![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
FOARTE NESERIOS!! Astept de 2 luni o comanda si nici macar la telefon nu raspunde! Baiete.. pe forumul tau de ce nu raspunzi? Aici poti raspunde da pe forumul tau nu? Cand dai de probleme hopa' mitica pe alt forum? Sau cum? Astept lamuriri in legatura cu produsele mele. Tu spui in anuntul tau pe okazii ca termenul de sosire e 3 saptamani. E ok, asta am inteles, dar imediat sunt 10 saptamani. E normal?? NU RECOMAND!
| ||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
2 la mana: pe forumul meu abia merge sa ma loghez, ia te rog verifica cati virusi sunt si imi spui si mie, te rog? @sheva iti plac adidasii? @roterro: man, nu stiu ce sa zic caci la ultima comanda care ai dat-o la mine acum vreo 2 ani te-ai dat la fund si nu ai mai vrut pumele alea... dar totul se iarta si se uita, nu? da, se poate, miercuri e comanda, te costa 89$ si am sa explic si de ce putin mai jos: Stimati useri, de acum inainte ceea ce fac eu aici se numeste SERVICII DE TRANSPORT, nu fac comert cu aceste produse,voi achitati produsele inainte,deci nu se pune problema de adaos comercial rezultand ca nu sunt obligat la alte taxe ce ar putea fi impuse de catre statul roman. Ca sa nu mai existe probleme de acum inainte, va calculati comisionul pe ZAPPOS in urmatorul fel: pret produs + 30% (dar nu mai putin de 25$) = pretul de plata valabil si pentru celelalte site-uri la comenzi de peste 500$
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Oameni buni incerc sa iau legatura la telefon sau pe mes cu acest baiat de 2 sapt ,la tel nu raspunde pe mes la fel,eu va recomand sa nu mai faceti nici o comanda la el pana nu isi rezolva actualele probleme pt ca s-ar putea sa ajungeti in aceeasi stuatie.Poate ma lamuresti si pe mine care este situatia pt. ca in cel mai scurt timp o sa te mai trezesti cu o plangere de la politie.
| ||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Comanda veche
sal alex. cel mai probabil stii despre ce comanda vorbesc. inteleg ca ai avut probleme, toata lumea are. dar atat timp cat faci comenzile pentru un profit astept ori comanda ori banii pe ea. ce ai zice daca ai asptepta tu o comanda 2 luni? Narcis Oprisanu. astept reply cat mai repede cu unul dintre raspunsuri: 1. comanda maine. 2. banii maine. | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
sal alex inteleg ca ai avut probleme....dar... nu zic maine cum a zis jam3s ...dar zi tu cand sau ceva lasa un mesaj aici te rog sau ceva date de contact sa putem sa discutam si sa rezolvam chestia asta intr-un mod cat mai civilizat | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Asa da.. mai merge Un om care ia atitudine..Alex ai zis ca sapt ce a trecut faci rost de bani. Ai ramas cu zisu'.. Astept banii mei, mi se pare corect sa imi inapoiezi banii cat mai repede din moment ce stau dupa produse de 2 luni jumate! Orice rabdare are capatul ei, iar eu m-am saturat! Astept un raspuns cat mai repede inainte sa ma duc la politie. PS: jam3s daca vrei putem vorbi sa depunem toti o plangere si astfel sigur vom vedea rezultate. Am mai vorbit cu inca 2 persoane si ma sustin. Care mai vrea sa depuna plangere sa imi trimita un mesaj privat. | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Eu am comandat prin el de la zappos. Nu a fost nici o prob, a venit f repede produsul! Acum vreau sa mai fac o comanda dar de cateva zile incerc sa dau d el si nimic! Nush ce se intampla! Baieti sper sa va recuperati banii sau sa va primiti produsele! Numai bine! | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
salut la toata lumea! faceti si voi aici pe forum o lista care sunteti in situatia de mai sus. eu incerc sa fac rost de bani ca sa rezolvam chestia asta cat mai repede,dar va dati sema ca nu e usor sa strangi ~13.000ron ca sa ii inapoiezi... atata timp cat produsele sunt sub sechestru si nu pot fi recuperate. ca tot veni vorba, plangeri la politie au fost depuse,anchetele sunt in desfasurare,m-am prezentat si in instanta (multumita ELMEC ROMANIA) si raspunsul pe scurt e acelasi pentru toti: imediat ce fac rost de bani vi-i innapoiez. De acum inainte va rog sa tineti seama de urmatoarele aspecte: Eu, Alexandru Bulai, nu sunt societate comerciala si nu pot elibera chitante/bonuri fiscale , etc. Sunt persoana fizica care dau anumite comenzi in numele vostru. EU, trebuie sa platesc transportul,manipularea,taxele aferente(vama, tva, accize) care POT INFLUENTA asa zisul "COMISION" EU, prestez servicii de INTERMEDIERE sub codul CAEN: 5320, 5224, in special 5116. Ceea ce inseamna ca pe viitor nu imi asum responsabilitatea pentru eventualele taxe ce pot aparea pe parcurs. Cu totii vrem sa iesim mai ieftin si asta probabil ca o sa se intample pe viitor. Ca sa scurtez, tot ce va cer este sa aveti putin mai multa rabdare ca sa rezolvam situatia de fata. Oricine poate intampina probleme, cu totii suntem oameni si daca exista intelegere totul se rezolva. Am avut motivele mele pentru care NU am raspuns la telefon. Probleme au existat si anul trecut, nu la aceeasi scara, dar s-au rezolvat.Clientii mai vechi stiu asta, au inteles si totul s-a rezolvat. O seara buna in continuare, un weekend placut si ne auzim luni dupa orele 20:00 la telefon 0724439080 Alex
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
si tu ai de luat bani ? na nuj ce sa intamplat poate o fi plecat omul si el in vacanta, dar trebuia sa anunte ca na fiecare are probleme, si acuma nu ca ar fi o pereche de adidasi sau ceva, dar am vreo 50 de produse, in valoare de aproape 2000ron...si mai aveam si la prieteni cate unu 2 si de asta am nevoie ca is neserios fata de niste persoane.
__________________ Just how much the sun needs you, To help him light the skies... | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Eastbay Romania (6/5/2008 11:37:02 PM): IBAN: RO51BRDE300SV35584253000 atuncea odata...si inca odata... Eastbay Romania (6/17/2008 9:54:27 PM): am primit mailul ........ nu m-am uitat pe forum ca is
__________________ Just how much the sun needs you, To help him light the skies... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|