Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-08-2008, 16:40   #561 (permalink)
Registered User

astept un raspuns de la voi...nu mai vreau marfa...nu mai vreau sa comand altceva....vreau doar banii si gata...ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu raspundeti la tel decat ffff rar iar cand o faceti ma duceti cu zaharelul...pacat...la primele comenzi ati fost foarte seriosi...

b_cristache is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2008, 22:56   #562 (permalink)
M O O F A

vmladin's Avatar

In caz ca mai primiti comenzi, se poate un pret total pentru
http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1192232279888 ?

Merci

vmladin is offline    Send Message via Google Talk to vmladin Reply With Quote
Old 15-09-2008, 10:19   #563 (permalink)
Registered User

mosdef's Avatar

un calcul te rog pentru : http://www.shoes.com/Shopping/Produc...849&pg=5002032
Sper sa va tineti de treaba , ce vad pe aici nu e de bine , dar cu incredere !
Raspunde-ti pe PM va rog .

mosdef is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2008, 21:50   #564 (permalink)
Registered User

Salut,

Un calcul si pentru mine te rog pt:

http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._1000_40G.html
si
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...or_S_Case.html
si
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...cal_Mouse.html

si daca se poate cere pt primul ca priza sa fie in sistem european (sau daca poti afla daca vine cu adaptor deja)

Mersi,
Mihai

skyraven83 is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2008, 13:20   #565 (permalink)
Registered User

Intrebare!!!

Salut baieti ,
Sunt curios daca vreau sa fac comanda de pe ebay de o motocicleta ( nu de jucarie ) va bagati ?

santon is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2008, 21:14   #566 (permalink)
Registered User

zipeer1984's Avatar

un pret la asa ceva poti sa imi faci?
NEW CO2 Regulator Solenoid Complete Kit - eBay (item 330280386481 end time Oct-27-08 11:59:17 PDT)
mc mult astept rapuns. sunt din iasi

zipeer1984 is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 20:00   #567 (permalink)
Registered User

cat ar costa 2xhttp://www.amazon.com/Corsair-240-pin-800MHz-Channel-Memory/dp/B000Q061WU/ sau 2xhttp://www.amazon.com/OCZ-OCZ2RPR8004GK-Reaper-800MHz-Memory/dp/B0014943PY/

costyy is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2008, 22:27   #568 (permalink)
Registered User

qwerty1's Avatar

A vrea sa stiu cat m-ar costa urmatoarea comanda, inclusiv taxe si comision:

1.Business applications of NLP by Lara Ewing
2.NLP in business by Peter Freeth
3. Change magic by Peter Freeth
4.Magic of NLP by Byron Lewis
5.Introducing Neuro Linguistic Programmig by Joseph O'Connor
6.Training with NLP skills for managers, trainers and comunicators by Joseph O'Connor
7.Influencing with integrity - Management skills of communication by Genie Laborde
8.Up your aspirations: negotiating program using NLP by Robert Smith
9.Your ticket to success by Alex McMillan

qwerty1 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2008, 23:51   #569 (permalink)
Registered User

mosdef's Avatar

vreau si eu astea :
Bodybuilding.com - Hair No More Advanced Hair Inhibitor 2 Step System - No More Body Hair! On sale now! 48$
Bodybuilding.com - Barmon Stretchmark Cream - Stretch Mark Cream! On sale now! 14$
Bodybuilding.com - Optimum ZMA - Zinc Monomethionine Aspartate On sale now! 180 capsule 23$
Astept pret in lei pe PM si timp estimativ cand ajunge. I-am intrebat de pret si pe ceilalti baieti care dau comenzi , sa vedem cine este mai prompt.
Seara buna .

