![]() |
| | #164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Ca sa nu mai am probleme cu big kids si alte dracii d`astea sa-mi vina adidasii aiurea facem asa: Product :11002011 Size:10 Price:54.99 Product:807172 Size:10.5 Price:39.99 Si gata ca prea l-am zapacit pe omu asta.Sa ma notezi corect,sper sa nu te fi incurcat .Mersi mult.
| ||
|
| | #165 (permalink) | ||
|
@iani - ai dreptate@misupriest - vezi ca are dreptate iani cu big kids ... si te-am notat cu ultima comanda din ultimul post .@Stanga - am vb ieri pe mess . esti notat si banii pe luni-marti ![]() @roger00 - nu e man tarziu... comanda se va amana cateva zile din nisthe "cauze nobile"...
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Misupriest, vezi ca de exemplu marimea 10 la barbati nu este acelasi lucru cu marimea 10 la femei. Tot asa, marimile de la barbati nu corespund cu marimile de la big kids. Vezi ca langa choose a size exista un buton sizing help unde gasesti echivalentele intre men's si woman's si conversiile intre scalele de marimi internationale. Nu exista insa tabele de conversie a marimilor intre man's si big kids sau altele.
| ||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
daca iei 10 la big kids iti vin niste caricaturi tocmai bune sa le pui la oglinda de la masina
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Pana mea, bine ca am gasit,dak handicapatii astia nu scriu,eu ce sa fac ,am banuit eu ca tre sa fie ceva cu numerele alea da dak nu era conversie intre big kids si men`s am pus si eu asa,speram sa mearga.Noroc ca ati sarit pe capu` meu cu gura si am schimbat,cine stie ce imi atarnam la oglinda de la masina | ||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
@Stanga - da man mai sunt locuri ... ![]() @grujea - sunt destule . te astept@misupries - te-ai convins . deci...? ![]() COMANDA @ EASTBAY O SA O DAU PE 8 SEPTEMBRIE... banutii am inceput deja sa ii strang .... imi cer scuze ca aman cu cateva zile comanda ![]() COMISIOANE: NU VA MAI CONTA NR. DE PRODUSE CI SUMA PRODUSULUI DECI... ![]() 6$ - per produs cu valoare de 0,99$-49,99$ 5$ - per produs cu valoarea de 49,99$-99,99$ 3$- per produs cu valoarea ce depaseste 99,99$
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
,ce sa o mai invartim atat :P.Bafta
| ||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
salut alex, uite comanda mea(sper doar sa fie pe stoc pana joi deh..dak sunt ieftinache )1) #111561 SIZE 13 Rezerva - #111562 SIZE 13 la astea din 1..daca nu este nici unul din ele, poti baga 12,5 atat la 1 cat si la rezerva... 2) #111562 SIZE 12 Rezerva 1 - #111561 SIZE 12 Rezerva 2 - #11151411 SIZE 12 Rezerva 3 - #4-152202 SIZE 11 scuze ca am dat atatea rezerve la 2...dar e pt un amic si a vrut sa fie mai precaut maine seara vin si-ti aduc bani si vezi ca o sa mai vin cu un coleg care o sa vrea si el vreo 3 locuri cred... Multumesc mult
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) Last edited by Howlsomm; 03-09-2006 at 01:19.. | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
@grujea - astept ... plata se face in USD $$$ ![]() @misupriest - ok man ramane ca in ultimu post .@kreasta - le ridic pe la 11.00 sper...contact me pe la 12.00 . @va1ken - ok man . te astept si pe tine .@slim - ti-am dat contu tata ...acum astept banutii . imi dai un sms dupa ce i-ai trimis . C`ya .
|
| | #179 (permalink) | ||
| AM RIDICAT COMANDA DE PE 16 AUGUST... ASTEPT SA VENITI SA O RIDICATI ![]() COMANDA @ EASTBAY 8 SEPTEMBRIE --- VA ASTEPT . NU LASATI PE ULTIMA ZI !
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Dr. Taberei |
eu cred ca o las pe penultima zi ! asta e ..sper sa mai fie loc !
__________________ One good thing about music, when it hits- you feel no pain - ____________________ crizepunctro@yahoo.com Vodafone :0724 987 486 Cosmote :0768 309 282 ( indisponibil momentan ) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|