![]() |
| | #101 | ||
| Am cautat prin arhivele de Mess si am gasit Adrian care a comandat o pereche de adidasi #12700141 --- size.8.5 - Nike Men's Air Zoom Animo (ADRIAN) este rugat sa ma contacteze la telefon cat mai rapid . ms
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #102 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: ploiesti | zici ca e in gara )))) ...ai PM | ||
|
| | #103 | ||
| salut vreau sa dau si eu o comanda de 3 produse astpt un raspun din partea ta sa iti dau produsele etc respect | |||
|
| | #104 | ||
| te-am bagat in lista sunt jadakiss_andrei | |||
|
| | #105 | ||
| ai primit confirmarea? | |||
|
| | #106 | ||
| salut cand e urmatoarea comanda pt ca vreau si io 3 loace daca ai ![]() | |||
|
| | #107 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Recomand si eu f d treaba tipu,promt.La sf lu august cand dai comanda mai vreau ceva . | ||
|
| | #108 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: ploiesti | sal ti am dat un pm mai demult si mi ai zis sa postez aici produsu: 0088341 - M 20$ thanks | ||
|
| | #109 | ||
| @kenvelo - sapt viitoare o noua comanda . @ kreasta - am rezolvat pb .@misupriest - ms frumos man . te astept @mircea_b - ti-am bagat produsu .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI SI JOI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 0$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #110 | ||
| man la o minge de 10$ ce comision imi iei? ) sa nu-mi zici ca ink 5 ca ma kk in ea de minge imi iau din magazin la reducere ... hai zi ca nu-mi iei comision sa imi iau si eu o minge sau 2 :P | |||
|
| | #111 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Hai sa-ti dau comanda cu ce vreau,o sa te sun pe luni(28.08) sa ne intalnim sa-ti dau si banii.Iata comanda: 10111601 Size: 10 $29.99 07152 Size:10 $29.99 463103 Size:10 $34.99 Total de 105$,ne auzim la telefon (inter milan sunt :P) | ||
|
| | #112 | ||
| @kreasta - .... 5$ imi pare rau .@intermilan - sigur man ...te notez si te astept cu un tzzzr . Bafta .
|
| | #113 | ||
| urmatoarea comanda cand este ?
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #114 | ||
| @CObu - urmatoarea comanda este ....vinerea viitoare . Te Astept. Comisionul va fii fffff "subtzirel" . .
|
| | #115 | ||
| ia zi ce-mi iese la o afacere de 5000$ ? imi iese mie comisionu? ca stiu ca toti care comandati aveti reducere pana la sf anului | |||
|
| | #116 | ||
| salut alex... me again spune-mi tarifele printr-un pm ca ma intereseaza ceva substantial astept cand ai timp un pm... sunt ok produsele aman2... se comporta bine... de asta am si revenit ![]() Regards Antonio | |||
|
| | #117 | ||
| viking_eastbay, te-am adaugat in lista la mesenger..just_cob ..vbim acolo
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #118 | ||
| @kreasta - discutam in privat . @doiare - ai PM man. @COBu - te adaug si eu in lista . astept sa discutam acolo . COMANDA EASTBAY PE SAPTAMANA VIITOARE --- SE ANUNTA COMISIOANE "BOMBA" ![]()
|
| | #119 | ||
| frate vreau sa ma bag si yo la comanda asta ) .... sa-mi zici care cum vor fii cu comisioanele ) | |||
|
| | #120 | ||
| @slim - undeva intre 0$-5$ . te astept .
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|