![]() |
| | #123 (permalink) | ||
|
@chumpa - nu i-am dat PM...am vorbit pe mess ![]() @ringwraitn - comanda o sa fie in jurul datei de 4-5 August
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
@mobscene - nu inca ....tre sa apara . @lucian - offf oboseala asta ...rectific 4-5Septembrie ![]() @Stoika te astept cu banutii cat mai rpd ca deja nu mai sunt locuri ... ![]() @slim - te astept man . COMANDA DE PE 14 AUGUST ar trebuii sa ajunga . va voi tine la curent .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
@squirrel - sper ca saptamana viitoare . Comanda asta de sapt. asta e FULL .@lucian - te astept mane . @Neutro2006 - o sa faci si tu parte din "familie" ... te astept pe saptamana viitoare la comanda ... noroc.@mircea_b - imi cer scuze nu am dat atentie la partea a 2 a ![]() @misupriest - No Problemo ... si eu sper sa iasa bine . Deci....o comanda se anunta pe saptamana viitoare ... va astept atunci ...
|
| | #136 (permalink) | ||
|
Salut man. Trece-ma si pe mine te rog pentru urmatoarea comanda cu urmatoarele: 1. #354017 - size 42 - $48 (rezerva: #354018 - size 42 - $48) 2. #105850 - size XXL - $40 (rezerva: #076008 - size XXL - $45) 3. #12551106 - size 11 - $65 (fara rezerva ).Ne putem intalni week-endul asta sa iti dau banii (sunt in lista ta de yahoo).
__________________ Gone 'till November! | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
@citangeorge - te-am notat...astept sa ma contactezi pe saptamana viitoare .@execu7or - Salut si tie man. si tu esti notat ...astept pe saptamana viitoare sa ma contactezi (pe luni-marti) bafta. @kreasta - da cocos a ajuns comanda ... si astept si eu permisiunea sa ma duc sa o ridic .
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|