![]() |
| | #561 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
astept un raspuns de la voi...nu mai vreau marfa...nu mai vreau sa comand altceva....vreau doar banii si gata...ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu raspundeti la tel decat ffff rar iar cand o faceti ma duceti cu zaharelul...pacat...la primele comenzi ati fost foarte seriosi...
| ||
|
| | #562 (permalink) | ||
|
In caz ca mai primiti comenzi, se poate un pret total pentru http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1192232279888 ? Merci | |||
|
| | #563 (permalink) | ||
|
un calcul te rog pentru : http://www.shoes.com/Shopping/Produc...849&pg=5002032 Sper sa va tineti de treaba , ce vad pe aici nu e de bine , dar cu incredere ! Raspunde-ti pe PM va rog . | |||
|
| | #564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Salut, Un calcul si pentru mine te rog pt: http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._1000_40G.html si http://www.bhphotovideo.com/c/produc...or_S_Case.html si http://www.bhphotovideo.com/c/produc...cal_Mouse.html si daca se poate cere pt primul ca priza sa fie in sistem european (sau daca poti afla daca vine cu adaptor deja) Mersi, Mihai | ||
|
| | #566 (permalink) | ||
|
un pret la asa ceva poti sa imi faci? NEW CO2 Regulator Solenoid Complete Kit - eBay (item 330280386481 end time Oct-27-08 11:59:17 PDT) mc mult astept rapuns. sunt din iasi
__________________ No-Xplode, Nitrix, Lipo6, Hydroxycut | |||
|
| | #568 (permalink) | ||
|
A vrea sa stiu cat m-ar costa urmatoarea comanda, inclusiv taxe si comision: 1.Business applications of NLP by Lara Ewing 2.NLP in business by Peter Freeth 3. Change magic by Peter Freeth 4.Magic of NLP by Byron Lewis 5.Introducing Neuro Linguistic Programmig by Joseph O'Connor 6.Training with NLP skills for managers, trainers and comunicators by Joseph O'Connor 7.Influencing with integrity - Management skills of communication by Genie Laborde 8.Up your aspirations: negotiating program using NLP by Robert Smith 9.Your ticket to success by Alex McMillan
__________________ Hazardul este masura ignorantei noastre. | |||
|
| | #569 (permalink) | ||
|
vreau si eu astea : Bodybuilding.com - Hair No More Advanced Hair Inhibitor 2 Step System - No More Body Hair! On sale now! 48$ Bodybuilding.com - Barmon Stretchmark Cream - Stretch Mark Cream! On sale now! 14$ Bodybuilding.com - Optimum ZMA - Zinc Monomethionine Aspartate On sale now! 180 capsule 23$ Astept pret in lei pe PM si timp estimativ cand ajunge. I-am intrebat de pret si pe ceilalti baieti care dau comenzi , sa vedem cine este mai prompt. Seara buna . | |||
|
| | #571 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Se pare ca mi-a venit si mie randul sa fiu f*tut de cei doi !! In 4 august i-am transferat lui Florin in cont banii necesari pentru cumpararea a doua costume de blugi de pe Amazon.com. I-am spus omului ca vreo 2 luni n-am sa-l deranjez cu comanda din diverse motive, insa pe 4 octombrie a-si fi fericit sa primesc coletul. Din 4 octombrie incerc sa iau legatura telefonic cu Florin si nu reusesc. Nu-mi raspunde sau inchide telefonul cand i-mi vede numarul !!! Astazi s-a implinit o luna de cand sant dus cu presul ....si m-am cam saturat !!! De maine am sa incep activitatea de recuperare a banilor, PRIN ORCE MIJLOC, inclusiv politie !!! Apropos, am gasit intamplator , posibilitatea de a reclama la criminalitatea cibernetica , din cadrul Inspectoratului General al Politiei, orce teapa trasa pe internet : Comenzi ZAPPOS.COM - Comision motivant. Daca mai este cineva intr-o situatie similara cu a mea , il invit sa posteze aici si sa facem impreuna demersurile legale in vederea recuperarii banilor !!
__________________ ![]() | |||
|
| | #573 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() Azi este 5 noiembrie,in 19 noiembrie am sa vin cu noutati !! ![]()
|
| | #574 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
| ||
|
| | #575 (permalink) | ||
| Quote:
PROBLEMA-I CA SANT MAI MULTE PERSOANE TZEPUITE DE CATRE CEI DOI INDIVIZI, DAR NU STIU DE CE LE ESTE JENA SA POSTEZE AICI, DOAR E VORBA DE BANII LOR . DEOCAMDATA SANTEM 3, DAR SANT SIGUR CA MAI SANT SI ALTII !! Astept noi ,, inscrieri '' de pagubiti, atat aici cat si pe PM ( pentru cei mai pudici )
|
| | #577 (permalink) | ||
|
Cred ca ar fi cazul sa se deschida un topic legat de tzepele date pe CG... @ COMENZI EASTBAY SAPTAMANALE @ OFERTA LUNII MARTIE : comision 1.99 - 4.99 $ | |||
|
| | #578 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
din pacate ma alatur si eu grupului de plangaciosi. am dat o comanda inca din martie - aprilie comanda care inca n-a ajuns in bratele mele iubitoare. asta dupa ce dadusem o comanda mult mai mare in decembrie anul trecut si mi-a ajuns fara probleme, florin si paul ajutandu-ma atunci sa iasa totul bine. am inteles ca baietii au avut niste probleme prin primavara-vara motiv pentru care nu i-am batut la cap prea mult dar dupa cateva amanari acum nici macar nu mai raspund la telefoane. desi nu vreau sa stric Craciunul nimanui se pare ca alta solutie nu exista asa ca ma alatur si eu in a face o plangere penala, daca altfel nu se poate. | ||
|
| | #579 (permalink) | ||
| Quote:
In cursul saptamanii viitoare ma apuc de proceduri !! O sa va indrum pe PM ce sa faceti, asta in cazul in care santeti hotarati sa va recuperati banii !!![]() Sant convins si eu ca nimanui nu-i va face placere sa dea cu ,, subsemnatul '' pe la politie de sarbatori. Inclusiv politistii nu vor fi incantati ca le strica cineva sarbatorile si nu vor de dovada de o amabilitate excesiva fata de infractori !! ![]() Daca mai sant plangaciosi , turnati '' aici si nu va fie jena !! In definitiv e vorba de banii vostrii !! ![]()
|
| | #580 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
stiu ca nu-i placut pentru nimeni si sincer eu n-as fi vrut sa se ajunga la asta mai ales ca la prima comanda baietii au fost foarte amabili si m-au rezolvat repede si exemplar. la a aceasta comanda insa m-au cam incurcat rau de tot, lasandu-ma practic si fara cadou pentru prietena mea desi dadusem comanda cu 6 luni inainte ... Cine stie, poate reusesc totusi sa i-l dau de Craciun ... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|