazut ca e pe 30 aug !deci cum facem ? ai cum sa ma ajuti ?daca nu , nu e problema vin eu
__________________ One good thing about music, when it hits- you feel no pain - ____________________ crizepunctro@yahoo.com Vodafone :0724 987 486 Cosmote :0768 309 282 ( indisponibil momentan ) | ||
|
| | #97 | ||
| roger00 - o sa te bag in comanda de pe 14 august daca e vb de 50 lei ...si banutii mii dai cand vine comanda .
|
| | #98 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Dr. Taberei | ms mult ! ...de tot ..pastram legatura sa imi zici cand vine ![]() ai vazut ce vreau da ? daca nu vezi ca ai in pm ul ala ! ms inca odata
__________________ One good thing about music, when it hits- you feel no pain - ____________________ crizepunctro@yahoo.com Vodafone :0724 987 486 Cosmote :0768 309 282 ( indisponibil momentan ) Last edited by roger00; 17-08-2006 at 11:46. | ||
|
| | #99 | ||
| 1. adidas Men's + Absolado IN White/Black/Red Product #: 463103 Price: $34.99 Size: 09.0 2. Puma Men's #1 Logo Long-Sleeve Tee Navy/White Product #: 80216207 Price: $9.99 Size: M rezerva:Product #: 562296 Size 09.0 altii care sa-mi placa nu am gasit. daca nu sunt nici acestia pe stoc vreau un tricou daca se poate - Product #: 5905201 Size M | |||
|
| | #100 | ||
| @roger00 - ok man ...esti pe val ... @Frosty - si tu la fel . PERSOANA CARE A DAT COMANDA LA MINE DE NISTE ADIDASI LA 85$ SI MI-A DAT SMS CU #xxx si size. cu numele de ADRIANparca ... am sters mesajele din memorie si asa ca te rog frumos contacteaza-ma cat mai repede posibil . Multumesc.PS2 : Maine primesc si confirmarea finala. Cei care nu au intrat in prima comanda ii bag in a 2a ...care va fii peste 4-5 zile .
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|