![]() |
| | #1062 (permalink) | ||
|
salut viking. merci de pachet, au ajuns intr-un final adidasii. Eram curios daca a mai disparut nebunia aceea care a fost de sarbatori (ma refer la intarzierea pachetelor) ca s-ar putea in febr. sa am vreo 10 perechi de comandat si nu vreau sa ma streseze din nou colegii. Intrebarea ar fi cam cat e acum timpul mediu in care sosesc pachetele? Numai bine.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1064 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
daca ii mai ai, cu cat ii dai? ![]() sunt curios cum sunt, cum arata
__________________ trust the trusted --------------------------- P4 530 - 512 GEIL 533MHZ - Leadtek 6600GTE - Asus P5AD2 E De-Luxe - WD 80GB - DVDRW Asus - CDRW Teac | ||
|
| | #1065 (permalink) | ||
| @grujea - cu o mica intarziere a e-mailului uite produsele care nu au intrat: #21978-sz.9,5 #58316-sz.7 1/4 #5405160-sz.7 1/4 @kreasta astia nu ti-au intrat #90642100-sz.S @cos_mj - #352323-sz.10 astia nu au intrat cu restu` te vad in comanda ![]() @frosty - man ...a primit o amenda cat el de mare ala cu trainingurile pentru ca nu avea licenta...imi pare rau :| ...oricum ti`am zis erau nisthe basini .@Coco - offfffff ... a trecut o luna si .... sa ma contactezi sa ne vedem pentru banuti sa tii inapoiez sorry[B]@chumpa - 540318-sz.XXXL nu a intrat. @iversoane - posibil tata ...posibil ...fetele nu intrebau de mine )@mustafa - man nu cred ca mai au decalari comenzile...si te astept cu placere la urmatoarea comanda![]() Pentru cei care au intrebat cand o sa fie urmatoarea comanda -----> 5 Februarie. dar este Idle pana ridic o parte din prima comanda din 2007 ![]() Ceau Ceau
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1077 (permalink) | ||
nu face nimic, uite daca poti sa ma bagi in comanda de luni ai fi un super tare cu produs:Product #: 50314 Size: 7 [$39.99] nu si-a schimbat pretul ca sincer prefer sa intru in comanda decat sa-mi dai banii [oricum stiu ca nu e vina ta si am incredere ]Bafta si mersi anticipat
__________________ "Iubeste-ti aproapele" ... azi nu....poate maine!
| |||
|
| | #1079 (permalink) | ||
|
salut....alex cand stabilesti data urmatoarei comenzi sa lasi aici ceva sa stim k? ) bafta...
__________________ COMENZI ADIDASI MODELE DEOSEBITE.. FARA AVANS:http://forum.computergames.ro/90-ofe...ara-avans.html YM : Dan_eastbay 0740935334 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|