![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Angajez personal
Angajez vanzator/vanzatoare pentru magazin electrice / corpuri de iluminat. Locatii: 1 - Magazin Titan 2 - Grant Shopping Center (Crangasi) detalii aici
__________________ "If you give up smoking, drinking and women you don't live longer... it's just that time seems to pass away too slowly." Clement Freud | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
magazinele au program 9-21. fie 6 ore/zi (zilnic), fie 12 ore (o zi da, o zi nu); week-end-urile sunt optionale si se platesc separat. salariul se discuta pe privat sau face-to-face totul se face legal, cu carte de munca.
__________________ "If you give up smoking, drinking and women you don't live longer... it's just that time seems to pass away too slowly." Clement Freud | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
vreau si eu niste detalii ![]() ce se vinde mai exact? se poate lucra o zi dimineata, alta dupa-amiaza, in functie de cum am si eu programul la facultate? angajatii poarta o uniforma anume? ![]() si in final date despre salariu... multumesc anticipat pt PM
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ "If you give up smoking, drinking and women you don't live longer... it's just that time seems to pass away too slowly." Clement Freud | |||||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|