![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #202 (permalink) | ||
| COMENZILE de pe 16.04 si 23.04 !!!
Am fost azi la vama si din 4 colete (2 din comanda de pe 16.04 si 2 din comanda de pe 23.04),am ridicat unul din data de 16.04 si unul din data de 23.04....idiotii le-au incurcat si asa m-au incurcat si pe mine (implicit pe voi) !Celor care le-au sosit produsele,au fost contactati telefonic ...pentru cei care nu si-au primit produsele,MAINE RIDIC SI RESTUL COLETELOR ! Imi cer scuze pentru incurcatura.... ![]() Numai bine ! p.s.: am atasat 2 poze cu ce am ridicat
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe www.bigdiscount.com=> CLICK AICI ! Parfumuri ORIGINALE pe STOC => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Au sosit si restul coletelor....am contactat toti clientii ! Ramane sa-l sunati pe Marius (0724144547) si sa hotarati cand va intalniti ![]() Urmatoarea comanda : LUNI ! Numai bine ! p.s.: am atasat si 2 poze cu produsele
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe www.bigdiscount.com=> CLICK AICI ! Parfumuri ORIGINALE pe STOC => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
10x ![]() Am primit confirmarea comenzii din data de 30.04.07 ... VIN TOATE PRODUSELE !(nu a iesit nimic de pe stoc)! ![]() Urmatoarea comanda :LUNI Numai bine!
|
| | #212 (permalink) | ||
|
As dori si eu un Davidoff Cool Water Eau de Toilette Spray 125 ml. Produsul se afla la acest link : http://www.bigdiscount.com/fragrance...er=search.php# Dupa calculele mele ar fi cam asa : Davidoff Eau De Toilette Spray 4.2 Oz - $27.95 + $15 = $43 E corect pretul final? Ma poti inscrie pe lista? Sunt din Bucuresti. Multzumesc si astept PM. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Am ridicat si eu parfumurile, Bulgari Rose Essentiellle si Herrera Aqua, totul este ok, parfumurile sunt originale iar preturile foarte avantajoase. Babanu este de incredere asa ca nu ezitati sa faceti comenzi. Eu deja ma gandesc la urmatoarea comanda! Merci frumos pentru tot! | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
@valentinho -am vb pe mess ![]() @everybody else : 10x a lot !!!! Nu uitati ,comanda urmatoare e MAINE ! numai bine!
|
| | #216 (permalink) | ||
| Am ridicat astazi un parfum. User de incredere, prompt si serios Mersi! si am ramas si 2 ron dator(Marius a fost dragut si nu am mai fost nevoit sa merg sa schimb) Comandati cu incredere, MERITA!
__________________ F. T. A. "A painter paints pictures on canvas, but musicians paint their pictures on silence"Hope the best - expect the worst! Contact : 724.354.174 Last edited by Cezarejte; 06-05-2007 at 20:15.. | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Super de treaba,comunicare impecabila,cum am mai zis si altadata "numai pentru cunoscatori". 10x man! P.S Coletul a ajuns sambata la mine pana in ora 13:00,a fost la fix si ptr mine si ptr sotia mea .Mersi mult si ne auzim la urmatoarea comanda. Spor la treaba in continuare! | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
multumesc baieti !!! @johnixgray : CASA DE PIATRA SI MULT SUCCES IN VIATA !!!! comanda de astazi a fost lansata ...urmatoarea : LUNI !!! numai bine!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|