![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Sa inteleg ca nu sunt singuru care a fost pacalit de copilu asta ! Imi pare rau sa aud eu m-am intalnit cu el si i-am dat banii si eram convins ca nu este o persoana care sa faca cea a facut. Aiurea knd citesc pe aici ca unii au dat niste sume mari de bani ! Nu o sa mor pentru aia 3 mil cu care m-a tras in piept ! Eu am fost sunat de el si de pe un alt nr : 0752.088.588 incercati si la nr asta ! Sper sa-i revina capu pe umeri si sa faca ceea ce a zis
| ||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Mergem peste el si il batem pana scoatem banii. Adica el are de dat bani inapoi si tot mai face comenzi?? Asta ii bataie de joc.. Tot vine cu motive de genu "Crezi ca daca nu as avea bani nu ti-as da?" Da cand ia bani de la altu pt comenzi cum e? Stai linistit Liviule, nu va scapa atat de usor | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
Pe mine ma mira faptul ca el are impresia ca daca ne jecmaneste pe noi o sa scape basma curata ! Sa-l fereasca D-zeu sa-l prind ca ii scot ochii il bat de-l iau dracii si imi iau si banii inapoi. Copil inconstient ma gandesc ce-o fii in mintea lui chiar crede ca nu o sa-l prinda nimeni niciodata ? Am inteles ca sta undeva pe langa sectia 7 de politie in Crangasi sau ceva de genu . Eu as putea sa aflu cine este si adresa completa daca cumva prin absurd stiti nr lui de inmatriculare ca am inteles ca are masina de pe alt forum. Poate ca cineva dintre pagubitii kre s-au intalnit cu el i-au observat nr de inmatriculare
| ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
ti-am lasat si eu pm cu numarul meu de telefon sa vedem ce si cum, tu cati banuti ai de luat ? eu am calculat si am de la o comanda 1160ron si o alta comanda de 690ron, deci in total am 1850ron de luat de la el, am chitantele tot nu e problema am si comvorbirea pe mes na, din partea mea a fost seriozitate totala din partea lui nu prea, na poate a plecat in concediu si nu nea anuntat dar totusi a trecut prea mult timp...
__________________ Just how much the sun needs you, To help him light the skies... | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
Nu a plecat in concediu din moment ce mai verifica forumul. E foarte bine ca ai pastrat chitantele. Eu la fel am pastrat chitanta prin care i-am depus banii.. Nu sunt multi, sunt 500 ron da bani munciti. Ne-am strans cateva persoane care vrem sa luam masuri. Cand suntem destui te anunt si trecem la treaba.
| ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Va salut ... Pentru cei ce au dat comenzi la el si au comandat d p eastbay sa stiti ca produsele au venit de vreo 2 luni ... el a dat comenzi la mine si totul fost ok pana cand a trebuit sa isi ia produsele si sa achite restul comenzii.... insa el m-a dus si p mine cu zaharelul ca vine sa isi ia coletele si nu a facut acest lucru ... Nu a fost plecat din bucuresti sau in concediu .... chiar l`am vazut acum 2 saptamani in Plazza, dar din nefericire nu am reusit sa discut cu el ... Din cate se pare ...el cam se da la fund ...
__________________ Telefon:0731 894 797; 0768 578 497/ Locatie: New Location ... MILITARI | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Just how much the sun needs you, To help him light the skies... | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
Eu unu nu cred ca o sa mai vad niciun ban nu ca era cine stie ce suma (200 Ron) sa-si ia lumanari de ei si lui si cui mai vrea...imi pare rau sa citesc pe aici sume destul de mari care reprezinta intr-adevar o gaura in buget ! Imi pare rau sa spun asta dar nu cred ca mai are vreun rost sa speram sa mai vedem banii sau produsele. Tot o sa-l prinda cineva pana la urma. E un copil idiot care crede ca o sa scape si o sa vada ca nu e asa ca o sa-l prinda unu odata si-odata si o sa-i rupa genunchii si o sa-si dea seama ca nu a meritat cand o sa bea cu paiu...in fine toate cele bune
| ||
|
| | #115 (permalink) | ||
Nu va dati batuti fratilor. Nu ramane asa, vi-am zis am deja in lista cativa care isi vor banii inapoi cu orice mijloc. Am discutat unele detalii, urmeaza sa mai discut si cu restu si pe urma trecem la fapte. Ori ne luam banii ori ii da el pt spitalizare. Si ca sa stiti toti cum arata (nu de alta da poate ii rupeti un picior inaintea noastra ) -> alex_boo-langiu <- Asta e profilu lui de pe netlog. Jegos omu'.. el trebuie sa ne dea banii si face poze fara nici o grija.. Nu fiti indulgenti cu comentariile | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| :)
nu il omorati pana nu ce imi da si mie banii please ) jokin`...vb cu omu` intai sa vedeti ce si cum, ca il omorati nu mai vede nimeni banii de la el...sa mai adunat lume vadca...sa speram ca intr-un final o sa imi recuperez si eu cei 1850ron
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Se pare ca fraierului i s-a furat scuteru si are mai multe anunturi pe diverse forumuri de specialitate prin care roaga lumea sa il anunte daca il vede,si sunt date ca nr de contat acestea:0752088588 , 0727728500 si 0744335934 .La aceste nr suna dar ca de obicei nu raspunde.Faza tare este ca scuteru era inregistrat pe mizil orasu de unde sunt eu, mai mult ca sigur ca el este din ploiesti ,fiindca si scuteru i-a fost furat tot din ploiesti, in bucuresti este student si probabil sta cu chirie.Sapt viitoare o sa ma duc la politie sa vad ce pot sa fac ca sa imi recuperez banii si o sa le zic si de voi.Banuiesc ca nu este o problema sa dea de el pt ca stiu nr de la scuteru ce i-a fost furat.Puteti vedea si voi anunturile lui cautand pe google dupa numerele de telefon de mai sus.
Last edited by adiiordache333; 26-08-2008 at 13:26.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|