mosdef is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2008, 01:34   #570 (permalink)
Registered User

leonardomatei's Avatar

dati comenzi de pe orice site american ?
Asus M2N32-WS Professional + AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.1GHz + Gigabyte GeForce 8600GT 256MB DDR3 128-bit + 2 * KingMax 1GB DDR2 800MHz + Western Digital 250 GB SATA-II 7200 rpm 16 MB + Logitech Z-2300 =

leonardomatei is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 20:30   #571 (permalink)
Registered User

dalu364's Avatar

Quote:
Originally Posted by ciribicorbo View Post
mda... echipa supercomenzi este mirifica...
asta doar la prima comanda care merge ok fara probleme.
La a-2-a comanda deja iti intarzie produsele vreo 2 luni iar un produs se pierde in procesul de cumparare sau de livrare si cica ramai cu cont la ei.
La a-3-a comanda e bine daca iti mai trimit jumatate din produsele care le comanzi, care de altfel ajung asa pe parti cum sunt lansate filmele gen singur acasa rocky sau terminator.
A-4-a prost sa fi sa o mai dai...

In concluzie, cei 2 tipi Florin si Paul care pareau foarte de treaba la inceput, nu stiu ce au patit si au devenit ca tot romanul... neseriosi.

PS: mai bine da-ti comenzi cu Nic din US, raspunde el mai greu dar barem primesti tot ce comanzi

Quote:
Originally Posted by b_cristache View Post
astept un raspuns de la voi...nu mai vreau marfa...nu mai vreau sa comand altceva....vreau doar banii si gata...ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu raspundeti la tel decat ffff rar iar cand o faceti ma duceti cu zaharelul...pacat...la primele comenzi ati fost foarte seriosi...

Se pare ca mi-a venit si mie randul sa fiu f*tut de cei doi !!
In 4 august i-am transferat lui Florin in cont banii necesari pentru cumpararea a doua costume de blugi de pe Amazon.com. I-am spus omului ca vreo 2 luni n-am sa-l deranjez cu comanda din diverse motive, insa pe 4 octombrie a-si fi fericit sa primesc coletul. Din 4 octombrie incerc sa iau legatura telefonic cu Florin si nu reusesc. Nu-mi raspunde sau inchide telefonul cand i-mi vede numarul !!! Astazi s-a implinit o luna de cand sant dus cu presul ....si m-am cam saturat !!!
De maine am sa incep activitatea de recuperare a banilor, PRIN ORCE MIJLOC, inclusiv politie !!! Apropos, am gasit intamplator , posibilitatea de a reclama la criminalitatea cibernetica , din cadrul Inspectoratului General al Politiei, orce teapa trasa pe internet :

Comenzi ZAPPOS.COM - Comision motivant.

Daca mai este cineva intr-o situatie similara cu a mea , il invit sa posteze aici si sa facem impreuna demersurile legale in vederea recuperarii banilor !!

dalu364 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 14:53   #572 (permalink)
Registered User

Nickstr's Avatar

cum se intampla pe la noi... lucrurile bune se termina repede

Nickstr is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 20:15   #573 (permalink)
Registered User

dalu364's Avatar

Angry

Quote:
Originally Posted by dalu364 View Post
De maine am sa incep activitatea de recuperare a banilor, PRIN ORCE MIJLOC, inclusiv politie !!! Apropos, am gasit intamplator , posibilitatea de a reclama la criminalitatea cibernetica , din cadrul Inspectoratului General al Politiei, orce teapa trasa pe internet :

Comenzi ZAPPOS.COM - Comision motivant.

Daca mai este cineva intr-o situatie similara cu a mea , il invit sa posteze aici si sa facem impreuna demersurile legale in vederea recuperarii banilor !!
Deocamdata am suspendat cele scrise mai sus, deoarece azi omul m-a sunat, si printre altele mi-a promis ca in circa 2 saptamani, i-mi inapoiaza banii . Sper sincer sa fie asa , deoarece azi m-am sfatuit cu un amic din Politie care mi-a dat niste sugestii geniale !!
Azi este 5 noiembrie,in 19 noiembrie am sa vin cu noutati !!

