![]() |
| | #1081 (permalink) | ||
| BUNA SEARA @bonzo - sorry man ...daca nu e pe EastBay nu pot aduce ... momentan ![]() @Stoika - No size`s at all. Mama lor am incercat de 2 ori ... da-mi o rezerva sa te bag luni. @pittbull - da man mai am cateva tricouri ...o sa fac un thread special numai cu tricourile care le mai am ![]() @grujea - :| ...asa mi-au zis aia ... o sa incer din nou sapt viitoare ![]() @Dome - esti in comanda ![]() @DrKev - da man si tie ti-au intrat produsele ![]() @cosmj - da man da`mi :b @bucuresti - sigur...sunt intrati in comanda ...acum o asteptam ![]() @kreasta - mai incerc odata )@Howlsom - da ti-au intrat toate ![]() @Coco - multumesc frumos si raman dator pentru intelegere ... esti prima pe lista. @Rooney - o sa dau o comanda cat de curand dar o sa fie foarte restrans ....am sesiunea _)_ si nu stiu o boaba ....te anunt pe PM ![]() Steak - NU e nevoie sa te scuzi ca NU MA DERANJEZI . au intrat ambele produse...si comanda asta seara e Released to ship ![]() . multumesc de intelegere Steak ![]() Am facut in asa fel incat sa nu se incurce cei de la EB in produse si am decalat comanda in 3 asadar:1. 19 Ianuarie - a plecat prima comanda . 2. 25 Ianuarie - a plecat a 2 -a comanda ( procesare mai grea din cauza unei perechi de adidasi) Backordered.3. 27 Ianuarie - a 3-a comanda ...am verificat acum 2 ore la EastBay ---- Released to ship ...adica e in camion comanda si pleaca spre aeroport ![]() O seara placuta Boyz & Garlz
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1093 (permalink) | ||
| Salut. Ok deci baietii care vor sa intre in comanda de pe 5 ii astept...pentru ca dupa aceea voi face o "mica vacanta" ![]() *cei care mi-au dat rezerve sunt notati. @primu.contact - da man esti in comanda ![]() @mesteru - nu a sosit inca comanda...o asteptam ![]() Ceau Ceau.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1095 (permalink) | ||
| Comanda de pe 19 ianuarie a sosit...azi incerc sa ma duc sa o ridic...cand o sa dau anunt ca am ridicat-o atunci sa ma contactati . Ceau Ceau
|
| | #1100 (permalink) | ||
| @id_4_cg - man am incercat sa uploadez pozele si nu merg ...mai incerc maine@semit - ti-a raspuns primul.contact ![]() primul.contact - merci frumos ptr interventie ![]() @Ieseanul - da se taxeaza ![]() MAI SUNT CATEVA LOCURI PENTRU COMANDA DE PE 5 FEBRUARIE
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|