![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | Oferta Servicii: Fotografie Ziua nuntii dvs este probabil una dintre cele mai importante zile din viata voastra si in opinia mea este la fel de important sa fie documentata ca si cum ar fi oricare alt eveniment important istoric.Eu nu imi limitez ziua in functie de un anumit numar de ore in care pot sa fotografiez sau un anumit numar de fotografii care le fac .O sa fiu acolo pe durata nuntii si o sa trag cate fotografii consider ca sunt nevoie pentru a va oferi o amintre cat mai consistenta si mai placuta(pot fi de la 500 la peste 1000) Toate imaginile care sunt facute la eveniment vor fi trase in format raw si vor fi editate de mine.Cele mai bune vor fi puse in format jpg la rezolutie mare pe un dvd(se pot pune si in format dng daca se prefera) aparatura folosita: dslr Canon 30d+ 17-85 is usm + 50mm f1.4 (folosit in majoritate) + flash 430ex ATENTIE! Oricine face rezervare pana la sfarsitul lui septembrie beneficeaza de un pret promotional Contact la : mob : 0723535823 : ym : adi_vinersan@yahoo.com | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | up | ||
|
| | #3 | ||
|
| | #4 | ||
|
| | #5 | ||
| pret? | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | aveti pm | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | am zis sa informez oamenii care sunt/o sa fie interesati de aceasta oferta ca am facut un upgrade de kit cu un 70-200 f2.8L is si alte accesorii(filtre..) in concluzie, up | ||
|
| | #8 | ||
| Nu stiu cat de mult il intereseaza pe beneficiar aparatura. Ca daca faci si tu fotografii cu mireasa in palma...atunci nu te ajuta nici mama L-urilor. | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | in primul rand as ruga sa nu mai fie acest tip de posturi pe acest thread "mireasa in palma" - dintere toate "trucurile"clasicele" pe aceste il urasc cel mai tare -eu prefer sa nu intervin in nunta prea mult pentru ca se vede imediat (imi place sa prind momentul...)motivul pt care mi am luat un tele de acest gen cum o sa fie gata web-situl o sa atasez aici link ul cu galeriile mele daca mai ai intrebari sau ... te rog sa folosesti pm ul unde voi fi fericit sa-ti raspund la toate intrebarile | ||
|
| | #10 | ||
| un pret te rog pe PM | |||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | am trimis pm | ||
|
| | #12 | ||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | nou !!! Fotografie de studio : aparat: Canon 5d + 70-200 f2.8 is + 50mm f1.4 + 24-70 f2.8 studio: - 3xHensel Pro Plus 500w flash +radio transmitter, Hensel Ultra III softbox , backlight reflector, grids ........ - Photoflex Octodome 2.1 M + grid ,disc holder........ - Bogen / Manfrotto - standuri , geluri de culori (48 de tipuri) .... - Sekonic L-758DR DIGITAL FLASH meter - fundaluri de culori diferite -neutre - (negru,gri,alb) + diferite culori sau backdropuri (culori sau backdropuri doar daca sunt anuntat in prealabil) ATENTIE!! - studioul se poate muta cu totul (la cost suplimentar) - pentru fotografie de exterior se pot folosii 3-4 stative cu holdere de blende, cu diferite dimensiuni pentru intrebari si relatii : ym - adi_vinersan@yahoo.com tel - 0723535823 | ||
|
| | #14 | ||
| un pret te rog. multam. | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | As ruga sa specifice pentru ce aveti nevoie de preturi (produs/portofoliu/......) Am trimis pm | ||
|
| | #16 | ||
|
| | #17 | ||
| un pret pt un book profesional te rog ...ms
__________________ CONTACT !! Y! Messenger ID: vivin_berceni | |||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | v am trimis pm | ||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | recomand ca atunci cand va intereseaza ceva sa ma contactati pe mobil sau macar pe messenger ca sa stabilim o intalnire si sa hotaram exact ce ati dori (si sa mi si vedeti portofoliul cu ocazia aceasta) | ||
|
| | #20 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|