![]() |
| | #1 | ||
| Comenzi ZAPPOS.COM - Comision motivant. Efectuez comenzi zappos.com Produsele ajung in aproximativ 3 saptamani de la data trimiterii comenzii si a confirmarii banilor. Se dau comenzi in fiecare luni si/sau joi, asemeni eastbay.com sau alte site-uri la care mai fac comenzi. Comisionul este de 15$/produs, nu se negociaza MOMENTAN, iar plata se face inainte, ori veniti la mine ( teiul doamnei, langa sectia 7 politie) ori in cont la raiffeisen, ori prin serviciul moneybookers. Comenzile se posteaza pe forumul meu de preferat, dar am sa mentin si aici actualizarea. Pentru alte intrebari, va astept! Alex.
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| ti-am trimis pm
__________________ Daca nu vom gasi un drum, vom construi unul. Hannibal | |||
|
| | #3 | ||
| ti-am raspuns, verifica si forumul meu
|
| | #4 | ||
| si care e forumu tau?
__________________ ymsg id: ciffciff | |||
|
| | #5 | ||
| ciff-ciff ai pm!
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | o intrebare Salut! Zi si mie cat ma costa perechea asta de adidasi: adidas men campus 2 comfort si in cat timp vine. Adidasii sunt de pe zappos.com si as vrea marimea 9,5. Astept raspuns. Merci. | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | asta e id meu de mess sylvynho,vorbim acolo ca vreau sa fac o comanda | ||
|
| | #8 | ||
| nu prea am timp de stat la calculator.cel mai bine ma sunati la numarul din semnatura.
|
| | #9 | ||
| NOU! Acum comenzile se dau cu plata la livrare! Trebuie platit doar comisionul de 40lei in contul de la raiffeisen.comanda ajunge in 3 saptamani, se ridica din noua locatie, in militari, statia de metrou gorjului. va astept
|
| | #10 | ||
| de pe alte situri americane nu comanzi?
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #11 | ||
| ba da, trimite pm si iti dau toate detaliile
|
| | #12 | ||
| up, plata produsului la sosire, comisionul 40ron!
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | nu imi dai si mie id tau ca as vrea sa dau si eu o comanda dar eu is din timisoara dar ii intra pe id andreisusaru bafta | ||
|
| | #14 | ||
| mai este de actualitate\? astept un pm cu forumul tau sa vedem cum face cu o comanda de cateva produse pe zappos...ms anticipat | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | salut mai faci comenzi dupa Zappos, astept raspuns.ma intereseaza si pe mine.ok ms! | ||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | ! Asteptam si noi un ID de mess! Multumim! | ||
|
| | #17 | ||
| Toata lumea ma gaseste de acum inainte la alexandru.bulai[at]gmail.com iar la telefon intre orele 18 si 21
|
| | #18 | ||
| da, mai fac comenzi, trimiteti toti mail la adresa din semnatura. de obicei lunea se dau comenzile
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | salutare alex..sunt valentin din severin ..ti-am trm un mail.astept raspunsul tau.mersi
__________________ id:valentindinseverin tel:0765524966 | ||
|
| | #20 | ||
| Mai faci coamanda de pe zappos? astept si eu pm cu forumul tau ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|