Old 24-11-2008, 21:19   #574 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dalu364 View Post
Deocamdata am suspendat cele scrise mai sus, deoarece azi omul m-a sunat, si printre altele mi-a promis ca in circa 2 saptamani, i-mi inapoiaza banii . Sper sincer sa fie asa , deoarece azi m-am sfatuit cu un amic din Politie care mi-a dat niste sugestii geniale !!
Azi este 5 noiembrie,in 19 noiembrie am sa vin cu noutati !!
Astazi suntem in 24. Ceva noutati in legatura cu cei de la supercomenzi? Se pare ca nu esti singurul care a patit-o.

lupulup is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2008, 16:44   #575 (permalink)
Registered User

dalu364's Avatar

Quote:
Originally Posted by lupulup View Post
Astazi suntem in 24. Ceva noutati in legatura cu cei de la supercomenzi? Se pare ca nu esti singurul care a patit-o.
Am fost cam ocupat in ultima vreme , asa ca n-am avut timp sa ma apuc de plagerea penala, care este prima treaba de facut in demararea activitatii de recuperare a banilor.

PROBLEMA-I CA SANT MAI MULTE PERSOANE TZEPUITE DE CATRE CEI DOI INDIVIZI, DAR NU STIU DE CE LE ESTE JENA SA POSTEZE AICI, DOAR E VORBA DE BANII LOR .
DEOCAMDATA SANTEM 3, DAR SANT SIGUR CA MAI SANT SI ALTII !!

Astept noi ,, inscrieri '' de pagubiti, atat aici cat si pe PM ( pentru cei mai pudici )

Old 25-11-2008, 18:45   #576 (permalink)
Registered User

Aha,

deci e treaba serioasa.

Care e al treilea?

lupulup is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2008, 22:11   #577 (permalink)
Registered User

tzdpl's Avatar

Cred ca ar fi cazul sa se deschida un topic legat de tzepele date pe CG... @ COMENZI EASTBAY SAPTAMANALE @ OFERTA LUNII MARTIE : comision 1.99 - 4.99 $

tzdpl is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2008, 20:28   #578 (permalink)
Registered User

din pacate ma alatur si eu grupului de plangaciosi. am dat o comanda inca din martie - aprilie comanda care inca n-a ajuns in bratele mele iubitoare. asta dupa ce dadusem o comanda mult mai mare in decembrie anul trecut si mi-a ajuns fara probleme, florin si paul ajutandu-ma atunci sa iasa totul bine.

am inteles ca baietii au avut niste probleme prin primavara-vara motiv pentru care nu i-am batut la cap prea mult dar dupa cateva amanari acum nici macar nu mai raspund la telefoane.

desi nu vreau sa stric Craciunul nimanui se pare ca alta solutie nu exista asa ca ma alatur si eu in a face o plangere penala, daca altfel nu se poate.

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 28-11-2008, 07:31   #579 (permalink)
Registered User

dalu364's Avatar

Quote:
Originally Posted by joeblow View Post
desi nu vreau sa stric Craciunul nimanui se pare ca alta solutie nu exista asa ca ma alatur si eu in a face o plangere penala, daca altfel nu se poate.
Bun venit in grupul plangaciosilor !! In cursul saptamanii viitoare ma apuc de proceduri !! O sa va indrum pe PM ce sa faceti, asta in cazul in care santeti hotarati sa va recuperati banii !!
Sant convins si eu ca nimanui nu-i va face placere sa dea cu ,, subsemnatul '' pe la politie de sarbatori. Inclusiv politistii nu vor fi incantati ca le strica cineva sarbatorile si nu vor de dovada de o amabilitate excesiva fata de infractori !!
Daca mai sant plangaciosi , turnati '' aici si nu va fie jena !! In definitiv e vorba de banii vostrii !!

Old 28-11-2008, 11:43   #580 (permalink)
Registered User

stiu ca nu-i placut pentru nimeni si sincer eu n-as fi vrut sa se ajunga la asta mai ales ca la prima comanda baietii au fost foarte amabili si m-au rezolvat repede si exemplar.

la a aceasta comanda insa m-au cam incurcat rau de tot, lasandu-ma practic si fara cadou pentru prietena mea desi dadusem comanda cu 6 luni inainte ... Cine stie, poate reusesc totusi sa i-l dau de Craciun ...

joeblow is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules