![]() |
| | #1022 (permalink) | ||
| @dess salut man...pei cam in vreo 10 zile asa @iani - not yet :P Am fost ieri si am depus decat 3 sferturi din suma totala (4500$) atat e maxim sa trimiti. urmeaza ca maine sa trimit si restul de banuti si ca tot maine sa sun si sa dau o prima comanda. ps: cei care au avut produse si nu au sosit pls contact PM / telefon sa rezolvam cu banutii .Ceau Ceau.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
|
Ciao viking, Spune-mi te rog ca mi-ai pus produsele la posta ca inca nu am primit nimic si as vrea sa stiu daca sunt macar pe drum...
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1027 (permalink) | ||
| @Frosty - e pe drum @Mustafa - la fel man ... maine trebe sa ajunga @cos - da man am facut inlocuirea ![]() CEI CARE AU INTRAT IN COMANDA DE PE 15 VERIFICATI STOCUL PRODUSELOR SI IN CAZUL IN CARE AU DISPARUT PRODUSELE ASTEPT PM S-AU REPLY PE THREAD CU REZERVE ![]() Ceau Ceau
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
Am schimbat si rezervele si principalele. Mersi, Alex, si scuze pentru deranj ![]() Quote:
Quote: Quote:
| ||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: the bball court |
Mda...vad ca l-a corupt Florin si pe George , posteaza la fel de des pe forum, si incepuse asa de promitator, intra chiar si pe messenger . In fine...cand intra unul dintre voi sa imi confirme ca am prins comanda de azi cu produsele de mai sus si sa imi spuneti cum stam cu banii. Pa pa
__________________ The only way to improve is to play against a better opponent ! | ||
|
| | #1034 (permalink) | ||
| Steak - sigur ca da man ...fac modificarea de rigoare ![]() grujea - rabdarica tata...ca sunt peste 150 de produse si vreau in asa fel incat sa nu apara probleme in shipping. ![]() kreasta - citit PM ...modificare de rigoare ![]() mesteru - sorry man daca nu raspund da`mi un sms ![]() Coco - ce marime porti ?? ![]() bitch - ce s-a intamplat? cred ca ai gresit threadu` ![]() Noapte Buna ![]() ps: daca nu raspund la telefon ...va rog dati un sms
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: the bball court | my bad
da viking...imi cer scuze...eram pe alt comp si am intrat gresit de la oferte munca/prestari servicii. Multa bafta !
__________________ The only way to improve is to play against a better opponent ! | ||
|
| | #1036 (permalink) | ||
|
Alex in locul produsului Product #: 464153 Size: 9.5 Price: 50$ pune acelasi dar la marimea 10! Si asta Product #: 540318 Size: XXXL Price: 20$ schimbal cu asta Product #: 21051021 Size: XXXL Price: 20$ Si in locul astora Product #: 2344955 Size: 8 Price: 50$ Astia Product #: 13357161 Size: 8 Price: 50$ Numa' bine! Last edited by chumpa; 19-01-2007 at 14:18.. | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
Salut alex vreau si eu : product#: 2106798 size: 8 price : 50$ +5$ = 55$ Da-mi un bip cand citesti postul pe : 0742120946 ca te sun eu . Nu mai am net weekendul asta si de asta te rog sa imi dai bip
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #1038 (permalink) | ||
| @bitch_please - nici o problema man @chumpa - o sa verific produsele si daca e vreo problema modific @X-White - in prima comanda esti pe lista
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
cand e urmatoarea ? cam peste 2 sapt cel tarziu oare se poate ? :-?? :P
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|