![]() |
| | #144 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salut. Da, am fost la politie in sfarsit. Bine ca l-am avut pe amicul asta acolo.. sincer nu am depus plangere pana acum.. si oricum a vorbit si el pe acolo.. Am dat o declaratie cum s-a intamplat etc.. si le-am spus si de dovezi (chitanta, mesajele, internetul) si au spus ca incep cercetarile de luni. Va sugerez sa faceti la fel. Mai ales tu liviule.. tu ai de recuperat destul de mult. Lasam politia sa actioneze.. va fi strans cu usa si ne va restitui banii ca sa ne retragem plangerea. Cel putin asa zic eu... Bafta
| ||
|
| | #145 (permalink) | ||
| ...
aha am inteles, dap trebe sa merg si eu, am sa incerc sa sun la parintii sai pana la urma sa vedem ce si cum ca cica cineva asa a rezolvat, a zis nick ca are o problema mare dar nu a explicat explicit, deci nuj, nick e de incredere, om serios, il cunoaste ceva i sa intamplat, dar macar sa dea de veste sa stim si noi ce si cum, sa ne intelegem cumva, eu am banutii aia de ceva luni si ii tin acolo nu ii investesc pierd si eu la randu meu o gramada de bani nu imi comvine nici mie dar na ce sa fac, ultima faza ramane cu politia sa vedem ce si cum facem..nu vreau sa ii fac probleme dar na pana la urma trebe sa termin si eu odata si odata si sa imi recuperez banii, fiind vorba de 1850ron nu de 50ron-100...ne auzim, orice veste e bine venita aici sa fim la curent. multam!
__________________ Just how much the sun needs you, To help him light the skies... | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Nu stiu daca este de folos sau nu postul meu dar e bine de stiut! Eu am dat comanda la el prima data in 2007, am depus banii in avans, am primit produsul la timp si PERSONAL DE LA EL, m'am intalnit in Ploiesti cu el, are pe cineva in Ploiesti! Am mai dat comanda chiar cand a aparut aceasta situatie si se discuta de ea aici, nu am vazut asta si am comandat la sf lunii iunie. Am dat comanda insa fara a depune banii, inainte de a'i depune am intrat aici si am vazut care este situatia si am hotarat sa nu mai depun nimic, si i'am spus si lui asta. Pe 5 iunie m'a sunat si mi'a spus ca a venit produsul, am depus banii si din nou m'am intalnit personal cu el in ploiesti. Nu a fost nici o problema! Cam dupa 1sapt de la aceasta am primit mesaj de la el ( pe telefon), cum ca asteapta noi comenzi pt site-uri [zappos.com / shoes.com]. mesaj semnat Alexandru Bulai. Din moment ce in iulie eu am primit un produs comandat si la timp, si el inca mai facea comenzi e suspect cum de unora nu le'a dat banii / produsele nici acum .. dupa luni intregi .. Speer sa va recuperati banii baieti > numai bine | ||
|
| | #148 (permalink) | ||
| ...
da asa e, eu de asta i-am si dat produsele ca stiu ca era vechi am zis ca nu vor fi probleme dar iata ca au aparut...sper sa se rezolve ca e ff greu mai ales ca si suma pt mine e mare.
__________________ Just how much the sun needs you, To help him light the skies... | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| de abia astept...
am inteles ca merge varianta cu sunatul la parintii sai ca cica cineva a facut asa si a reusit sa scoata banii de la el. naspa rau cu oameni de genul asta, il cunoaste atata lumea naspa de el.
|
| | #153 (permalink) | ||
Bun.. Vi-am spus ca am depus plangere la politie pe numele lui. Pe urma un prieten de al meu care e deasemenea politist mi-a spus sa intru pe site-ul politiei romane si sa fac o sesizare in legatura cu o frauda. Azi am primit o instiintare precum sesizarea mea a fost luata in considerare. Daca mai depuneti si voi cate o plangere chestia va fi luata in vizor mai mult. Care vrea sa ii spun ce sa faca sa imi dea un mesaj privat. | ||
|
| | #154 (permalink) | ||
Prima oara faceti o plangere la politie pe numele lui, pe urma faceti si una pe net. E mai sigura plangerea depusa la politie. Ca sa faceti o plangere pe numele lui intrati AICI - La destinatar alegeti: Directia de investigare a fraudelor - La comentarii scrieti fiecare cazul vostru, dar sa scrieti si numele lui alex_boo. Acesta e Nicolae Alexandru Bulai - Pe urma scrieti datele voastre personale corecte, pt a putea fi verificata daca informatia este reala. Dar depuneti prima oara o plangere la politie. Nu dureaza mult, cam 10-20 de min. Reveniti si voi cu niste informatii despre ce ati rezolvat. Bafta | ||
|
| | #155 (permalink) | ||
| deci...
ma sunat alex in seara asta, si maine imi trimite niste produse la fan curier cate are el si restul o sa imi dea diferenta sau mai are el niste produse si sa imi dea alea pt alea care nu au venit , ne calculam noi. eu unu l-am inteles ca a avut probleme si a fost plecat din bucuresti, sper sa se rezolve toate problemle noastre, dar o sa dureze timp, oricum eu am anuntat ca am vb azi cu el si o sa fie bine , speram.
|
| | #160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Salut alex , Cristina "deepkiss" here ,poate reusesti sa ma anunti si pe mine ceva k sa nu ajung si eu pe la politie k restul oamenilor de pe aici , ca prea greu nu imi este ,dar am zis sa intelegem k ai avut probleme dar dureaza cam demult si nici macar nu te-ai obosit sa lasi un mesaj despre asta cum ar fi fost normal, macar pe messenger dak nu pe telefon!
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|