![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Sal cam cat m-ar duce Si ai putea sa-mi dai printr-un pm toate detaliile comenzii, multumesc anticipat. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Nu ai gusturi proaste...Am mai adus asa ceva si este bestiala.Acum sa revenim la ale noastre : pret informativ 123 $ cu livrare in maxim 18 zile Numai bine. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| :)
buna, http://www.shoes.com/product.asp?p=5...t_id=EC1030708 asta m-ar interesa..sa-mi spuneti va rog si daca se merita sa iau lucruri asa ieftine,mai ales ca pe shoes.com(care au livrare gratuita in state) mai au si pantofi la 13-15 $, acestia cam cat ar ajunge in tara? au cam jumatate de kg..vreau sa stiu pentru ca vreau sa imi iau haine si pantofi care nu se gasesc pe aici,dar care nici nu merita sa dau de 3-4 ori mai mult pe ele ![]() sper sa imi raspundeti,multumesc mult! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Mi-a venit laptopul, un Toshiba Satellite x205-S9359 si sunt super multumit.Totul a decurs ca la carte de parca as fi facut eu comanda pe net. Sunt super OK baietii si corecti si se misca repede la preluarea si efectuarea comenzilor.I-am ruga sa verifice coletul - totul a fost pus cu grija inapoi si nu a lipsit nimic. Daca vreti sa faceti comanda de cev din SUA ii recomand cu cea mai mare placere ![]() | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
Adidasii din imagine ar ajunge la 80 $.Pentru mai multe detalii scrie un mail pe supercomenzi@yahoo.com | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
salut sa-mi spui si mie cat m-ar costa aceste doua produse cu totul, avand in vedere ca transportul in SUA este gratuit http://www.finishline.com/store/cata...-_-n-_-product http://www.finishline.com/store/cata...-_-n-_-product mersi | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Numai bine si UP UP UP!!! | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
salut!puteti efectua comenzi de pe siturile www.guess.com sau www.armaniexchange.com?In caz ca da,costurile(mele) raman cele mentionate nu?Adica 10% din comanda + 4.5/kg.Astept raspuns.Multumesc!
| |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
pai la noi in tara e 520-550$ versiunea premium noua,si cam 565$ premium+1joc asta in magazin.sunteti sigur ca nu gasiti mai ieftin de 550-600$ noua in state?pe acest forum vindeau oamenii cu 400$ premium sigilate.va multumesc
__________________ BURN YOUR RUBBER,NOT YOUR SOUL!!! | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Sal! Scuze ca va deranjez din nou dar sunt curios cam cu cat ati putea sa-mi aduceti castile astea http://www.amazon.com/Jabra-BT620s-B...6948523&sr=1-8 si cam in cat timp ar sosi in romania? Va multumesc anticipat.
| |||
|
| | #77 (permalink) | |||
| Quote:
De pe guess.com putem face dar de pe ax.com din pacate nu putem face cu aceleasi comisioane (da un pm si iti explic exact).De pe primul site raman exact aceleasi comisioane. Quote:
Numai bine. Quote:
54.60$+6.49$(transportul de la magazin la sediul nostru din SUA)+9$(transport pana in Romania)+15%(vama si comisionul nostru) = 81$ Daca e ok da un mail si iti trimitem formularul de comanda si detaliile legate de plata si livrare... | ||||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Din cauza comenzilor numeroase, incepand de azi 17.08.2007, se va proceda in urmatorul fel : - avansul va fi egal cu pretul produsului din SUA!Adica, daca la magazinul din SUA produsul costa 80$ si transportul e 6$, atunci avansul va fi : 86$!! - se introduce un formular de comanda; - comisioanele raman aceleasi; - comanda o dam in momentul in care ati depus banii la banca, in acest fel se reduce timpul de asteptare; Va multumim si asteptam comenzile voastre. Cu stima, Echipa Supercomenzi P.S. Mai jos aveti cateva magazine de unde am mai comandat si sunt ok : www.ebay.com --- toata lumea stie ce e... www.amazon.com --- superstore cu tot ce vreti www.allposters.com --- postere de toate genurile si pentru toate gusturile www.Avon.com --- cosmetice www.SmartBargains.com --- in special haine www.bhphotovideo.com – cel mai mare magazin de aparatura foto www.SkyMall.com --- de toate www.ToysRus.com --- jucarii www.Dickssportinggoods.com --- articole sportive www.Sportsauthority.com --- articole sportive www.Shoebuy.com --- pantofi www.HP.com --- in general calculatoare si consumabile www.BeachCamera.com --- aparatura foto www.SierraTradingPost.com --- articole sportive www.BarnesNoble.com --- cel mai mare magazin de carti, DVD, Cd,etc www.SharperImage.com --- de toate www.Dell.com --- Computere www.Newegg.com --- Computere si electronice www.Ebags.com --- tot felul de genti www.Buy.com --- de toate www.Guess.com --- articole de moda www.RitzCamera.com --- aparatura foto www.WolfCamera.com --- aparatura foto Astea sunt doar cateva; o sa revenim cu completari zilele urmatoare.Sunt foarte multe si nu mi le aduc aminte pe toate. Last edited by Supercomenzi; 17-08-2007 at 15:33.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|